Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 25 ianuarie 2021. Prima zi dintr-o săptămână nebună

Horoscop zilnic – 25 ianuarie 2021. Prima zi dintr-o săptămână nebună

Horoscop zilnic – 25 ianuarie 2021. Prima zi dintr-o săptămână nebună

Datele generale ale zilei de 25 ianuarie 2021 – Această săptămână va fi cu adevărat nebună. Începe relativ lin și se va termina apoteotic, prin intrarea lui Mercur în mers retrograd, pe 30 ianuarie, sâmbătă. Din fericire lucurile sunt atenuate de Soare aflat în semnul Vărsătorului și de Uranus (planeta surprizelor), aflat în Taur. O să avem tensiune, dispute, negocieri și analize la sânge. Comunicare va avea de suferit, de miercuri încolo, așa că dacă ai lucruri de pus la punct este bine să o faci în primele două zile ale săptămânii.

Momentul maxim al săptămânii este însă Luna Lupului, prima lună plină a anului, care are loc în semnul Leului și care este urmată de cea mai norocoasă zi din an. Se va întâmpla în 28 ianuarie, joi, și, evident, mai vorbim despre asta.

Câteva sfaturi pentru fiecare zodie, ca să trecem cu bine, împreună.

Berbec – Este timpul să găsești modalități noi de a face bani. Luna plină din Leu aduce beneficii mai ales în planul plăcerilor personale. Mercur va retrograda în zona relațiilor de prietenie, pentru tine, așa că ar fi util să fii atentă ce spui și mai ales cui.

Taur – Este o săptăână în care este necesar să-ți asumi riscuri sau să iei decizii radicale, care nu-ți sunt pe plac, dar care sunt necesare. Nimic nu este cu adevărat stabil în această săptămână pentru tine mai ales în ceea ce privește cariera. Cel mai bine este să stai acasă în 28 ca să treci mai ușor peste perioada agitată.

Gemeni – Vei fi obligată să ieși din zona de confort și să faci tot felul de lucruri care nu-ți sunt la îndemână și care nu-ți plac. Efectele lui Mercur retrograd le vei simți din plin, de marți, și se vor accentua cu fiecare zi care trece. Fii calmă și acceptă ceea ce primești. Mercur, planeta ta, revine la normal abia pe 20 februarie.

Rac – Soarele îl plasează pe Uranus marți, într-o poziție care te influențează în mod major. Este necesar să uiți de unele angajamente, să le amâni și să te orientezi doar către sarcinile actuale și urgente. Stai destul de rău la capitolul concentrare, iar astrele nu-ți sunt favorabile. Luna plină poate fi un suport, dar nu pune prea mare bază pe asta.

Leu – Este o săptămână destul de bună pentru tine, deși nu vei avea deloc susținerea celor din jur pentru acțiunile tale. Ba chiar din contră. Luna este aliatul tău, dar abia după 28. Ar fi indicat să nu spui nimănui ce planuri ai, ce gândești sau care sunt dorințele tale ascunse. Păstrează totul doar pentru tine.

Fecioara – Foarte mulți se vor baza pe tine, zilele acestea. Ar trebui să aloci timp pentru a-i ajuta pe ceilalți. Este bine să faci asta pentru că, fiind avantajată poți. În plus va veni vremea în care ajutorul pe care îl oferi se va întoarce la tine. Mercurul retrograd îți va afecta rutina de zi cu zi, dar te vei putea descurca onorabil, chiar și așa.

Balanță – Este indicat să aprecizei și să fii recunoscătoare gesturilor de ajutor și toleranță pe care le primești de la cei din jurul tău. Luna plină se mișcă prin zona prieteniei și asta este un avantaj important pentru tot ceea ce ai tu în plan. Mercur va face comunicarea dificilă, mai ales atunci când este vorba și de sentimente.

Scorpion – Este o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Vei obține o creștere a reputației atunci când Luna plină pe va așeza pe sectorul carierei, pe 28. Munca ta grea este pe cale să dea roade și să fie recunoascută, dar depinde în bună măsură și de tine.

Săgetător – Îți va fi bine dacă vei fi comunicativă. Ești, în ciuda astrelor, extrem de bine înțeleasă, ai argumente și ești ascultată. Luna plină din 28 este momentul ideal pentru o schimbare radicală de carieră sau activitate, ori macar stil de lucru.

Capricornul – Luna plină vine în sectorul relațiilor, ceea ce este un element important în orice negociere. Fii abilă, pragmatică și analizează bine propunerile pe care le primești. Mercur retrograd se întâmplă în zona valorică, ceea ce ar putea duce la o greșeală sau la o serie de erori. Cu puțină atenție le poți depăși.

Vărsător – Soarele este în casa ta și te susține, astfel că nu vei fi foarte afectată de evoluția astrală, mai degrabă nefavorabilă. Dar, Uranus și Marte, marți și miercuri, vor aduce momente de tensiune și agitație, pe care le depășești dacă îți vei păstra calmul și spiritul logic. Este important să mergi încet și cu mare atenție, indiferet de drumul pe care-l faci.

Pești – Este timpul să spui lucrurilor pe nume, în viața ta profesională și în cea care ține de sentimente. Este momentul perfect pentru a spune persoanei iubite ce simți și, mai ales, ce vrei. Pe măsură ce săptămâna înaintează te simți mult mai încrezătoare în capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele.

Culori și nuanțe de păr în tendințe în 2021

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns