Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 7 ianuarie 2021. Energie malefică

Horoscop zilnic – 7 ianuarie 2021. Energie malefică

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 7 ianuarie 2021 – Luna trece în zodia Scorpionului și activează latura noastră psihică. Puteam avea vise ciudate și premontorii. Prelăm, de la acest context astral, o energie malefică. Partea a doua a zilei este dominată de Jupiter și Uranus. Conflictul dintre acestea ne va lăsa fără energie și ne va face să ne simțim lipsiți de importanță și incapabili să luam decizii bune. Din fericire este doar o senzație.

Berbec – Nu știi exact ce să crezi despre această zi. Confuzia mentală ar putea fi tema principală a acestei zile. Până seara vei descoperi că lucrurile se combină și se potrivesc. Așteaptă să treacă această fază și toate vor reveni la normal pe măsură ce ceața se ridică și o să poți vedea realitatea, clar, din nou.

Taur – Preocupările spirituale sunt activitatea centrală a acestei zile. Este posibil să descoperit că te atrage o lume fantastică și că ai un mod neortodox de a vedea lucrurile. Urmărește totuși această zonă, pentru că este posibil să-ți aducă unele clarificări de care ai nevoie acum, sau în viitorul imediat.

Gemeni – Ai sentimentul că ceea ce este important pentru tine se rupe de la cusături. Este un moment bun pentru a relua unele lucruri esențiale din viața ta, pentru ca este contextul perfect pentru a o lua de la capăt, acolo unde vrei și acolo unde se poate. Ai încredere în tine și în abilitatea ta incredibilă de a rezolva orice problemă

Rac –  Astăzi se poate întâmpla să apară conflicte din nimic. Inclusiv cu oamenii care sunt, acum, cei mai importanți în viața ta. Este de înțeles faptul că știi cum poți salva lumea, dar trebuie să accepți că uneori lumea pur și simplu, nu vrea să fie salvată. Caută adevărul în toate problemele pe care le întâlnești și o să te liniștești.

Leu – Astăzi pot să apară provocări serioase în rutina zilnică. Ca urmare este necesar să te organizezi foarte repede și să abordezi lucrurile într-un alt mod pentru a pune în mișcare un plan important. Ai nevoie de mai multă libertate de a profita de explozia de energie pe care o primești.

Fecioară – S-ar putea să te simți idealistă astăzi. Acest lucru este în regulă, dar asigură-te că aceste idealuri sunt înrădăcinate în realitate și nu sunt un vis cinematic matinal. Acesta este un moment formativ pentru tine, în care îți dai seama că modurile convenționale de a face lucrurile, nu mai funcționează și trebuie să găsești alternative cu totul și cu totul noi.

Balanță – Visele și fanteziile tale sunt foarte reale și concretizarea lor depinde exclusiv de tine. Ar fi bine să zâmbești oamenilor, ca să primești zâmbetele lor înapoi. Natura ta sensibilă și iubitoare este contagioasă și face bine celor din jur. Folosește starea bună pe care o ai pentru a rezolva lucruri neplăcute și complicate pe care le-ai tot amânat.

Scorpion – Sensibilitatea ta este la cote foarte înalte azi. Totul te scoate din sărite, te enervează și te plictisește. Rutina este un aliat pentru tine, dar azi a devenit insuportabilă. Ai nevoie de o radicală schimbare de ritm. O vei găsi în stilul tău de viață, care trebuie schimbat din temelii. Ferește-te de excesul de îngăduință.

Săgetător – S-ar putea să treci printr-o perioadă confuză. Energia de astăzi aduce probleme vechi, din nou, în centrul atenției. Rezistă dorinței de a juca rolul victimei, pentru că nu te prinde și nici nu-ți face bine. Ține însă minte că aceasta este viața ta și numai tu știi ce este mai bine pentru tine.

Capricorn – Preocupările spirituale și visele fanteziste sunt acaparatoare pentru tine. Ești atrasă de emoții jucăușe și ai tendința de a evada din realitate pentru a te ascunde într-o lume pe care doar tu o cunoști și unde te simți bine și în siguranță. Ține picioarele bine înfipte în pământ, chiar dacă ești cu mintea în nori.

Vărsător –Sensibilitatea și conștiința ta sunt deosebit de puternice și pot face față provocărilor pe care le primesc. Te enervează superficialitatea. Rămâi aproape de ceea ce este real. Tensiunea din viața ta de zi cu zi poate fi intensă dar, dacă ai lucrurile sub control, vei depăși perioada cu bine.

Pești – Comunicarea ta cu cei din jur este tulburată și dificilă, fapt care te pune într-o situație foarte neplăcută. Fii cât se poate de simplă și de onestă în modul încare gestionezi lucruile și finalul poate să fie unul bun. Profită de faptul că ai puterea de a face o impresie puternică oamenilor. Ai grijă la accidentele care implică focul sau metalul.

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pexels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns