Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 7 decembrie 2020. O nouă zi, o nouă viață

Horoscop zilnic – 7 decembrie 2020. O nouă zi, o nouă viață

horoscop 14 august

Datele generale ale zilei de 7 decembrie 2020 – Efectele pe care le produce Luna în Fecioară (calm și toleranță) se combină cu cele pe care le induce Mercur (comunicare aprinsă și tensiuni) în Săgetător, la care se adaugă influențele lui Uranus (visare și imaginație pozitivă). Este ziua în care încep să apară soluții la probleme. Universul oferă fiecăruia o șansă, în funcție de ceea ce are nevoie, dar pentru împlinirea lor trebuie să acționăm în sensul pozitiv și bun al lucrurilor. Se poate spune că suntem în pragul unei noi vieți și așteptăm o Nouă Eră.

Berbec – Ziua este strălucitoare pentru tine. Ai o nevoie organică de a face bine, de a aduce omenii împreună, de a pune pe picioare realități noi. O zi care promite să-ți aducă mari satisfacții. Fii cumpătată și profită!

Taur – Astăzi sunt posibile dezacorduri cu partenerul sau cu colaboratorii de la serviciu. Dacă ești calmă lucrurile se vor tranșa repede și bine pentru tine. Tendința ta, când te confrunți cu tensiuni, este să fii prima care dă înapoi. Nu mai face asta!

Gemeni – Ai sentimente deosebit de puternice cu privire la orice situație care ar putea afecta siguranța famiiei tale. O explozie care va schimba lucrurile este iminentă și probabil inevitabilă. Mergi mai departe și îndrăznește să spui ce simți!

Rac – Nu pleca urechea la toate prostiile pe care le auzi. Ascultă doar sfaturile celor care știu ce vorbesc și care au abilitatea de a explica, clar, cum stau lucrurile. Fii atentă și nu face drumuri aiurea. Nu este o zi potrivită pentru excese, nu este o zi potrivită pentru nimic, cel puțin în cazul tău.

Leu – Îți vei restructura eficient activitatea. O să existe ceva de făcut mereu și pentru tine, mai ales pentru că ești un om serios și foarte preocupat de munca ta. Ai abilitatea de a învăța mereu lucruri noi, de a comunica excelent, de a face ceea ce promiți că faci și de a găsi resurse acolo unde alții nu se mai descurcă.

Fecioară – Primești un cadou sau o propunere care o să-ți aducă beneficii pe termen lung. Este o perioadă calmă pentru tine și echilibrul de acasă pare să fie restabilit spre binele tuturor. Profită și încearcă să te relaxezi puțin. Ai mai multă înțelegere pentru cei din jurul tău. O să-ți facă bine mai ales ție.

Balanță – Este momentul perfect pentru a tranșa o complicație sentimentală mai veche, care era mereu o sursă de stres și enervare pentru tine. În acest fel o să poți să mergi cu fruntea sus mai departe și să te dedici celor care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Scorpion – Te simți bine, ești calmă și optimistă. Îți merge bine astăzi.  Ai o discuție serioasă cu partenerul de viață ca să lămuriți niște situații neplăcute din trecut. E posibil ca cineva să-ți promită ceva ce o să-ți aducă liniștea în legătură cu jobul tău.

Săgetător – Concentrează-te pe lucrurile care sunt cu adevărat importante și nu te mai lăsa impresionată de fleacuri fără valoare. Caută să te simți bine și să te relaxezi. Altfel, gândurile negre vor pune stăpânire pe tine. Nu trebuie să-ți faci griji că partenerul se va supăra că ai cheltuit prea mulți bani. Te iubește și vrea să fii fericită. Fii mai sigură pe tine ai toate motivele. Ești competentă, harnică și iei decizii bune.

Capricorn – Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează! E posibil să pierzi un contract, o oportunitate sau o ocazie bună către promovare. Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva.

Vărsător – Pot să apară ceva complicații legate de niște acte, de niște angajamente scrise. Fii atentă și clarifică orice nelămurire înainte de a le ignora. Sunt importante și trebuie lămurite. Pe plan sentimental totul este la superlativ, dar trebuie să te implici mai mult dacă vrei ca relația să devină cu adevărat consistentă.

Pești – Poți să treci cu bine peste toate problemele care apar azi. Știi că ești susținută și protejată de cei care te iubesc și te bazezi pe energia bună care vine de la ei. Pe de altă parte ești conștientă că examenele de azi sunt cele care vor da exact proba valorii tale. Nu este cazul să te ascunzi după degete. Fii obiectivă.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

 

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns