Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 februarie 2021. Ultima săptămână de iarnă

Horoscop zilnic – 22 februarie 2021. Ultima săptămână de iarnă

Horoscop zilnic – 22 februarie 2021. Ultima săptămână de iarnă

Datele generale ale zilei de 22 februarie 2021 – Suntem în ultima săptămână a lui februarie, am intrat în ultimul semn zodiacal, ne pregătim de începutul unui nou an atrologic, ne pregătim de primăvară. Este momentul să ne concentrăm aspectelor spirituale și emoționale ale vieții noastre, pe măsură ce trebuie să analizîăm, locul și rolul pe care îl avem în lume și modul în care putem fi de folos celorlalți. Se va îmbunătății substanțial compasiunea și sensibilitatea în această săptămână și ar fi bine să ne pregătim pentru lună plină din Fecioară de pe data de 27. Este un moment important care va accentua rutina și strategiile de viitor.

Berbec – Nu reușești să-ți găsești ritmul și asta îți provoacă o serie de neplăceri în lanț. Ai putea să iei o pauză în care să stabilești care sunt prioritățile și să faci ceea ce este cu adevărat important pentru tine, mai ales că problemele sunt peste tot.

Taur – Ai nevoie de mai multă odihnă și de o relație mai bună a ta cu tine. Din asta vor decurge toate beneficiile reale pe care le primești azi și în următoarele zile ale săptămânii. Ești una din zodiile răsfățate și ai un potențial imens, dar depinde de tine cum îl vei fructifica!

Gemeni –  Ai tendința de a te supăra pe toată lumea, fie că ai sau nu motive temeinice. Lunea este una din zilele tale preferate, iar modul în care vei aborda problemele azi, va da semnal pentru cum îți va merge toată săptămâna. Rămâi calmă și pragmatică.

Rac – Nu este momentul unor decizii majore. Amână orice hotărâri vei lua în această perioadă și mai ales azi, pentru că totul este în schimbare și multe complicații se vor rezolva de la sine foarte bine, fără să fie nevoie să te implici în soluționarea lor.

Leu – Fii atentă să nu cazi pradă fanteziilor. Astăzi este o zi bună pentru a obține confirmări. Dacă ai un plan de viitor, este momentul să faci unele ajustări astfel încât să iei în considerare și aspectele ignorate de până acum.

Fecioară – Ești lăudată de toată lumea și asta este un veritabil combustibil pentru tine. Laudele înseamnă energie, forță, tonus psihic și echilibru care te ajută să funcționezi din ce în ce mai bine atât în folosul tău, cât și al celor din jur.

Balanță –  Avionul tău este gata de decolare. Poate să fie o călătorie reală sau una imaginară. Este o perioadă bună, Soarele te ajută, iar Luna ți-a adus delicatețea și amabilitatea specială din ultimele zile, care oricum nu-ți este specifică. Poți visa la o nouă dragoste mare.

Scorpion – Aceasta este una dintre acele zile în care drumul se bifurcă în mai multe direcții și trebuie să decizi pe ce cale mergi. Deși ar trebui să fie simplu, îți este greu să alegi, pentru că ești implicată sufletește pe mai multe planuri. Rămâi constantă cu alegerile pe care le-ai făcut deja, ar putea să fie o variantă, dar decizia este doar a ta. 

Săgetător – Creierul tău zumzăie în viteză mare. Oricine ar ameți încercând să proceseze chiar și o fracțiune din lucrurile care îți trec ție prin cap într-o singură zi. Nu spune nimănui ce planuri ai și păstrează agitația aceasta doar pentru tine. Oamenii te vor calmă și calculată și nu sunt interesați de agitația ta interioară, care te poate descalifica.

Capricorn – Ai nevoie de organizare pentru a ajunge la finalul pe care îi aștepți de ceva vreme. Ai grijă, pentru că alte persoane pot încerca să profite de munca ta. Bazează-te pe cei dragi și pe cei care nu ți-au trădat niciodată așteptările.

Vărsător – Lucrurile merg bine cu tot ceea ce ține de relația ta actuală. Descoperi că este importantă mai mult decât orice, comunicarea. Astăzi s-ar putea să apară o clipă magică care să-ți schimbe viața și să reprezinte, totodată, o mare provocare pentru viitorul tău. Gestionează totul cu mult calm!

Pești – Este posibil să ai dificultăți în a relaționa cu oamenii aflați în sfere înalte. Te enervează superficialitatea. Cel mai bun plan este să eviți situațiile despre care știi sigur că nu te vor bucura. Nu are sens să te implici în realități care te pot deranja sau care nu-ți aduc beneficii.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns