Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 5 februarie 2021. Luna ne provoacă emoții

Horoscop zilnic – 5 februarie 2021. Luna ne provoacă emoții

horoscHoroscop zilnic – 5 februarie 2021.op 6 noiembrie 2020

Datele generale ale zilei de 5 februarie 2021  – Luna face piruete astrale și trece, pe parcursul zilei în parteneriate cu, Jupiter, dimineață, Marte, la prânz și Neptun, seara. Efecte se vor manifesta printr-un carusel de emoții puternice, uneori chiar momente de panică. Totul este de natură să ne producă emoții: realitatea, politica, viața de fiecare zi, a fiecăruia dintre noi. Și ca să fie totul complet, trecem și prin violente schimbări de dispoziție, astfel că nu ne mai înțelegem între noi. Singura parte bună a zilei este că, fiind vineri, ne putem retrage în casele noastre.

Berbec – Plutești într-o lume fantastică unde realitatea se amestecă cu visul. Simte-te liberă să faci ceea ce vrei, atâta vreme cât nu-i deranjezi pe cei din jurul tău. În felul acesta ai putea avea chiar și o perspectivă mai bună asupra problemelor tale. Lasă pe altcineva să facă regulile și strategia pentru ziua de azi, iar tu stai și asistă.

Taur – Este posibil ca toate interacțiunile pe care le ai azi cu oamenii să fie foarte dificile. Ești foarte încăpățânată și nu accepți opinii contrare cu ale tale. Nu este o pierdere pentru orgoliul tău dacă ai răbdare să asculți și argumentele celor din jur. Câteva concesii ar putea face ca lucrurile să funcționeze mai bine, pentru toți.

Gemeni – Ai foarte multă încredere în tine, ceea ce este foarte bine, mai ales că ziua este agitată și ciudată. Ai însă tendința de a fi agresivă, ceea ce-ți poate aduce prejudicii. Abține-te de la comentarii malițioase, nu fi ironică și nu încerca să-i convingi pe cei din jur, de adevărurile tale. Este inutil!

Rac – Dacă ai deține adevărul absolut este foarte posibil să nu-ți fie de folos. Fiecare are adevărul lui și privește realitatea, asta bizară în care trăim toți, doar prin prisma lui. Nu ar trebui să iei decizii importante azi. Nu este indicat să ai încredere în promisiuni, în angajamente sau strategii care se fac azi. Judecă doar cu mintea ta!

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Leu – Nu este o idee bună să faci ordine azi. Lasă lucrurile așa cum sunt și ignoră ceea ce te deranjează, pentru că pur și simplu nu merită să-ți bați capul. Este important să te relaxezi, să faci absatracție de toate problemele pentru că altfel te vei epuiza complet. Iar zilele grele, abia de acum înainte vin.

Fecioară –Ia în considerare abonarea problemelor într-un alt mod, cu mai multă delicatețe, cu mai mult tact și cu mai multă înțelegere pentru lucrurile care par neesențiale. Ai posibilitatea de a afla detalii imporatnte, și trebuie să ai abilitatea de a le folosi corect, în favoarea ta. Cunoașterea este putere.

Balanță – Nu te aștepta ca cei din jurul tău să observe emoțiile tale, sau să-ți înțeleagă dorințele ascunse. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să spui exact ce gândești, dar numai celor care sunt capabili să te audă și să te înțeleagă. Găsești liniște printre cei dragi, chiar dacă sunt departe de tine.

Scorpion – Atitudinea ta agresivă te face să ai reacții exagerate și lipsite de logică pe care mai târziu le vei regreta. Există forțe care te împing de la spate. Ține-te sub control, tu pe tine, pentru că mai bine decât o poți face tu, nu mai poate nimeni. Ia în calcul că cei din jur pot interpreta complet greșit reacțiile tale.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetător – Încearcă să fii diplomată și să oferi timp celorlați să-și spună punctul de vedere. Nu este o demonstrație de slăbiciune eventuala îngăduință pe care o manifești față de cei din jur, ci o dovadă de maximă inteligență emoțională. Este una din calitățile care te fac lider!

Capricorn – Ești foarte stresată. Partea dificilă a zilei este legată de unele complicații care apar din senin și care trebuie rezolvate pe loc. Cineva te sabotează și vrea să te pună într-o lumină proastă. Nu-ți face griji, onestitatea te poate scoate din încurcătură și de data aceasta.

Vărsător – Nu încerca să le faci pe toate azi. Chiar dacă reușești va fi nevoie să revii asupra fiecărei probleme în parte și, în fapt, vei pierde mai mult timp. Ia lucrurile pe rând și fă-le temeinic. Pastrează partea a doua a zilei pentru relaxare și fă doar ceea ce ai chef!

Pești –  S-ar putea să ai în plan ceva proiecte mărețe care se vor dovedi, pentru moment, irealizabile. Nu renunța la speranță. Cumva toate nebunia asta se va limpezi, chiar dacă până atunci mai ai de dus greul unor zilel absurde. Visează la tihna din weekend și detașează-te de orice grijă.

Dieta yin-yang. Un stil sanatos de viata

Text: Otilia Ignat/Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns