Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 ianuarie 2021. Decizii radicale și ceva noroc pe la unele zodii

Horoscop zilnic – 26 ianuarie 2021. Decizii radicale și ceva noroc pe la unele zodii

Horoscop zilnic – 8 februarie 2021. Banii, o problemă complicată

Datele generale ale zilei de 26 ianuarie 2021 – Dacă o să avem, brusc, dorința de a face curațenie, ordine, de a amenaja și reamenaja prin casă, să știi că este efectul sextilului Lună-Uranus, care ne face să ne dorim schimbări și să încercăm ceva diferit. În replică, suntem frustrați din cauza limitărilor și a restricțiilor pe care le impun alții. Un efect pozitiv este acela că suntem în măsură să luam decizii radicale, importante pentru viața personală și cea a familiei.

Ar putea să fie o zi bună, dacă o să fim atenți, calculați, dacă ne vom impune limite singuri și dacă le vom respecta și, mai ales, dacă nu ne vom pierde cumpătul în situațiile critice, inerente, ale zilei.

Berbec – Proiectele referitoare la locul de muncă, sau personale care au legatură cu asta, sunt în măsură să vă dea viața peste cap. Pe de altă parte ai o șansă importantă la succes și la o creștere semnificativă a veniturilor, dar depinde exclusiv de tine, de felul în care controlezi și gestionezi situația. Rămâi concentrată. Nu vrei să ratezi nimic.

Taur – Dacă ești implicat în decizii majore ia în calcul că este posibil să o apuci pe o cale greșită. Orientează-te către activități creative sau studii. Un nou prieten ar putea fi, de departe, una dintre marile surse de inspirație, pentru tine. Nu ignora propunerile pe care le primești.

Gemeni – Ești extrem de intuitivă, dar asta nu te poate ajuta prea mult, atâta vreme cât nu acționezi și nu faci ceea ce simți că trebuie să faci. Viziunile, visele profetice și premonițiile ți-ar putea arăta calea, dar pentru asta trebuie să filterezi cu atenție emoțiile și să alegi o cale de mijloc, fară atitudini radicale.

Rac –  Nu refuza invitațiile pe care le primești azi. O întâlnire sau un eveniment social ar putea fi sursa unor relații viitoare care te vor influența în mod esențial, dar care, în egală măsură, pot să-ți provoace schimbări bruște în plan sentimental și profesional. S-ar putea să te îndrăgostești, iar până spre seară să fii uimită de schimbările prin care vei trece.

Leu – O chestiune financiară delicată se va rezolva azi. Nu în forma ideală pentru tine, dar mult mai eficient decât te-ai așteptat inițial. Este probabil ca toată lumea să fie foarte mândră de tine. Este momentul să fii și tu mulțumită de tine. Te poți lăuda. Acesta este doar începutul unei perioade norocoase pentru tine, inclusiv în ceea ce privește banii.

Fecioară – Vin vești bune pentru tine, vești care implică ceva realizat de tine, scris, desenat sau făcut. Creativitatea se combină cu o capacitate intelectuală sporită ceea ce accelerează succesul și aduc norocul la ușa ta. S-ar putea să fii foarte uimită, dar te vei obișnui cu astfel d emomente pentru că aeastă tendință va continua în următoarele luni. Profita de perioada bună prin care treci.

Balanță – Un demers la care ai renunțat, revine în actualitate, de data aceasta ca o adevărată oportunitate. Este o soluție care poate aduce beneficii pe termen lung, dar depinde doar de tine cât de mari vor fi avantajele. Prietenii și un inters sentimental, nerecunoscut, încă sunt prioritățile după-amiezii. Bucură-te de succes și profită la maximum de el!

Scorpion – Activitățile de grup sau evenimentele sociale te pot pune în contact cu o persoană nouă, foarte interesantă. Ai putea simți o puternică atracție fizică față de aceasta. Dacă nu ești implicat într-o relație – și chiar dacă ești – vei da curs impulsurilor. Nu se știe unde duce povestea asta, dar ar fi indicat să o gestionezi cu atenție ca să nu-i rănești pe cei din jurul tău.

Săgetător – Orice ai încerca să realizezi în ultimele luni, și nu a reușit, s-ar putea dezlega, azi. Ar putea fi o surpriză majoră. Cu toate acestea, nu spera luna de pe cer și ține cont că orce realizare ar veni trebuie susținută de efortul tău zilnic, de aici înainte.

Capricorn – Astăzi ar putea fi una dintre cele mai norocoase zile din viața ta. Toate cele pentru care te străduiești – romantism, bani, împlinire creativă – ar putea avea susținerea astrelor. Sunt posibile apeluri interesate, care să aducă vești foarte bune. Singurul dezavantaj este că toate cele care se întâmplă te-ar putea epuiza. Nu contează, însă, recuperează-te dormind bine la noapte.

Vărsător – Informațiile pe care le primești prin vise și mesaje instinctive ar putea declanșa adevărate revelații și soluții la unele din problemele cu care te confrunți și să deschidă calea spre succes. Eliberarea emoțională te poate face să simțiți că o mare greutate a fost ridicată de pe umerii tăi. Ascultă-ți impulsurile!

Pești – Unele apeluri neașteptate de la prieteni sau colegi ar putea aduce vești minunate. Iubirea, banii, succesul în carieră și dezvoltarea personală – toate par să fie la locul lor. Profită de acest moment benefic prin are treci azi, pentru că lucrurile s-ar putea schimba radical, zilele următoare.

Culori și nuanțe de păr în tendințe în 2021

Text: Otilia Ignat/ sursa iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns