Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 2 decembrie 2020. Schimbări majore

Horoscop zilnic – 2 decembrie 2020. Schimbări majore

Horoscop zilnic – 2 decembrie 2020

Datele generale ale zilei de 2 decembrie 2020 – Decembrie este mereu o lună importantă din punct de vedere astral. Anul acesta, evenimentele lui decembrie, vor fi majore și ne vor marca pe fiecare dintre noi. În acest decembrie se finalizează un ciclu astral de 200 de ani. Două planete esențiale – Saturn și Jupiter – se mută din Capricorn în semnul Vărsătorului și vor marca momentul în care va începe, pentru noi toți o altă eră. Fiecare zi care ne apropie de acest moment, care va avea loc pe 14 decembrie, ne aduce din ce în ce mai multe provocări. Nu vă temeți! Totul este spre bine!

Berbec – Multă energie azi, pentru tine, iar asta te face să te simți confortabil și plină de forță. Folosește această energie pentru a face ceea ce ți-ai propus pentru azi, și chiar mai mult de atât. Este o zi foarte bună pentru acțiuni, angajamente și decizii care te vor marca pentru mult timp de acum înainte.

Taur – Este posibil ca unii dintre colaboratori să fie ostili ideilor tale. Nu o lua personal. Este doar o confruntare de idei. Trebuie să accepți că există și alte abordări. Ești capabilă de conexiuni puternice cu toți cei pe care îi iubești și visezi la aventuri. Unele vise pot să devină realitate. Experiențele prin care treci azi, și în zilele următoare, te vor defini pentru o lungă perioadă de timp de acum înainte.

Gemeni – Ești extrem de sensibilă azi. Reacționezi exagerat la tot ceea ce se întâmplă. Pe de altă parte ești inspirată și gata de acțiune. Ai multe planuri, proiecte și ești dornică se le duci la capăt, chiar dacă, în egală măsură, te stresează. Când vine vorba de probleme legate de dragoste și romantism, fă tu primul pas.

Rac – Lucrurile ar trebui să meargă foarte bine pentru tine astăzi, așa că nu rata oportunitățile care apar. Vei descoperi că legăturile de dragoste sunt deosebit de puternice, iar iubirea este sursa ta de energie, care te duce mai departe. Ar trebui să profiți de această zi pentru a amplifica legăturile în care ești deja prinsă.

Citeste si: Previziuni astrale pentru decembrie 2020. Finalul anului ciudat, este… ciudat!

Leu – Nu lăsa acțiunile care te deranjează, ale altor persoane, să-ți afecteze starea de spirit de azi. Felul în care te simți este doar responsabilitatea ta. Dacă ceva nu funcționează, lasă lucrurile în voia lor și ai să vezi că vor găsi singure calea cea mai bună. Nu este un moment potrivit pentru a încerca să faci lucruri care nu-ți sunt pe plac.

Fecioară – Ești impulsionată de o mare forță creativă, iar asta te va ajuta să-ți duci unele planuri importante la bun final. Este timp pentru toate, dar acum este momentul să te dedici exclusiv proiectelor tale. Nu lăsa vreo urmă de îndoială să te abată din drumul tău, oricât ar părea de dificilă calea pe care mergi.

Balanță – Ești foarte indecisă în ​​ultima vreme, mai ales în chestiuni care țin de relațiile tale personale, de suflet. Mintea ta este atrasă de o persoană, în timp ce inima bate pentru o alta. Nu te păcăli singură. Alege ceea ce este cu adevărat mai bun pentru tine, alege calitățile esențiale, nu pe cele de fațadă.

Scorpion – Ești într-o dispoziție romantică, astăzi. Întreaga ta ființă se poate învârti în jurul iubirii și romantismului. Poate că ar fi bine să te temperezi puțin, pentru că există riscul de a exagera. Este o zi grozavă pentru a te cufunda în visare și îți poți face planuri mărețe pentru viitor. Împarte momentele acestea cu cei dragi, dar mai ales cu jumătatea ta.

Săgetător – Simte-te liberă să pășești pe un teritoriu nou. Nu are niciun rost să-ți fie teamă de viitor sau de experiențe noi. Nu-ți fie frică că poți pierde ceea ce ai. Trebuie să-ți asumi riscuri dacă vrei ceva mai bun. Trebuie să ieși din rutină, să țintești în sus și să eliberezi săgețile pentru a prinde visele mari pe care le ai, dar care sunt perfect realizabile.

Capricorn – Lucrurile referitoare la dragoste și romantism sunt pur și simplu enervante pentru tine. Ai o stare de pragmatism absolut. Există o problemă legată de un conflict interior între dorința de libertate și cea de control, care îți complică viața, și face foarte dificilă găsirea unei soluții satisfăcătoare, pe moment. Cel mai bine ar fi să ignori problemele pe care le ai, să iei o pauză și să lași lucrurile în voia lor.

Vărsător – Nu veți cunoaște niciodată care sunt limitele pe care le ai dacă nu te duci până aproape de ele. În felul acesta vei descoperi ce posibilități există și s-ar putea să înțelegi că există lucruri care sunt esențiale pentru tine și care te stimulează așa cum nimic altceva nu o face. Folosește impulsul pe care îl simți pentru a deschide o nouă cale spre obiectivele pe care le ai în viața ta.

Pești – Lucrurile merg bine azi, mai ales în sectorul dragoste. Nu te feri să răspunzi exact așa cum simți, la atracția evidentă pe care o ai față de o persoană. Analizează exact ceea ce este în sufletul tău și acționează în consecință. Ești strălucitoare, îndrăzneață și motivată. Simți că există magie.

Citeste si: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns