Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 1 februarie 2021. Planurile astrale ale săptămânii. Efectul Mercur

Horoscop zilnic – 1 februarie 2021. Planurile astrale ale săptămânii. Efectul Mercur

Horoscop zilnic – 1 februarie 2021

Datele generale ale zilei de 1 februarie 2021 – Luna trece în Balanță, în această dimineață. Alte două tranzite echilibrează ziua și vor avea efecte complexe și complicate, pentru fiecare nativ, toată săptămâna.

Marte scoate la iveală sentimente agresive și competitive, care se manifestă mai ales la bărbați, dar nici femeile nu-s scutite, iar Venus ne face înțelegători și analitici. Definiția săptămânii este că lucrurile se pot schimba de la o clipă la alta. Nu în ultimul rând Saturn intevine în planurile fiecăruia și așază lucrurile în poziția lor corectă, deși uneori asta nu va fi pe placul nativilor.

Peste toate acestea, Mercur retrograd ne provoacă amintiri și ne aduce în actualite emoții din trecut, care ne vor marca și ziua, dar și săptămâna. O să fim meditativi, melancolici și o să retrăim emoții pe care le credeam pierdute.

Berbec – Venus în Vărsător, face ziua și săptămâna perfectă pentru romantism și emoții sentimentale. Poți încălca regulile, poți să te manifești așa cum simți atâta vreme cât nu lezezi sentimentele celor din jur. Venus și Saturn îți provoacă indecizie. Vei fi incapabilă să alegi între bine și rău.

Taurul – Venus se mută în zona ta de carieră și te împinge de la spate să-ți schimbi locul de muncă și planurile de viitor. Este săptămâna perfectă în care ar fi util să gândești diferit, să faci totul altfel și să încerci să rezolvi ceea ce nu ai putut finaliza până acum.

Gemeni – De obicei ești dominată de curiozitate. Venus, care se mută în sectorul oportunităților pentru tine, va stimula și mai mult această trăsătură care te caracterizează. Folosește acest timp benefic pentru a cunoaște oameni noi, care te vor ajuta pe toate planurile în viitor. Mercur este cel care îți domină deciziile și te faci nehotărâtă și plină de incertitudini.

Mercur retrograd. Zodii avantajate, zodii dezavantajate

Rac –  Venus trece în sectorul care influențează toate aspectele legate de intimitate și de viata ta amoroasă. Lucrurile se încălzesc și mai mult Sfârșitul de săptămână aduce un alt aspect pozitiv, legat tot de Venus care îți poate schimba viața radical, în bine sau rău după cum vei putea să gestionezi singură această provocare, pentru că liberul arbitru funționează la cote maxime.

Leu – Este posibil să te îndrăgostești. Săptămâna aceasta este săptămâna oarbă. Ai putea să te eliberezi de trecut și să începi o viață nouă. Totuși, mai târziu în această săptămână, Venus se conectează cu Saturn – ceea ce ar putea provoca o anumită distanță față de actualul partener.

Fecioara – În această săptămână, Venus intră în Vărsător exact în zona carierei, ceea ce va amplifica dorința de emencipare și evoluție profesională. Următoarea perioadă nu va fi deloc ușoară, dar vor aduce succesele pe care le aștepți.

Balanță – Este cel mai bun moment pentru a permite rebelei din tine să iasă la lumină, dar pe măsură ce lucrurile se clarifică vei avea o atitudine din ce în ce mai moderată. Presiunea pe carieră și sănătate vor fi maxime pe parcursul acesti săptămâni, dar în final vor aduce beneficii.

Scorpionul – Ai multe lucruri de pus la punct acasă. Sunt nu mai puțin de cinci planete în sectorul familiei, așa că nu vei avea timp să respiri, pentru că lucrurile vor fi într-o continuă mișcare. Ar fi util să fii îndrăzneață și să-ți impui punctul de vedere. Știi foarte bine să faci asta, ca orice Scorpion autentic!

Săgetător – Venus se mută în zona ta de comunicare și combate efectele nefaste ale lui Mercur. Practic scapi de impactul nefast al acesteia. Este posibil să primești răspunsurile pe care le aștepți, dar este obligatoriu să fii pragmatică și logică în ceea ce privește cheltuielile. Nu este înțelept să faci cumpărături mari acum!

Capricornul – Planeta iubirii a fost în semnul tău, și ți-a adus energie și apreciere, dar de azi se mută în casa valorii și activează recunoașterea profesională și meritele. Concentrează-te pe ceea ce ai, nu doar pe ceea ce-ți dorești.Ține-ți în frâu accesele de gelozie.

Vărsător – Venus se află în casa ta principală, alături de Mercur, Jupiter și Saturn. Este începutul unei perioade de glorie, de afirmare și de împlinire pe toate planurile. Ești răsfățata zilei și a săptămânii și este timpul să trăiești cu adevărat.

Pești – Planeta iubirii este cea care are efecte maxime pentru tine și combate, parțial, momentele de tensiune pe care le produce Mercur. Trebuie să păstrezi lucrurile pe linia de plutire și vei fi nevoită să faci eforturi susținute pentru asta. Acum este cel mai bun moment pentru a te gândi dacă ești sau nu fericită și să iei decizii majore.

Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns