Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 10 decembrie 2020. Energie dezordonată și ceva optimism

Horoscop zilnic – 10 decembrie 2020. Energie dezordonată și ceva optimism

10 februarie 2021

Datele generale ale zilei de 10 decembrie 2020 – Marte, Pluto și Luna sunt cei care ne aduc rațiune, calm și o stare de inactivtate, posibil, chiar resemnare. De partea cealaltă, planetele majore, Jupiter și Saturn sunt într-un tandem care ne aduce optimism, blândețe și o energie debordantă pe care nu știm să o gestionăm. Luna trece în Scorpion în noaptea de joi spre vineri, moment magic în care trebuie să înlăturăm orice surse de eneregie negativă.

Berbec – Șansa este de partea ta, astăzi. Profită de contextul care te avantajează și îndrăznește să exepeimentezi momente noi care să-ți aducă oportunități pe măsura așteptărilor pe care le ai. În  interacțiunea cu ceilalți găsești exact ce ai nevoie pentru a menține lucrurile în echilibru.

Taur – Zâmbetul din această dimineață trebuie păstrat toată ziua. Trebuie să zâmbești cu tot sufletul tău frumos, lumii întregi. Încurajează-i pe cei din jur să depășească tristețea, dar fără să-ți asumi problemele lor. Apără-te de toate formele de energie întunecată pentru că viitorul tău este strălucitor.

Gemeni – Atitudinea uneori superficială pe care o arăți, nu-ți este caracteristică și e posibil să nu dea bine celor in jurul tău, care aveau o cu totul altă părere despre tine. Pari detașată și insensibilă, dar ție îți convine să fii așa. Alternativa ar fi o disperare care te-ar stresa cumplit și nu ai deloc nevoie de asta.

Citeste si: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Astăzi este una dintre acele zile intense în care te simți copleșită de energia din jurul tău. Amintește-ți că este în regulă să te oprești din când în când și că nu trebuie să fii mereu la înălțime. Nu suntem perfecți. Fii blândă și liniștită și bucură-te de ceea ce ai, fără resentimente.

Leu – Opiniile tale puternice riscă să intre în conflict sentimentele. Lasă logica să învingă și dovedește spirit pragmatic, chiar dacă inima ta nu susține ceea ce faci. Ai nevoie de susținere morală pentru a depăși o complicație sentimentală, pe care nu știi cum să o rezolvi. Poate că este momentul să spui lucruilor pe nume, chiar dacă este greu.

Fecioară – Poți consideră că astăzi ești pe o scenă și toată lumea așteaptă de la ține o prestație pe măsură. Atât acasă, printre membrii familiei, cât și la serviciu, ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes, ba chiar s-ar putea să fii nevoită să-i ajuți pe alții. Totuși, ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți selectezi prioritățile.

Balanță –  Ai o stare de spirit bună, și ești bine susținută de oamenii cu care interacționezi. Cheia este aducerea în prim-plan a sentimentelor intense și a emoțiilor care le însoțiesc. Această combinație de energie este pur și simplu magică. Alătură-te celor care lucrează la proiecte și evenimente speciale.

Scorpion – Rezervă-ți momente liniștite și gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viață ta de acum încolo. Fă planuri de viață noi, care se vor materializa încet, dar sigur. Relaționezi mai greu cu ceilalți, pentru că ești orientată mai mult spre ființă ta. De aceea ia contact, pe cât posibil, doar cu acele persoane de care ai nevoie.

Săgetător – Multe lume roiește astăzi în preajma ta. Există riscul să preiei emoțiile și problemele celor din jur. Ferește-te de a te implică în ceva care te depășește. Spre seară ți-ar prinde o șuetă cu un prieten drag sau plăcerea de a sta alături de jumătatea ta, în tihnă.

Capricorn – Este o zi excelență pentru a te ocupă de copii, de persoană iubita, dar și de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont se ivesc nori, cu puțin efort și bunăvoința vei depăși totul cu bine. Sunt momente prielnice destăinurilor față de cei dragi.

Vărsător – Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață, care probabil necesită îmbunătățiri pe anumite zone ale vieții de cuplu. Însă, pe de altă parte, vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Pești – Dacă ai răbdare pentru a observă atent evenimentele și relațiile în care ești implicată, vei obține multe informații ascunse. Asta te-ar ajută să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al lucrurilor. Ține cont și de revelațiile pe care le vei avea pe măsură ce se desfășoară evenimentele zilei.

Citeste si: Ce să faci și ce să nu faci când este lună plină

Text: Otilia Ignat/sursa foto:iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns