Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 3 martie 2021. Dezamăgiri și conflicte

Horoscop zilnic – 3 martie 2021. Dezamăgiri și conflicte

Horoscop zilnic – 3 martie 2021. Dezamăgiri și conflicte

Datele generale ale zilei de 3 martie 2021 – Avem, fiecare de dus poverile lui. Unele mai grele, altele mai ușoare. Azi, toate sunt mai grele și vin la pachet cu unele dezamăgiri. Toate acestea produc o anumită frustrare și enervare, ceea ce înseamnă că am putea fi predispuși la conflicte și situații tensionate. Momentele tensionate ale dimineții se ameliorează spre seară, când o să redevenim sociabili și plin de viață. Atenția și concentrarea pe lucruile care contează ar putea dimineua efectele negative ale zilei.

Berbec – Nu este exclus să fii nevoită să alegi între mai multe oportunități. Chibzuiește corect și alege ceea ce este cu adevărat important, nu doar ceea ce pare facil și lejer. Ai o senzație acută de oboseală și deprimare. În principiu este justificată, dar poate că ar fi bine să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață.

Taur – Îți ajung la urechi unele secrete. Folosește-le dacă par a fi utile pentru tine, dar nu spune nimănui ceea ce ai aflat. Fii atentă la toate cele ce se petrec în jurul tău și iartă dacă cineva a greșit față de tine. Nu este deloc momentul pentru crize de gelozie sau suparări. Fii foarte atentă la aspectele care țin de profesie și de sursele tale de bani.

Gemeni – Este cu adevărat foarte greu să-ți faci, acum, planuri de viitor, dar este util să privești în perspectivă. Asta îți conferă echilibrul psihic de care ai atât de multă nevoie și o șansă în plus, când este vorba despre relațiile de cuplu și cele profesionale.

Rac – Nu refuza sarcinile suplimentare pe care le primești, fie că sunt legate de casă sau de serviciu. Dacă ești solicitată înseamă că te achiți corect de obligațiile tale și că oferi încredere. Fii mai răbdătoare și mai înțelegătoare cu cei din jurul tău. Toată lumea este mult mai stresată și mult mai agitată în această perioadă.

Leu – Par a fi aproape invitabile niște discuții aprinse în cuplu. Dacă vei înțelege că discuțiile în contradictoriu sunt utile o să găsești cele mai bune soluții. Ești agitată și simți că ai nevoie de o plasă de siguranță. Uneori cea mai bună este cea pe care ne-o facem singuri. Ai nevoie de liniște și de o atmosferă fără stres, dar asta depinde doar de deciziile tale.

Fecioară – Ai preocupari foarte variate, ești plină de idei și de soluții pentru probleme care apar din senin. Cei din jurul tău îți urmează exemplul și se simt și ei mai bine, datorită ție. Totul este în regulă atâta vreme cât eviți orice speculații financiare și nu faci nici un fel de investiții inutile. Partenerul tău te apreciază foarte mult pentru efortul tău zilnic.

Balanță – Reacțiile unor colegi te vor enerva foarte tare, mai ales pentru că te pun în dificultate și nu ai argumente să explici care este problema. Lasă lucrurile așa cum sunt, pentru că se vor clarifica de la sine, în zilele următoare. Acasă găsești toată înțelegerea și toată susținerea de care ai nevoie și asta te face să te simți bine.

Scorpion – Există o predispoziție astrală pentru accidente și soluția este să accepți acest fapt și să iei măsurile corecte. Prudență și atenție. Ține minte că astrele propun, iar omul are posibilitatea de a alege ceea ce face. Acordă atenție intuiției și nu face nimic din ceea ce simți că nu trebuie să faci.

Săgetător – Ai putea lua azi unele decizii importante ale căror efecte să le resimți timp îndelungat. Cântărește bine tot ceea ce vei hotărî și ține cont de cei din jurul tău. Unele beneficii financiare pot să apară din speculații, dar dacă te încumeți să le faci fii cu foarte mare băgare de seamă pentru că te poți păcăli. Cere sfatul cuiva care se pricepe cu adevărat.

Capricorn – Ești tentată să faci reproșuri și să dai vina pentru unele eșecuri, pe cei din jur, chiar dacă ei nu au nici o vină. Ești iritată și starea ta îi afectează și pe cei din jur. Fii mai calculată și înceracă să analizezi lucrurile cu mai mult calm. Nu este niciodată chiar atât de complicat pe cât pare.

Vărsător – Ai tendința de a lăsa lucrurile de azi pe mâine. Nu este deloc bine pentru că deși amâni treburile acestea tot trebuie duse la capăt. În plus delăsarea nu este o trăsatură care să te caracterizeze și dacă nu-ți revi vei primi evaluări proaste care nu-ți sunt caracteristice. Ești foarte activă și depui mult suflet în realațiile cu cei dragi.

Pești – Ai noroc dar este bine să nu-ți forțezi șansele. Prudența și cumpătarea fac casă bună cu succesul mai ales în cazul nativilor din această zodie. Privește lucrurile în perspectivă și nu abandona un proiect doar pentru că pare dificil și nepotrivit în acest moment. Fii mai afectivă cu cei dragi! Au nevoie de tine, tot așa cum tu ai nevoie de ei!

Text: Otilia Ignat/ Imagine de Lars_Nissen de la Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns