Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 10 februarie 2021. Saturn și Marte fac jocurile azi

Horoscop zilnic – 10 februarie 2021. Saturn și Marte fac jocurile azi

10 februarie 2021

Datele generale ale zilei de 10 februarie 2021 – De câte ori luna face combinații cu Marte, așa cum se întâmplă azi, trebuie să fim atenți pentru că avem tendința de a fi agresivi și să facem lucruri pe care le regretăm mai târziu. Pe de altă parte Saturn poate duce la dispute în casă. Trebuie să încercăm să evităm să ne lăsăm dominați de frustrări – acest tranzit face ca lucrurile să pară mai rele decât sunt în realitate. Avem emoții , o stare de confurzie și sensibilitate ridicată . Spre seară atmosfera s emai limpezește.

Berbec – Este în jurul tău, și asta te afectează, o luptă acută care-ți produce întârzieri și obstacole acolo unde nu te aștepți. De obicei, nu ești printre cei care să dea înapoi, dar acum vei căuta armistiții și concesii. Partea bună este că le vei găsi.

Taur – Răbdarea este o virtute care te va ajuta foarte mult azi. Sunt obstacole neașteptate și neînțelegeri, dar, dacă îți păstrezi calmul și continui ceea ce știi să faci, rezultatele nu vor întârzia să apară. Problemele legate de romantism și finanțe se îmbunătățesc.

Gemeni – Dacă ai proiecte planificate și bine stabilite azi, ar fi bine să iei o pauză. Sunt întârzieri constante și frustrări nesfârșite. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu atenție mai departe, dar să nu-ți faci multe angajamente importante.

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Rac   Vei avea o zi în coadă de pește. Combinația Saturn-Marte nu-ți este favorabilă azi și poate afecta parteneriatele tale romantice, dar și pe cele de afaceri. Cei din jurul tău se răzgândesc și ești nevoită să o iei din nou de la capăt cu negocieri, pledoarii, solicitări și analize. Dar va trece și asta.

Leu – Primești cu seninătate provocările pe care le fac astrele azi pentru tine. Este posibil însă ca, pentru unii nativi, să fie mai mult decât pot duce. Obiectivele tale implică o bătălie serioasă, dar finalul va fi un succes pentru tine, dacă îți folosești cu abilitate armele. Nu renunța, indiferent ce s-ar întâmpla.

Fecioară – Munca grea de ieri, devine și mai grea. Este o zi bună, dar numai dacă vei păstra ritmul infernal pe care ți-l dictează astrele. Simți din plin dragostea celor din jur, dar din păcate asta nu te ajută prea mult. Ar fi util să fii mai puțin conservatoare.

Balanță – Te vei lupta pentru echilibrul și nu-l vei putea redobândi decât dacă vei face eforturi cu starea ta de spirit. Încercarea de a face pe toată lumea fericită te-a epuizat. Începe prin a te gândi mai mult la tine și la nevoile tale și mai puțin la ceilalți. Nu! Asta nu este o dovadă de egoism, ci una de dragoste pentru cei din jur.

Scorpion – Toate planurile și progresele anterioare par să se oprească. Încercă să duci unele din lucrurile începute la final și fă-ți o mai bună strategie pentru proiectele pe care le ai pentru azi. Pe de altă parte lasă lucrurile neimportante să se întâmple în ritmul lor. O să fie mai ușor zilele următoare.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Săgetător – Dacă simți că te confrunți cu prea multe obstacole, nu încerca să te lupți cu toate odată. Este posibil ca unele dintre aceste obstacole să fie doar în mintea ta. Și azi este o zi în care trebuie să iei lucrurile mai încet și să le faci exact în ritmul care-ți convine ție.

Capricorn –Saturn este exact sprijinul de care ai nevoie. Totul se mișcă într-un ritm accelerat ș te simți din nou confortabil în pielea ta. În următoarele zile lucrurile vor fi din ce în ce mai bune, dar fii foarte atentă la provocări.

Vărsător – Problemele personale pe care încerci să le îngropi revin cu și mai multă intensitate. Este nevoie să te lupți pentru a fi auzită mai bine și pentru a te arăta lumii așa cum ești: inteligentă și strălucitoare. Spune clar ce ai de spus și vei obține ceea ce meriți.

Pești – Nu-ți asuma niciun angajament azi, pentru că mereu va fi ceva care te va întoarce din drum și te va face să nu-ți poți respecta promisiunile. Ai parte de provocări interesante care te vor propulsa. Ai încredere în intuița ta.

Citeste si: Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Text: Otilia Ignat/Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns