Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 ianuarie 2021. Venus și Mercur se joacă cu noi

Horoscop zilnic – 22 ianuarie 2021. Venus și Mercur se joacă cu noi

Datele generale ale zilei de 22 ianuarie 2021 – Suntem sub puterea lui Venus și ne este foarte bine! Suntem volubili, deschiși, rezolvăm probleme. Ne putem aștepta la orice, de la intimitate sporită la obținerea a tot ceea ce cerem. Alte influențe majore vin din partea lui Mercur (va intra în mers retrograd în 30 ianuarie, dar efectele trsnziției le vom simți din 25 ianuarie), care ne dă verva dialogului și un spirit bun. Este perioada în care trebuie puse la punct toate cele care țin de contracte, acte sau demersuri juridice.

Berbec – Ai planuri mărețe și nimic nu-ți să în cale. Spune ce gândești, fă ceea ce vrei să faci spre binele tău și al celor din jurul tău. Fii generoasă și folosește energia fantastică pe care o primești în dar de la astre! Ești printre lideri!

Taur – Ai darul de a spune lucrurilor pe nume, indiferent cât de ciudate sau enervante pentru cei din jurul tău sunt acestea. O să provoci nemulțumire și agitație, dar în final o să ți se dea dreptate. Acasă este totul în regulă, în ciuda tuturor aparențelor. Nu face planuri. Nu au rost!

Gemeni – Viața ta socială este dată peste cap din cauza unor factori pe care nu tu l-ai provocat dar ale căror consecințe trebuie să le suporți. Asta te enervează foarte tare, dar găsești energia de a gestiona toate aceste emoții și stări negative ceea ce este spre lauda și beneficiul tău.

Rac – Profită de poziția avantajată pe care o ai. Soarele trece prin casa profesiei și ate o să-ți aducă recunoaștere pentru munca ta. Ține cont că recunoașterea vine mereu cu obligața de a depune și mai mult efort pentru a-ți menține poziția câștigată

Leu – Nu îți stă în fire, dar vei fi extrem de înțeleaptă și răbdătoare, azi. Este o perioadă în care vei avea capacitatea de a te reevalua și de a găsi cea mai bună abordare pentru situațiile speciale prin care treci. Nu-ți place, dar trebuie să știi că totul este trecător. Fii mai apropiată de partenerul tău de viață.

Fecioară – Pui mare preț pe relațiile personale. Ai nevoie să comunici și să aflii detalii despre toți cei care contează, indiferent dacă îți sunt simpatici sau nu. Și nu faci asta din politețe, ci din pragmatism nedisimulat. Vrei să știi exact cum stau lucrurile ca să știi la rândul tău ce să faci.

Balanță – Este posibil să ai o serie de discuții destul de aprinse din cazua unor probleme financiare pe care trebuie să le rezolvi singură. Vei avea energia de a rezolva problema, dar asta te va obliga la mari sacrificii pe viitor.

Scorpion – Stai foarte bine cu sănătatea, în ciuda unor semnale discrete pe care le transmite corpul tău. Nu stai bine pe plan profesional și o să fie nevoie să găsești rapid alternative viabile. Nu poți lăsa toată grija, pe seama celor care au inițiative și care caută soluții.

Săgetător – Încearcă să te mobilizezi și să abordezi problemele care par fără ieșire cu calm și cu o strategie inedită. Nu renunța la ceea ce îți dorești, ai grijă de cei care contează și fii mai calmă. Stresul în care trăiești te va afecta chiar și pe tine până la urmă.

Capricorn – Muncești foarte mult și uneori nu le poți face pe toate, iar asta nu-ți face deloc bine pentru că va trebui să recunoști că nu poți, ceea ce este extrem de frustrant pentru un dependent de muncă ca tine. Poate că este momentul potrivit să înțelegi că nimeni nu le poate face pe toate perfect și că fiecare are limitele lui.

Vărsător – Ești mulțumită de tine și ai găsit un nou ritm cotidian în care găsești bucuriile de care ai nevoie. Ești foarte comunicativă și asta este o schimbare pozitivă pentru tine, de regulă introvertită și cu un veșnic aer de superioritate. Nu este chiar așa rău printre oameni, nu-i așa?

Pești – Primești bani din muncă și asta este foarte mobilizant și tonic pentru tine. Ești foarte activă și asta îi va scoate din minți pe cei din jur care sunt statici și indiferenți. Starea aceasta de agitație în care te afli este însă utilă pentru tine și îți susține moralul.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns