Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 17 decembrie 2020. Saturn începe marea schimbare

Horoscop zilnic – 17 decembrie 2020. Saturn începe marea schimbare

Datele generale ale zilei de 17 decembrie 2020 – Saturn intră timid în Vărsător, unde va rămâne multă vreme de acum înainte, urmând să ne schimbe viața. Avem emoții, multe de făcut și foarte multe planuri. Unele imposibile, ne vor produce frustrări peste ceea ce putem suporta. Este tranziția prin care trebuie să trecem după o lungă perioadă nefastă, către o altă perioadă, mai bună, mai colorată în care nevoile noastre de zi cu zi vor fi prioritare. Să respirăm și să ne gândim la bine. 

Berbec – Este momentul să te distreazi și să nu-ți mai faci griji. Lasă deoparte sarcinile și preocupă-te de oamenii care contează și care au nevoie de atenție suplimentară din partea ta. Emoțiile tale sunt puternice, dar foarte dinamice.

Taur – Emoțiile pot fi volatile și există multă pasiune în spatele cuvintelor tale. Ai puterea de a provoca schimbări majore în viața ta, dar trebuie să ai curajul de a face asta. Găsește acele lucruri, fapte și sentimente care au nevoie de un impuls și acționează.

Gemeni – Dacă nu ești atentă cu privire la evenimentele de azi energia pe care o primești de va da peste cap. Nu este exclus să descoperi că totul se întoarce împotriva ta, exact când lucrurile par aranjate. Cu cât încerci să-i controlezi și să-i manipulezi pe ceilalți (știu că te pricepi!), cu atât vor apare mai multe probleme. Nu lua nimic prea în serios.

Rac – Astăzi este o zi fantastică pentru tine. Ar trebui să te bucuri de o dispoziție bună și de experiențe pozitive. O energie bună te protejează, dar lucrurile evoluează lent. Vei descoperi că există o mare pasiune care îți alimentează inima, așa că fii generoasă.

Leu – Neliniștea față de viitor este compleșitoare azi, pentru tine. Încearcă să fii mai calmă și să nu vezi totul în negru. Există mereu variante și oportunități pe care trebuie să le găsești. Dacă te vei blaza nu le vei mai obseva și nu vei știi cum să le abordezi. Bazează-te pe cei dragi. Și ei se bazează pe tine!

Fecioară – Apar oportunități și ocazii noi, care trebuie speculate și de care merită profitat chiar dacă pare greu, dificil sau chiar imposibil. Dovedește ambiție și nu te resemna. Există potențial pozitiv în fiecare situație, oricât ar părea de complicată. Testează frânele înainte de a coborî.

Balanță – Opiniile tale riscă să intre în conflict cu sentimentele. Lasă logica să învingă și dovedește spirit pragmatic. Ai nevoie de susținere morală pentru o depăși o complicație profesională, pe care nu știi cum să o rezolvi. Poate că este momentul să spui lucruilor pe nume, chiar dacă este greu.

Scorpion – Lucrurile ar trebui să curgă extrem de bine pentru tine, azi. Nu lăsa nimic să îți stea în cale. În orice caz, luptă pentru a avea ceea ce ai nevoie. Există o mare forță în spatele emoțiilor tale și vei descoperi că intensitatea sentimentelor tale este reală și face bine. Fii curajoasă!

Săgetător – Ai nevoie de îmbrățișări astăzi. Ai o stare de spirit bună, și ești bine susținută de oamenii cu care interacționezi. Cheia este aducerea în prim-plan a sentimentelor intense și a emoțiilor care le însoțiesc. Această combinație de energie este pur și simplu magică. Alătură-te celor care lucrează la proiecte și evenimente speciale.

Capricorn – Acționează cu curaj. Fii atentă la felul în care arăți și fii mândă să spui ce gândești. Acționează cu încredere și simte-te liberă să faci ceea ce crezi că trebuie făcut. Fii mândră de realizările tale și spune oamenilor că ești un om de încredere.

Vărsător – Fii conștientă de propriile tale nevoi și simte-te liberă să fii puțin egoistă. Acordă-ți creditul pe care îl meriți și nu lăsați alte persoane să te intimideze. Ești demnă de laude și trebuie să le primești. Ai multe de dăruit lumii și trebuie să faci asta, așa că nu ar trebui să-ți fie frică să arăți asta.

Pești – Fiecare gest al tău reflectă ceea ce ești și aspirațiile pe care le ai. Azi este posibil să fie nevoie de mai mult efort din partea ta pentru a te adapta la ceea ce primești de la astre. Fii calmă și generoasă. Împacă-te cu realitatea pe care o trăiești și fă cumva ca lucrurile să fie folositoare ție și celor dragi ție.

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns