Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 5-6 decembrie 2020. Un weekend lung

Horoscop pentru weekend – 5-6 decembrie 2020. Un weekend lung

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 5-6 decembrie. Finalul de săptamână are două părți distincte. Sâmbătă avem o combinație astrală utilă și foarte activă între Soare și Luna în Leu, ceea ce ne va face să ne trezim devreme și să fim foarte productivi. Stăm bine cu tot ce înseamnă relații de afecțiune și grijă pentru cei din jur. Duminică lucrurile se schimbă radical, trigonul dintre Venus în Scorpion și Neptun în Pești ne va face să lumăm decizii importante, are ne vor afecta pe termen lung. Foarte lung!

Berbec – Este bine să faci tot ce ți-ai propus, dar pe îndelete. Relaxează-te cu o ciocolată caldă și distrează-te urmărind un film lejer. Ai nevoie de asta. Vei fi mai activă duminică, dar sâmbătă ai nevoie de  liniște și timp de reflecție. Nu lua decizii pripite!

Taur – Poți să-ți faci planuri de viitor. Astrele sunt în măsură să-ți susțină toate demersurile și ești mulțumită de tine. Nu a fost deloc un an ușor pentru tine, dar poți să fii mândră pentru că le-ai dovedit pe toate. Vor veni zile bune, dar cum le vei fructifica, depinde numai de tine.

Gemeni – Este un final de săptămână minunat pentru romantism, pentru distracție cu prietenii sau doar pentru a te relaxa. Sâmbătă astrele îți testează răbdarea. Nu te stresa mai mult decât este cazul. Totul va funcționa în mod normal și dacă nu te agiți inutil. Ai putea fi puțin nesăbuită cu unele decizii. 

Rac –Venus în Scorpion te face foarte romantică și veselă, spre încântarea celor dragi care se bucură de prezența ta agreabilă și tonică. Aceasta este o zi bună care te va ajuta să-ți pui lucrurile importante în ordine. Nu uita să onorezi unele promisiuni și totul va merge bine.

Leu – Descoperi că ai o perspectivă personală asupra vieții și pui la cale un plan pentru a încerca să-ți rezolvi unele probleme rămase restante. Ai idei bune și soluții pentru toate problemele care apar și care nu te privesc în mod direct. Poate că ar fi util să te implici mai mult în viața cetății.

Fecioară – Ești foarte ocupată, dar încearcă să-ți faci timp și pentru tine. Îți va face bine. Venus în Scorpion și Neptun în Pești te pot ajuta să te relaxezi și să te detașezi de problemele majore care te necăjesc. Lasă grijile deoparte și petrece-ți ziua delectându-te cu o carte bună.

Balanță – După o săptămână cu energie ridicată și multe tensiuni, nu-i de mirare că te simți epuizată. Nu-ți impune să faci mai mult decât simți că poți, nu trage de tine.  Trebuie să-ți încarci bateriile. O meriți!

Scorpion – Petrece-ți ziua de sâmbătă în mod creativ. Dacă ai chef de treabă prin casă, fă asta doar pentru că asta este una dintre activitățile care te relaxează, în cea mai mare măsură. Poți face și altceva. O casă de turtă dulce sau te poți duce la o întâlnire fierbinte. Creativitatea este un aliat pe care te poți baza.

Săgetător – Ai încredere în visele tale, pentru că Universul ar putea încerca să-ți spună ceva important. Unele vise sunt deschizătoare de drumuri și oferă indicații importante despre ceea ce urmează. Probabil unele evenimente majore pentru tine și pentru viața ta. Analizează bine înainte de a lua decizii.

Capricorn – Ai fost atât de ocupată încât nici măcar TU, pe tine, nu ai mai apucat să te întrebi ce mai faci. Deci, ce mai faci? Cum îți este? Ești bine? În acest final de săptămână ar fi foarte bine dacă te-ai concentra pe câteva probleme restante care te privesc doar pe tine. Primești recunoașterea pe care o meriți. Bucură-te de laude!

Citeste si: Semnele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn și ce le face cu totul speciale

Vărsător – Nu strică să te porți mai frumos cu cei din jurul tău. Primești un feedback pozitiv, pe care îl presupuneai, pentru că știi foarte bine atunci când faci lucrurile bine și corect. Fii mai deschisă cu cei din jur. Unii dintre ei au mare nevoie de tine și de enrgia ta.

Pești – Sâmbată trebuie să te odihnești. Duminică poți face tot ceea ce vrei pentru că totul va merge uns. Îți petreci ziua alături de cei dragi și te încarci cu energie. Buna dispoziție vine cu tine în tot acest timp. Îți este bine. Poți trezi invidia unor amici.

Text: Otilia Ignat/sursa foto:iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns