Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 15 februarie 2021. Prima zi dintr-o săptămână de foc

Horoscop zilnic – 15 februarie 2021. Prima zi dintr-o săptămână de foc

horoscop 2 noiembrie

Datele generale ale zilei – 15 februarie 2021. Începem o săptămână foarte agitată și plină de evenimente cruciale pentru fiecare zodie. Avem o dorință de neoprit de a începe ceva nou, de a o lua de la capat. Suntem energici, activi, dar nerebdători și pătimași. Evenimente majore se vor clarifica în această săptămână atât pe plan general, cât și pe plan personal. Asta implică însă efort, concentrare, sacrificii și decizii importante și asumate.  Avem putrea de a decide ce se întâmplă cu noi și cu lumea noastră și este o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. 

Berbec – Stai foarte bine în ceea ce privește banii și perspectivele proprii din acest punct de vedere. Mai mult sunt posibile răsturnări de situație care să te pună în avantaj. Depinde însă în bună măsură și de tine, și de modul în care gestionezi ceea ce primești. Fii calmă și analitică!

Taur – Începe o nouă perioadă, care poate să fie dureroasă pe moment, dar care în timp se va dovedi benefică și inspirată. Vei avea nevoie de schimbare, pe toate planurile, ca de aer, și asta te va mobiliza exemplar. Mergi curajos mai departe, chiar dacă te strâng pantofii!

Gemeni – Este o zi atipică, poate pentru că planeta care te guvernează, Mercur este în mers retrograd, iar efectele ei sunt extrem de intense. Se vor limpezi toate mai ales după 22 februarie, pentru ca Mercur revine la mers direct. Pregătește-te pentru un veritabil cutremur pe plan sentimental.

Rac – Această săptămână va aduce clarificări mai ales în zona parteriatelor care țin de intimitatea ta. Vei lua decizii radicale, care te vor marca de acum înainte pentru toată viața, așa că este necesar să cântărești cu multă atenție ce vei face. Mai simplu spus ai intrat în perioada în care trebuie să alegi între alb și negru. Pentru tine, azi și în următoarele zile, nu există nuanțe de gri.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Leu – Dacă ai jucat la două capete, pe oricare din planurile importante ale vieții (sentimental sau profesional), este momentul optim să te clarifici și să alegi una dintre cele două variante. Nu mai poți sta în două luntrii deodată pentru că fiecare va pleca în direcții opuse și riști să cazi din amândouă. Alege cu mintea, nu cu inima!

Fecioară – Este util să spui ce simți, să faci mărturisiri complete, inclusiv ale lucrurilor mai puțin bune pe care le-ai făcut conștient. În felul acesta vei scăpa de regrete și te vei orienta către ceea ce contează din viața ta. Și asta te va face să te simți foarte bine.

Balanță – Luna în Berbec domină tot ceea ce înseamnă carieră și ambiție, iar ziua începe pentru tine în forță, cu elan și cu o energie care îi va domina pe cei din jur. Este cazul să te temperezi puțin și să nu-ți consumi tot combustibilulu primit de la astre, într-o singură zi.

Scorpion – Experimentezi o stare nouă. Îndraznești să spui ce simți și să-ți pui sufletul pe tavă în fața partenerului de viață, chiar dacă acesta este reticent și oarecum speriat de noua ta atitudine, atât de neobișnuită pentru tine. Continuă! A spune ceea ce simți nu este un semn de slăbiciune, din contră!

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Săgetător – Poți înțelege foarte bine care este scopul tău și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine. În felul acesta vei descoperii că eforturile tale nu au fost niciodată în zadar și că o să vină vremea când se vor întoarce la tine înzecit.

Capricorn – Vei avea de rezolvat o serie de probleme la serviciu, care apar pe nepusă masă și care, toate, sunt urgente și mari consumatoare de timp și de energie. Alege calea cea mai rapidă: rezolvă-le pe cele care nu suportă amânare, iar pe celelalte dă-le la rândul tău mai departe. Evantual oferă-te să supraveghezi rezolvarea!

Vărsător – Fiecare este responsabil pentru modul în care își construiește relațiile cu cei din jur. Exact asta trebuie să înțelegi atunci când întâmpini probleme în relațiile cu cei din jur. Felul în care interacționezi cu alții depinde exclusiv de tine și de percepția pe care o ai tu asupra realității.

Pești – Este momentul perfect pentru a tranșa o complicație sentimentală mai veche, care era mereu o sursă de stres și enervare pentru tine. În acest fel o să poți să mergi cu fruntea sus mai departe și să te dedici celor care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Text: Otilia Ignat/ Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns