Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 9-10 ianuarie 2021. Un final de săptămână norocos!

Horoscop pentru weekend – 9-10 ianuarie 2021. Un final de săptămână norocos!

Horoscop pentru weekend – 9-10 aprilie – Jupiter aduce energie în acest final de săptămână. Ne simțim inspirați să luăm decizii care ne pot schimba direcția vieții în bine. Acordați atenție persoanelor pe care le întâlniți, deoarece acestea ar putea juca un rol vital în viitor. Fiecare în parte primește favoruri personale ce contribuie la succes. În plus, Luna se află în Săgetător, ceea ce poate produce un rezultat favorabil atunci când vine vorba de scoprile bune, pozitive pe care le putem avea. Azi avem noroc!

Berbec – Ești sursă de energie și putere pentru cei din jur. Nu ezita să dăruiești ceea ce îți prisosește în sufletul tău, pentru că toți cei din jur au nevoie de calmul, forța și atitudinea ta de învingător. Ai un weekend bun și plin de gesturi utile și înțelepte.

Taur – După zile agitate vei găsi calmul de care ai nevoie și te vei bucura de liniștea casei. Alege ceea ce este bun și înmulțește pentru a profita de momentele care contează cu adevărat. Uneori a sta este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi și pentru cei din jurul nostru.

Gemeni – Ai două zile senine și blânde. O să fii calmă și extrem de înțelegătoare. Faci ceea ce îți place cel mai mult și asta te încarcă cu energie pentru că vei găsi tihna unor zile în care pur și simplu nu te mai uiți la ceas.

Rac – Aparent este un final de săptămână plin de mici evenimente care îți vor da senzația unor zile foarte pline. În fapt vei reduce motoarele chiar și tu și vei gusta plăcerea monotoniei. O să-ți placă atât de mult încât o să riști să devii o ființă leneșă și foarte calmă, ceea ce nu este obișnuit pentru tine.

Leu – Uneori nu înțelegi foarte bine ce se întâmplă în jurul tău și ai senzația că toată lumea a luat o pauză și s-a oprit. Cumva așa și este. Fă efortul minim de a vedea părțile bune. În fond zilele aceste vei putea acumula energie pentru tot ceea ce urmeză. Și ceea ce urmează poate să fie copleșitor mai ales pentru un lider ca tine.

Fecioară – Nu este momentul să-ți faci planuri de viitor și nici să te gândești la cum o să fie peste o lună, două sau trei. Dacă faci asta o să-ți provoci o stare majoră de disconfort. Fii calmă și ia fiecare problemă pe rând. Așa le vei putea rezolva mai bine, mai repede și cu infinit mai puțin efort. Trăiește în prezent!

Balanță – Ești caracterizată de echilibru și de un calm ieșit din comun. Fii calculată și prevăzătoare, nu face lucruri la întâmplare. Ești cea care trebuie să găsească o vorbă bună, un gest încurajator pentru toți cei care au nevoie. Se vor întoarce înapoi la tine toate cele bune pe care le faci. Și o să-ți prindă foarte bine!

Scorpion – Nu este nevoie să fii mereu șef și lider. Uneori este foarte bine dacă ești condus și dacă asculți ce ți se spune să faci. Este mai comod și mai simplu. Dacă vei face un pas în spate o să poți vedera toată realitatea dintr-o altă perspectivă și este posibil să fie mai bună.

Săgetător – Faci parte din zodiile de foc care au datoria de a-i susține pe care care au nevoie de ajutor în toate formele posibile. Cele mai multe dintre zodii au zile proaste, cu mici și importante excepții, iar vor sunteți printre cel care pot susține moralul colectiv. Și asta este esențial. Ești veselă, energică și pozitivă! Arată asta tuturor. Într-un fel fiecare are nevoie d eun om pozitiv în preajmă.

Capricorn – Nativii zodiei sunt printre cei foarte pragmatici. Trăsatura aceasta este foarte accentuată în aceste zile și vei transmite din logica ta și celor care se simt fără rost. Nu te plictisești. Nu reușești să le faci pe toate cele pe care vrei să le faci.

Vărsător – Te simti depășită de evenimente. Ai senzația ciudată că nimic nu o să mai fie ca înainte și ești în pragul unei depresii. Găsește bucuria în lucurile mărunte și în micile tale plăceri. Fii calmă și înceracă să comunici mai mult. Te va ajuta mult mai mult decât crezi.

Pești – Ai oroare să primești sfaturi. Ești o răzvrătită și nu înțelegi de ce trebuie să faci o grămadă de lucruri pe care nu le suporți. Pe de altă parte, deși te lamentezi tot timpul, le ceri celor din jur să facă ceea ce tu nu vrei. Poate că ar fi momentul să te reevaluezi. O să-ți fie mai bine săptămâna viitoare.

Citeste si: Îmbrățișarea unui copac, o formă de terapie?

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns