Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 februarie 2021. Să căutăm altă cale

Horoscop zilnic – 11 februarie 2021. Să căutăm altă cale

11 februarie 2021

Datele generale ale zilei – 11 februarie 2021. Suntem ușor debusolați. Este un cumul de efecte, unele provocate de Mercur, încă retrograd și bizar, altele ca urmare a conjunției dintre acesta și Lună.  Am putea avea false sentimente de atașament, așa că ar fi înțelept să ne analizăm cu atenție. Marte pune și el câteva bețe în roate și amplifică sentimentul de frustrare. Avem nevoie de curaj și credință, avem nevoie de intuiție și ambiție pentru a găsi o altă cale.

Momentul benefic al zilei este intrarea Lunii în Vărsător în această seară. O să fim pragmatici, cerebrali, intuitivi, o să avem idei solide și durabile. Este momentul să începem ceva nou dar cu bătaie lungă.

Berbec – Ai nevoie de mai multă odihnă și de o relație mai bună a ta cu tine. Din asta vor decurge toate beneficiile reale pe care le primești azi și în următoarele zile. Ești una din zodiile răsfățate și ai un potențial imens, dar depinde de tine cum îl vei fructifica!

Taur – Nu reușești să-ți găsești ritmul și asta îți provoacă o serie de neplăceri în lanț. Ai putea să iei o pauză în care să stabilești care sunt prioritățile și să faci ceea ce este cu adevărat important pentru tine, mai ales că probleme sunt peste tot.

Gemeni –  Nu este momentul unor decizii majore. Amână orice hotărâri vei lua în această perioadă și mai ales azi, pentru că totul este în schimbare și multe complicații se vor rezolva de la sine foarte bine, fără să fie nevoie să te implici în soluționarea lor.

Rac – Ai tendința de a te supăra pe toată lumea, fie că ai sau nu motive temeinice. Joia este una din zilele tale preferate, iar modul în care vei aborda problemele azi, va da semnal pentru cum îți va merge toată săptămâna. Rămâi calmă și pragmatică.

Leu – Primești un cadou sau o propunere care o să-ți aducă beneficii pe termen lung. Este o perioadă calmă pentru tine și echilibrul de acasă pare să fie restabilit spre binele tuturor. Profită și încearcă să te relaxezi puțin. Ai mai multă înțelegere pentru cei din jurul tău. O să-ți facă bine mai ales ție.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Fecioară – Ești lăudată de toată lumea și asta este un veritabil combustibil pentru tine. Laudele înseamnă energie, forță, tonus psihic și echilibru care te ajută să funcționezi din ce în ce mai bine atât în folosul tău, cât și al celor din jur.

Balanță – Ușurința comunicării de care beneficiezi azi este o oportunitate pentru tine. În felul acesta vei clarifica problemele care apar, fie că sunt mici sau mari și găsești soluții și variante pozitive acolo unde nimeni nu vede nici o cale posibilă de urmat.

Scorpion – Faci prea multe dintr-o dată și din cauza asta riscul de a face greșeli sau de a produce accidente este foarte mare. Mai multă atenție și o planificare a sarcinilor pe care le ai va aduce după sine și soluții. Ai mai multă grijă față de seniorii din familie și acordă atenția cuvenită celor mici.

Săgetător – Este momentul perfect pentru a tranșa o complicație sentimentală mai veche, care era mereu o sursă de stres și enervare pentru tine. În acest fel o să poți să mergi cu fruntea sus mai departe și să te dedici celor care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Capricorn – Vin din urmă niște datorii morale mai ales și pentru asta este necesar să faci, din nou, câteva calcule care să te ajute să le onorezi. Cei care contează în viața ta sunt alături de tine și te susțin, iar asta este te ajută să te mobilizezi și să faci față provocărilor, unele dintre ele fiind cu adevărat serioase. Fii pozitivă!

Citește și: Ce boli te pândesc în funcție de zodie

Vărsător – Ești la început de drum. Astrele sunt alături de tine și vei avea parte de o serie de schimbări care o să-ți aducă multe avantaje pe termen lung. Rămâi prudentă și nu lua decizii radicale, chiar dacă asta este ceea ce simți nevoia să faci. Fii răbdătoare și ascultă sfaturile pe care le primești.

Pești – Nu-ți ies lucrurile așa cum vrei. Uneori este necesar să reiei treburi pe care le considerai rezolvate. Ține minte că fiecare greșeală reparată este în esență o lecție de viață, nu o pedeapsă. Chiar dacă ziua de azi e mai tulbure, săptămâna o să fie una bună.

Text: Otilia Ignat/ Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns