Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 ianuarie 2021. O zi dificilă și aglomerată

Horoscop zilnic – 11 ianuarie 2021. O zi dificilă și aglomerată

Horoscop zilnic – 11 ianuarie 2021. O zi dificilă și aglomerată

Datele generale ale zilei de 11 ianuarie 2021 – Această zi de luni prefigurează întreaga săptămână (dificilă pentru toți) și începe în forță cu nervi și agitație. Vinovat de atmosfera astrală complicată este Mercur și Jupiter care se aliniază în semnul Vărsătorului. Lucrurile se intensifică sub aspectul problemelor și evenimentelor din trecut care revin, brutal, în actualitate. Partea bună este că avem posibilitatea de a lua decizii. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a-ți asuma riscuri care vor duce le rezolvări interesante.

Berbec – Comunicarea este extrem de intensă azi, dar asta nu înseamnă ca va fi mereu plăcută sau eficientă. La un nivel concret, ziua ar putea necesita drumuri, unele fără scop și fără finalitate, conversații inutile la telefon și nervi măcinați. Asigură-ți un program de relaxare seara.

Taur – Vin vești bune, în scris sau telefonic. Ești dominată de o senzație de plictiseală profundă și te macină dorința de a scăpa din rutina ucigătoare în care trăiești. Nu-i momentul pentru excapade. Mai bine invită un prieten la o discuție relaxantă care să rupă monotonia.

Gemeni – S-ar putea să fie necesară executarea unor acte referitoare la niște bani. Este în egală măsură stresant și obositor, plus că este foarte complicat. Înțelegeri bruște, revelații sau momente de fantezie vor colora ziua. Folosește-ți memoria foarte bună, pentru a face față provocărilor.

Rac –  Nervi încordați și îngrijorare. Așa arată ziua ta azi. Cu toate că parte complicat te vei descurca onorabil și vei reuși să convingi că punctul tău de vedere este cel corect și practic. Ar fi util dacă ai putea să te eliberezi de stresul acumulat, seara în compania cuiva drag.

Leu – Ești suprasolicitată astăzi. Energia ta interioară ar putea să fie marcată de tensiuni cărora le vei face față cu destul de multă dificultate. Ar trebui să găsești timp pentru relaxare. Un film, un pahar cu vin, un ceai și o companie plăcută pot face diferența.

Fecioară – Astăzi ești aptă să te simți deosebit de romantică. Dacă în prezent ești implicată într-o relație, partenerul tău va fi fericit, dacă nu ia în considerare planificarea unei seri speciale cu amicii cei mai apropiați, dacă situația epidemiologică din zona, îți permite asta. Cine știe? Ai putea întâlni pe cineva nou și incitant!

Balanță – Ai o grămadă de activități obligatorii acasă, iar asta va implica probabil pregătiri pentru un eveniment (poate să fie și online). Mintea ta fuge în mai multe direcții simultan ceea ce s-ar putea dovedi un pic desconcertant. Încearcă să faci pauze și să rămâi centrată pe lucrurile care contează cu adevărat.

Scorpion – Este posibil să experimentezi o activitate fizică și mentală crescută. Poate că ai câteva obligații urgente de dus la capăt, să efectuezi un număr mare de apeluri telefonice, care au legătură cu jobul tău,  sau mai multe comisioane. Acest lucru se poate dovedi frustrant și copleșitor, dar dacă planifici totul cu atenție le vei putea rezolva.

Săgetător – S-ar putea să descoperi un talent ascuns, care te va ajuta enorm în următoarea perioadă. Pe de altă parte s-ar putea să fie necesar să execuți niște acte referitoare la bani. La un moment dat în timpul zilei, probabil că vei fi puțin dezamăgiă, dar acest lucru va trece. Termină munca și apoi relaxează-te.

Capricorn – S-ar putea să te simți la limită astăzi, deși nu există un motiv clar pentru această stare. Apar tot felul de situații neașteptate pe care trebuie să le rezolvi. Toate acestea se întâmplă pentru că această configurație astrală le provoacă, iar tu ești una dintre zodiile care simt din plin asta. Cea mai bună modalitate de a ameliora senzația este să faci niște exerciții, sau măcar o plimbare.

Vărsător – Sunt posibile momente de confuzie azi. S-ar putea să ai senzația ciudată că trebuie să faci ceva, dar nu-ți amintești ce. Nu-ți face griji. Este doar un moment trecător pe care oricum îl vei gestiona corect și bine. Imaginația ta ar putea produce povești și evenimente speciale.

Pești – Astăzi s-ar putea să fie nevoie să comunici foarte mult cu prietenii, pentru a rezolva o problemă acută. Este posibil să fii pe punctul de a-ți atinge obiectivul pe care îl aștepți, dar ia în considerare că acest lucru ar putea implica mult timp. Dar vei fi foarte mulțumită de rezultate.

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns