Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 1 ianuarie 2021. Să ne gândim la 2020 și să fim pregatiți pentru 2021

Horoscop zilnic – 1 ianuarie 2021. Să ne gândim la 2020 și să fim pregatiți pentru 2021

Datele generale ale zilei de 1 ianuarie 2021 – A trecut! Dar, intrăm în 2021 cu îngrijorare, dar și cu mult mai mult pragmatism. Aceasta este una dintre cele mai mari lecții pe care le-am învățat de la 2020. Luna în Leul este semnul de curaj pe care-l primim la început de an. O să fim rezervați și, probabil pentru prima dată o să ne gândim mai mult la ceea ce a fost și mai puțin la ceea ce va fi. Și este bine așa, pentru că 2020 este un moment în care fiecare – dar absolut fiecare dintre noi, a avut de învățat ceva. O să începem 2021 cu teamă, dar vom prinde curaj pe drum. Suntem mai puternici decât credem, suntem mai buni decât părem, suntem mult mai înțelepți decât se presupune. Fiți blânzi cu voi înșivă. Fiți optimiști, curajoși și înțelepți și vom învinge!

Berbec – Nu te duce acolo unde nu ești invitat și nu lua lucruri care nu-ți sunt oferite.  Regulile și manierele sunt pietrele de temelie pentru prietenii sănătoase și legături puternice, dar și pentru binele și succesul tău, azi, și de azi înainte pentru tot anul! Vei descoperi că o atitudine veselă și un zâmbet plăcut sunt secretul succesului.

Taur – Lasă să strălucească adevărata ta personalitate, căci aceasta este una dintre cele mai bune căi pe care merită să le umezi anul acesta. Fantezia și imaginația creatoare sunt bonusurile pe care le vei primi în 2021 și care îți vor fi de folos, dacă vei îndrăzni să le folosești. Fii deschisă la idei și informații noi, indiferent de cât de ciudate par în primul moment.

Horoscopul dragostei. Cum stai cu dragostea în 2021

Gemeni – Ai înțeles că pentru a cuceri trebuie să accepți sacrificiile. Este posibil ca lucrurile să nu meargă întotdeauna în conformitate cu viziunea ta, mai ales că ești mereu dorincă de perfecțiune. Viața ar trebui să fie simplă și să curgă liber, așa că încearcă să te eliberezi de constrângeri, să faci și să spui ce gândești și vei descoperi o altfel d elume. Mai bună, mai normală, mai calmă, mai firească.

Rac –  Focul tău interior este alimenta cu aer proaspăt. Poți! Visele, fanteziile și dorințele se pot realiza. Efortul făcut nu este niciodată în zadar, niciodată inutil. Toate lucrurile bune se întorc. Folosește combustibilul interior pentru a ține lumina din tine aprinsă. Fii flacăra de care cei din jur au nevoie. Poți să fii deschizător de drumuri. Poți fii un învingător!

Leu – Încearcă să iei tot ceea ce vei primi anul acesta cu calm și începe de azi. Păstrează lucrurile simple, cu tine, cu cei din jur, cu problemele tale. Fii curajoasă și temperată în egală măsură. Ai încredere în deciziile pe care le iei și în ceilalți. Dă-ți seama că unele dintre cele mai bune experiențe pe care le vei avea în viață sunt cele care vin spontan.

Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Fecioară – Alătură-te celorlalți și fii vorbăreață. Gândurile și opiniile tale sunt puternice și aduc beneficii și ție și celor dragi. Acum este momentul să fii auzită. Lucrează pentru a face lucrurile mai bune, mai simple, mai normale. Ia decizii bazate pe dragoste, cooperare și prosperitate în loc de angoase, teamă și furie. Poți face asta!

Balanță – Este timpul să ieși la aer și să respiri adânc! Experimentează calmul, încrederea, energia și ține deschise toate canalele spirituale care-ți pun sufletul în mișcare. Folosește acest exercițiu pentru a-ți curăța mintea și a-ți deschide conștiința pentru a permite ideilor și viselor noi să se nască în interiorul tău.

Scorpion – Fă un pas înapoi astăzi și acceptă fantezia. Fii altfel decât ești de obicei! Fii îngăduitoare, calmă și împacă-te cu tine și cu nevoile tale. Veți descoperi că lucrurile pot fi mai simple și că uneori le complici în mod absurd, fără să fie nevoie. Este momentul potrivit pentru a menține lucrurile deschise și sociale. Distrează-te și concentrează-te pe parteneriatele tale cu alții în loc de a da frâu liber tendinței de a conduce sau de a domina.

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Săgetător – S-ar putea ca lucrurile să fie prea evazive pentru a fi evaluate azi. Nu-ți face griji și nu te lăsa impresionată de evenimente. Vin și trec! Ține aproape frumusețile din jurul tău. Îi vei mobiliza pe cei din jur, care vor putea să se bucure intens de liniștea zilei de azi. Există o senzație aerisită, înălțătoare, de care ar trebui să te bucuri.

Capricorn – Este o zi grozavă pentru tine. O meriți! Ar trebui să descoperiți că piesele puzzle-ului se reunesc în mod natural aproape fără efort. Conexiuni importante pot fi făcute astăzi atâta timp cât păstrezi toate liniile de comunicație deschise. Schimbul de informații este o parte esențială a reunirii oamenilor și a ideilor într-o manieră constructivă. O explozie de inspirație îți poate duce la o călătorie plină de satisfacții prin timp și spațiu.

Horoscopul banilor. Ce zodii o vor duce bine și ce zodii vor avea probleme în 2021

Vărsător – Există o legătură mai puternică între vise și fantezii și realitate. Alege o cale care include câțiva pași pe partea însorită a străzii, unde poți vedea lucrurile într-o lumină pozitivă, în loc să te concentrezi asupra întunericului din fiecare situație. Comunică-ți gândurile și gândește-te la modul în care poți promova pacea în lumea ta interioară.

Pești – Există un sentiment cald și prietenos azi. Păstrează-l ca să te bucuri de el tot anul. Găsești forța și pacea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Oamenii din jurul tău sunt cea mai mare resursă a ta, așa că tratează-i cu onoare și respect. Rămâi în echilibru recunoscând binele și frumosul în cei din jur.

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

La mulți ani!/ Text: Otilia Ignat / sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns