Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 12 ianuarie 2021. O zi specială, cu dragoste multă

Horoscop zilnic – 12 ianuarie 2021. O zi specială, cu dragoste multă

Datele generale ale zilei de 12 ianuarie 2021 – Luna este în Capricorn, ceea ce înseamnă că vom lua decizii practice și realiste care ne pot ajuta să evoluăm. Momentul este susținut și de poziționarea strategică a lui Mercurul în Vărsător, care amplifică semnele bune ale lui Uranus, aflat în Taur. Concret, este o zi bună, chiar foarte bună pentru unii dintre noi. Dragostea ne poate ajuta să depășim toate momentele ciudate ale zile și ne va oferi șansa de a remedia problemele din trecut cu cei din jur, dar mai ales cu voi înșivă.

Berbec – Conversațiile cu prietenii ar putea ocupa cea mai mare parte a zilei. Stimularea intelectuală ar putea avea efecte pozitive asupra sănătății. Dacă ești pozitivă (nu în sensul medical, ci psihic) îți crește entuziasmul și te pune într-o stare sufletească execlentă. De aici vine energia și forța momentului.

Taur – Dacă ești implicată într-o relație romantică, aceasta poate evolua spectaculos, azi. Dacă nu, ai putea întâlni pe cineva special și s-ar putea să fie dragoste la prima vedere. O legătură instantanee s-ar putea forma, la bază fiind interese comune și o complementaritate excepțională.

Gemeni – Un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme ar putea reapărea. Îți va da ziua peste cap, din punct d evedere emoțional. Este o mare provocare pentru tine și va fi nevoie de mult calm ca să-i faci față. S-ar putea să primești vești bune.

Rac –  O mare parte din ziua de azi va trece căutând informații într-un domeniu care te interesează. Este o zi plină, dar cu toate acestea vei avea sentimentul că nu ai făcut destul. S-ar putea să vină câteva vești minunate, dar care te vor copleși.

Leu – Știrile de azi sunt o sursă de inspirație pentru tine. Poate vei afla ceva despre modalități de a vă începe un proiect nou care stătea în așteptare. Discuțiile cu alții ar trebui să-ți aducă multe idei noi în cale. Profită la maximum de ele.

Fecioară – Ai tendința să fii orientată spre probleme sociale, politice sau umanitare. Astăzi s-ar putea să ai șansa să-ți dovedești talentele de organizator. Cineva ar putea să-ți ceară ajutor. Ai energia mentală și fizică pentru a oferi suport.

Balanță – Ești dispusă să ierți, să uiți și să înțelegi toate erorile pe care viața, oamenii și desinul tău le-au făcut și care te-au afectat în mai mică sau mai mare măsură. Ești deosebit de calmă și înțelegătoare și asta te face incredibil de plăcută. Toți vor să stea în preajma ta pentru că ești senină, puternică și luminoasă. Da! Este o zi specială pentru tine.

Scorpion – Nu ești în formă la capitolul comunicare și nimeni nu pare să înțeleagă care sunt problemele tale și implicit nu poți primi ajutorul de care ai nevoie. Ar fi foarte bine dacă ai spune în cuvinte simple care sunt nemulțumirile tale. Doar așa vei putea să primești ceea ce meriți și ceea ce ai nevoie.

Săgetător – Ai disponibilitate maximă pentru dialog. Îi înțelegi perfect pe cei din jurul tău, ești dispusă să-i ajuți și uneori faci sacrificii imense deși nu lași să se vadă asta. Ceea ce este de remarcat este că nu ai nevoie de recunoștiința lor. Altruismul tău este la cote maxime și orgoliul tău este satisfăcut și pentru tine asta este suficient.

Horoscopul dragostei. Cum stai cu dragostea în 2021

 

Capricorn – Stai bine și chiar foarte bine la capitolul comunicare și energie intelectuală. Trăiești foarte bine în bula ta și nu ai nevoie neapărată de socializare, dar ești dispusă să o faci pentru ai bucura pe cei care contează pentru tine. Ești echilibrată și ai posibilitatea să-ți satisfaci câteva dorințe care ânseamnă foarte mult pentru binele psihicului tău.

Vărsător – Simți o acută nevoie de libertate pe toate planurile. Ai nevoie să recuperezi timpul pierdut și fiecare zi monotonă care trece pe lângă tine o percepi ca fiind un nou eșec. Nu este tocmai așa, ești extrem de intransigență și privești lucrurile în ansamblu. Este foarte important să trăiești clipa, dar o clipă nu înseamnă totuși mare lucru.

Pești – Ar fi extrem de înțelept pentru tine dacă nu ai cădea în capcana tentațiilor și a speculațiilor. Nu te implica în discuții în contradictoriul cu cei din jurul tău, pentru că nu vor duce la nimic bun și vor altera atmosfera din casă pentru mult timp. Fii mai tolerantă și pune-te în pielea celor din jur înainte de a-i judeca.

Citeste si: Istoria și magia tatuajelor

Text: Otilia Ignat/ sursa foto pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns