Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2020. O zi cu multă energie pozitivă

Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2020. O zi cu multă energie pozitivă

horoscop 13 noiembrie

Marte în Berbec aduce o veritabilă explozie de energie pozitivă de care vom beneficia toți. Îndrăznim, avem curaj, avem inspirație și o forță interioară explozivă care ne împinge și ne poartă pe un drum mai bun, mai lin și mai ușor. Starea de bine de azi va continua pentru că va fi amplificată de Luna Nouă care ne va lumina calea către alte orizonturi, mai bune.

Berbec –  Este o zi bună pentru tine atâta vreme cât nu vei face alegeri esențiale pentru tine sau cei dragi. Nu ești în poziția care să te facă să iei hotărâri pragmatice și ești relativ superficială, atunci când analizezi contextul. Profită de faptul că este vineri și uită lucrurile pe care nu le-ai dus la bun final și te stresează. Le vei relua luni!

Taur – Ai nevoie să știi adevărul despre unele chestiuni importante din viața ta și îți asumi riscul de a afla lucruri care te vor îndurera și te vor stresa, dar știi că este vital pentru tine să cunoști realitatea, oricât ar fi ea de neplăcută. Nu te ambala în discuții în contradictoriu și nu face acuzații.

Gemeni – Ai posibilități variate de a decide care este cea mai bună variantă pentru problemele de azi, dar îți va fi greu să alegi. Gândește-te la variantele care îți aduc bine și mai ales, liniște. Nu te agita inutil, cumva toate îți găsesc rezolvare, chiar dacă nu vor fi pe placul tău.

Rac Impulsivitatea poate să-ți aducă prejudicii și să te pună în situații delicate. Ai putea evita discuțiile în contradictoriu, ai putea ignora oamenii care te enervează și ai putea ocoli locurile care îți provoacă sentimente negative. Fii pozitivă în atitudine și gândire!

Leu – Fii comunicativă și pozitivă. Este cea mai bună cale prin care poți arăta că ești puternică, deschisă la nou și capabilă să iei cele mai bune decizii. Fii la fel de perseverentă și de ambițioasă, așa cum ai fost mereu și vei găsi cele mai bune soluții pentru chestiunile care te macină acum.

Fecioară – Nu are rost să te gândești la eșecurile din trecut. Probabil că au contribuit la ceea ce ești azi. Regretele și resentimentele față de cei din jurul tău sunt inutile. Dorește-ți înțelepciune și puterea de a depăși complicațiile care îți agită viața, acum. Alege calea mai puțin bătătorită. Va duce spre rezultate bune și confortabile pentru tine.

Balanță – Vei putea face unele alegeri importante pentru tine, dar trebuie să-ți domolești orgoliul și dorința, uneori catastrofală, de a-i contrazice mereu pe cei din jur. Ar fi bine dacă ai înțelege că nu ești deținătoarea adevărului absolut și că orice fapt sau situație poate fi abordată din mai multe puncte de vedere.

Scorpion – Ești stresată pentru unele din problemele de sănătate. Peste acestea se așează și complicații legate de bani și alte chestiuni casnice. Este un moment perfect să faci un pas în spate. În felul acesta vei putea analiza mai bine realitatea și vei găsi cele mai bune soluții. Ai trecut și prin momente mai dificile decât acesta.

Săgetător –  Ești calmă și indiferentă la tot ceea ce se petrece în jurul tău. Îți dorești să te retragi și să te bucuri de liniște și de senzația de bine care vine de peste tot. Ai capacitatea de a avea răbdare, și de a lasa iureșul din jur să treacă pur și simplu pe lângă tine.

Capricorn – Ești calmă și energică în același timp și vei duce la bun final toate provocările acestei zile. Este extrem de confortabil faptul că vei putea să te relaxezi începând din acestă după-amiază, știind că toate sunt în bună ordine. Odihnește-te!

Vărsător – Este nevoie să faci unele schimbări, iar unele dintre acestea nu-ți sunt deloc pe plac. Ai nevoie de curaj și de perseverență, iar pe măsură ce lucruile se vor așeza pe un făgaș nou, vei prinde din ce în ce mai multă viteză. Este foarte bine acasă și tot acasă, printre cei care te iubesc, găsești și suport pentru moralul tău.

Pești –Ai încredere în tine și în deciziile pe care le iei. Spune mai clar ce vrei și ce nevoi ai și aceste dorințe vor fi ascultate și împlinite. Ești oarecum resemnată, dar știi că acesta este doar un moment tranzitoriu și că în curând se vor dezlega multe din complicațiile pe care trebuie să le înduri.

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns