Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 ianuarie 2021. Transformări majore. Efectul Neptun

Horoscop zilnic – 14 ianuarie 2021. Transformări majore. Efectul Neptun

Datele generale ale zilei de 14 ianuarie 2021 – Uranus revine azi, după mult timp de retrogradare la mers direct. Se finalizează un ciclu început în 15 august anul trecut.

Pe măsură ce Uranus revine, avem șansa de a privi înăuntru nostru să vedem cât de mari și de profunde au fost schimbările pe care le-am suferit. Este posibil ca relațiile de suflet să fie în continuă amplificare, ca un veritabil roller-coasterul emoțional pe care-l tot încercăm de câteva luni încoace. Fiecare este azi și câteva zile de acum înainte pe cont propriu! Ceea ce urcă trebuie să coboare! Procedați cu precauție.

Berbec – Este o zi perfetă pentru a pune bazele unui parteneriat. Nu este exclus să apară niște acte pe care va trebui să le semnezi, sau unde va fi necesară o clarificare legală. Cele mai multe dintre lucruri se rezolvă relativ simplu, iar rezultatele sunt cele pe care le urmărești. Este o potrivită pentru a-ți face planuri.

Taur – Ai ceva probleme sentimentale, care apar exact când te așteptai mai puțin. Poți discuta cu cărțile pe față pentru a identifica care sunt cauzele și care este calea de urmat pentru a le rezolva. Să nu te mire dacă lucrurile vor ajunge într-un punct critic. Orientează-te către cei din familie care te înțeleg, pentru că ai nevoie de compasiunea, de sfaturile și confirmările lor.

 Gemeni – Dimineața pot să apară sitații conflictuale care îți vor da tot programul peste cap. Te simți vulnerabilă și asta ți-ar putea complică relațiile cu cei apropiați, pentru că vei avea tendința de a-i ține pe toți la distanță. Încearcă să îți canalizezi energia spre alte planuri.

Rac – Îți este ușor să-ți maschezi adevăratele sentimente, așa că eviți să îți pui sufletul pe tavă. Astăzi vei prefera să îți asculți prietenii, să le dai sfaturi, dar o să ții doar pentru tine ceea ce se petrece în mintea și în sufletul tău. Te ei răsfăța și te vei orienta doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Leu – Ține minte! Un zâmbet îți poate deschide astăzi orice ușa. Mizează pe simțul umorului și vei ieși din orice încurcătură, căci nimeni nu va rezistă unei glume bune. Vei avea ocazia unor întâlniri neașteptate și asta îți aduce o stare de bine și te mobilizează. Efectele pozitive se vor simți și mâine.

Fecioară – Firea ta visătoare îți va diminua productivitatea, dar este imperios necesar să rămâi cu picioarele pe pământ și să îți duci la bun sfârșit toate task-urile. Pe de altă parte ai nevoie acută de relaxare, de liniște, de deconectare. Fii mai tolerantă și mai îngăduitoare și totul se va întoarce, înzecit, în favoarea ta.

Balanță – Eșți presată de timp și nu reușești să termini tot ce ți-ai propus pentru a-ți atinge obiectivele. Orele par să fi intrat în sac și asta te indispune, dar nu vei face progrese până nu vei încerca o abordare diferită a lucrurilor. Metodele clasice nu vor da roade, așa că poți încerca o altă cale ca să ajungi la un rezultat pozitiv.

Scorpion – Ține-ți mintea deschisă, pentru că se vor petrece lucruri interesante. Este posibil să întâlnești pe cineva care să-ți aducă o importantă transformare în viața de zi cu zi. Poate că nu  îți vei da seama imediat de valoarea momentului. Este bine să fii pregătită pentru orice și să te bucuri de ziua aceasta foarte interesantă.

Săgetător – Ești mai sensibilă decât de obicei și este posibil că astăzi să te rănească mult mai ușor remarcile celor apropiați. Încearcă să nu te lași afectată atât de mult încât să-ți strici ziua, mai ales că ești pe culmile gloriei, profesional vorbind și ai nevoie de relaxare. Acceptă faptul că unii oameni pot aruncă anumite vorbe fără să le gândească, dar asta nu înseamnă că îți vor răul.

Capricorn – Astăzi ai tendința de a exagera și de a denatura adevărul, ceea ce nu va fi în avantajul tău. Încearcă să comunici fără exagerări, până nu se prind cei apropiați și își fac o părere greșită despre ține. Prieteniile bazate pe sinceritate sunt durabile.

Vărsător – Elimină din viața ta ceea ce te stresează și te ține pe loc. Uneori a renunța la ceva sau la cineva este o dovadă de dragoste față de propria ta persoană. Fii mai atentă la ce se petrece în jurul tău și găsește acel ceva bun care să te ajute să mergi mai departe. Nu fi timorată și încearcă să rămâi pozitivă.

Pești – Ai nevoie de odihnă în aceste zile și este momentul să te dedici lucrurilor care te relaxează și care îți fac plăcere. Nu se termină lumea nici azi, nici mânie, așa că nu este nevoie să le înghesui pe toate azi. Lasă și pentru mâine!

citeste si: Iasomia de iarnă și ce trebuie să știi depre ea

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns