Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 2 februarie 2021. O zi cu totul și cu totul excepțională

Horoscop zilnic – 2 februarie 2021. O zi cu totul și cu totul excepțională

Horoscop zilnic – 2 februarie 2021. O zi cu totul și cu totul excepțională

Datele generale ale zilei de 2 februarie 2021 – Astăzi este o zi perfectă, de la început până la capăt. Este un moment al sentimentelor bune, al fericirii generale și al optimismului pentru viitor. O astfel de vibrație nu poate aduce decât vești bune. Este efectul lui Jupiter care aduce, uneori, noroc în chestiuni financiare și în aspecte care țin de carieră. Este o zi în care avem șansa de a întâlni oameni foarte influenți, care ne pot influența viitorul în bine.

Un plus de armonie vine și de la Soare care aduce tonus bun, energie, inspirație. Este o zi de care trebuie să profităm, dar cu înțelepciune și multă logică.

Berbec – Ești pozitivă și, mai mult ca niciodată, ai în fine, încredere în viitor. Te-ai convins că uneori a avea răbdare este cel mai bun lucuri pe care îl poți face, pentru că de cele mai multe ori lucrurile foarte compicate, dar anormale se rezolvă cu bine, de la sine. Ai foarte multe de finalizat azi, dar le vei duce pe toate la bun final, pentru că ai determinarea necesară.

Taur – Ai putea începe ceva nou, fie un proiect, fie un job, fie ceva în casă sau în curte. Ideea este că orice ai face îți va aduce satisfacții și stare bună. Ești foarte dificilă azi, dar ai o energie debordantă care îi va molipsi și pe cei din jurul tău. Ai putea avea ceva dicuții în contradictoriu, dar rezultatele vor fi pozitive și pentru tine și pentru interlocutori.

Gemeni – Ești plină de idei fantastice, unele dintre ele cu adevărat geniale, dar cu toate acestea nu le poți folosi pentru că ești condamnată să asculții indicațiile pe care le primești de la superiori. Caută alte soluții de comunicare și implică-te, pentru că este la mijloc jobul tau și cariera pentru care ai muncit atât de mult. Fii prudentă cu sănătatea și nu face niciun fel de excese, care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Rac – Ai o tendință clară de a exagera și de a face lucruri mult peste nivelul necesar. Exuberanța poate fi utilă, dar numai până la un puct. Ești veselă și energică, plus că ai dispoziția necesară pentru a pune la punct toate lucrurile. Ai sentimentul că sunt foarte multe de făcut și foarte puțin timp. Fii organizată!

Leu – Găsește mai mult timp pe care să-l dedici celor dragi. Au nevoie de prezența ta, într-o măsură mai mare decât pare. În plus, cei mici mai ales sunt o sursă excelentă de energie și tonus, și asta este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. La job lucrurile nu sunt foarte clare, dar curând se vor limpezi și totul va fi bine.

Fecioară – Pot apărea discuții cu o prietenă legate de un împrumut. Încearcă să ajungeți la un compromis. Ocupă-ti timpul cu ceva util, de exemplu să urmezi niște cursuri în plus, să înveți ceva care te-ar putea ajută în carieră. Nu pierde vreme și nu-ți forța destinul!

Balanță – Ascultă sfaturile celor dragi și pune preț pe ceea ce ai nu pe ceea ce visezi că ai putea avea și te vei simți mult mai bine. Concentrează-te pe ceea ce nu ai putut face ieri și ți-ai dorit să faci! Faci o inutilă risipă de bani, cheltuind aiurea pe tot felul de mofturi care se vor dovedi inutile. Analizează totul cu maximă atenție și caută să te controlezi.

Scorpion – Ce-ar fi dacă ți-ai schimbă programul obișnuit și ai face ceva ieșit din comun? Te vei simți excelent după aceea. Fă ceea ce nu ai face în mod obișnuit și ai să vezi ce stare bune vei avea. Nu este momentul să te gândești la o relație mai serioasă, pentru că nu este nici contextul nici omul potrivit. Ai încredere în tine și acționează în direcția în care vrei să mergi. Ai mari șanse de reușită.

Săgetător – Cineva cu autoritate asupra ta nu te lasă să faci ceva ce-ți doreai și te simți frustrată și neîmplinită. Când te enervezi, îți pierzi capul și nu mai gândești limpede. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ. Dacă acum nu dai importantă carierei, peste câțiva ani îți va părea rău că nu ai făcut-o. În plus este foarte util să-ți păstrezi calmul și să-ți conservi energia.

Capricorn – Îți revin în minte amintiri din trecut și nu este deloc momentul potrivit pentru reverii sentimentale. Amintește-ți numai de cele mai frumoase momente și nu-ți strica singură ziua. Poartă-te frumos cu persoană iubita, altfel o să-ți facă reproșuri care te vor scoate din sărite și nu asta îți trebuie. Mergi înainte, chiar dacă treaba nu merge așa cum ți-ai propus. Va fi mult mai bine mâine!

Vărsător – Ești norocoasă, ești în centrul atenției, exact așa cum îți place și cum ai nevoie în aceste zile. Nu ai niciun motiv să-ți dorești mai mult. Ți-ai schimbat atitudinea în relație, drept urmare nu va mai certați așa des. A venit vremea să te apuci serios de treabă, pentru că știi foarte bine că timpul nu mai are răbdare. Depinde numai de ține cât de sus poți ajunge.

Pești – Nu te simți prea bine știind că ai dezamăgit pe cineva. Mergi mai departe și încearcă să nu mai repeți greșeală. Eventual explică ce anume s-a întâmplat. Nu îți convine să faci compromisuri, dar dacă vrei că relația de acum să continue, nu ai de ales. Trebuie să-ți sacrifici timpul liber pentru a munci din greu, dar vei avea multe satisfacții.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: unsplash.com

Comments

comments

Lasă un răspuns