Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 4 februarie 2021. Decizii neinspirate, chiar proaste

Horoscop zilnic – 4 februarie 2021. Decizii neinspirate, chiar proaste

Horoscop zilnic – 4 februarie 2021. Decizii neinspirate, chiar proaste

Datele generale ale zilei de 4 februarie 2021 – Lucrurile pe care ai evitat să le înfrunți, vin grămadă peste tine. Asta pentru că Mercur este retrograd și ne face viața grea. Ar putea exista o tendință de exces atunci când vine vorba de mâncare. Seara, Luna și Neptun, te vor ajuta să te echilibrezi. Deciziile luate azi nu sunt cele mai inspirate.

Berbec – Banii sunt foarte importanți azi. Nu contează dacă îi primești sau dacă îi dai, ceea ce contează este ca ei să circule, iar tu să fii motorul care îi pune în mișcare. Banii astfel rulați sunt folositori și aduc beneficii. Evident că nu este cazul să faci cheltuieli dacă nu sunt necesare.

Taur – Ai interese ascunse, care vor ieși la iveală exact atunci când nu trebuie și îți pot complica planurile. Fii prudentă și anticipează fiecare gest pe care îl faci, dar și efectele deciziilor tale, astfel încât să fii de partea profitului și a beneficiilor.

Gemeni –  Ai putea încerca o dietă cu multe fructe și legume, sau ai putea face mai multă mișcare. Fii activă și concentrează-te doar pe ceea ce este potrivit și util pentru tine și pentru cei care contează pentru tine.

Rac – Sunt semne că perioada ciudată prin care ai trecut în ultimele luni se termină și va trebui să faci față provocărilor pe care le ai la serviciu și într-o nouă realitate. Așa că este foarte bine să profiți de momentele de lene și relaxare care ți-au mai rămas. Ia în calcul că schimbarea de ritm va fi una bruscă și pe alocuri neplăcută.

Leu – Problemele financiare te împing de la spate și îți stimulează imaginația și spiritul întreprinzător. Stai mai mult timp cu partenerul tău. În ultima vreme se simte neglijat și nu merită asta.

Fecioară – Este posibil să fie nevoie de o schimbare radicală de atitudine și de stil din partea ta. Încearcă să nu-ți mai faci atât de multe griji și scapă de tensiunile inutile pe care le duci cu tine cu o ambiție demnă de o cauză mai bună.

Balanță –Este util dacă vei comunica simplu și foarte deschis cu cineva matur ai putea găsi căi și soluții la care nu te-ai gândit și care se vor dovedi extrem de bune. Fă ceva ce vrei să faci de mai multă vreme și nu s-a ivit ocazia.

Scorpion – Totul curge azi cu o rapiditate care te năcucește și te amețește. Nu poți încetini lucrurile, ai intrat în vârtejul unui carusel din care nu poți să ieși. Dar, nici nu trebuie să te străduiești pentru că este oferta de bine și progres pe care ți-o fac astrele. În fond este exact ce ți-ai dorit și exact ceea ce spunea-i că ai nevoie pentru sufletul tău. Ai vrut acțiune, ai acțiune!

Săgetător – Vei trece prin transformări profunde, dar totul va începe azi când în fine, vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri și vei avea abilitatea de a culege ceea ce este bun pentru tine. Ai putea renunța la unele activități plăcute dar inutile în favoarea altora care te vor conecta cu adevărat cu lumea și cu lucrurile care contează cu adevărat.

Mercur retrograd. Zodii avantajate, zodii dezavantajate

Capricorn – Sunt posibile probleme la job, dar lucrurile se vor finaliza în favoarea ta pentru că ești utilă, capabilă și mai ales ai mereu argumente care te ajută să rămâi în picioare, chiar dacă se întâmplă să cazi. Nu purta discuții inutile cu cei despre care știi că nu ascultă ce spui.

Vărsător –Este momentul să încerci să-i înțelegi pe care din jurul tău, mai ales că tu ești în centrul preocupărilor lor, chiar dacă pe tine, asta, te enervează.  Începi o perioadă nouă. Este plină de provocări și de obstacole dar vei reuși să le depășești pe toate cu bine și cu succesul pe care îl meriți.

Pești – Ai planuri mari pentru această zi și faci tot ceea ce este necesar pentru ca acestea să reușească. O să-ți crească respectul față de tine și față de cei care te susțin, pentru că la finalul zilei vei fi mulțumită de ceea ce ai făcut și de ceea ce ai realizat  doar prin efortul și munca ta. Este momentul perfect să continui în același mod.

Previziuni astrale ale lunii februarie. Mergem înainte, dar cu mare greutate!

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns