Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 9 decembrie 2020. Ocazii și o șansă în plus

Horoscop zilnic – 9 decembrie 2020. Ocazii și o șansă în plus

Horoscop zilnic – 27 ianuarie 2021. Hipersensibilitate

Datele generale ale zilei de 9 decembrie 2020 – Cu Marte în Berbec, primim optimism, deși parțial nejustificat. Apar oportunități pentru fiecare nativ. Fie sunt ocazii în carieră, fie se realizează niște asirații pe plan afectiv, ori este vorba de recuperarea unor bunuri pierdute sau amanetate. Este o zi bună în care sunt posibile oferte de muncă tentante care vin ca urmare a renumelui câștigat.  

Berbec – Sunt obligatorii unele cumpărături, deși este posibil ca aceste investiții să nu-ți fie pe placul tău acum. Este o zi în care nu e loc de relaxare și este ideal dacă rămâi activă și energică. Ai mari emoții pentru un eveniment care te-a luat prin surprindere și la care va trebui, cumva, să participi, iar partenerul tău reușește să te tempereze.

Taur – Ți-ai neglijat în ultima vreme starea fizică, ai mâncat prea mult, ai fost foarte neîngrijită, dar este momentul să te trezești la viață și să ai grijă de sănătatea ta și de aspectul fizic! Ține-te departe de discuții în contradictoriu, oricât ar fi ele de banale.

Gemeni – Te simți plină de energie și vrei să demonstrezi tuturor că ești în stare să faci orice. Uneori exagerezi. Te dai peste cap să le duci pe toate la capăt și asta te epuizează, mai ales psihic. Fii generoasă cu cineva din familie, are nevoie de suportul tău emoțional și, se pare, de niște bani.

Rac – Îți merge bine din punct de vedere financiar și s-ar putea din cauza asta să fii extrem de risipitoare și să faci niște cumpărături necesare, dar nu urgente. Ești foarte ocupată și îl pui pe partenerul tău pe locul doi, ceea ce nu este deloc bine pentru starea generală din cuplu.

Leu – Astăzi ești în formă bună, dar există riscul să te soliciți prea mult și să te epuizezi. Energia din atmosfera… astrală te face să fii așa, dar este util să te temperezi puțin. Ai o intuiție ieșită din comun și vezi lucruri de care alții nu sunt conștienți.

Fecioară – Ceva te nemulțumește și ești cam nervoasă. De fapt sunt foarte multe lucruri care te nemulțumesc, dar de dragul unei atmosfere tihnite în casă te faci că nu vezi. Partenerul te lasă să te descurci singură, pentru că știe că poți face față și este mândru de tine, deși tu ți-ai dori ca o parte din responsabilități să treacă pe umerii lui.

Citeste si: Zodiacul frumusetii

Balanță –E posibil să-ți ieși din fire și să te cerți cu iubitul din cauza faptului că nu este alături de tine așa cum vrei tu. Uneori chiar exagerezi! Problemele bănești te împiedică să-ti faci treaba așa cum ai fi vrut. Poate găsești niște bani de împrumut ca să depășești perioada aceasta relativ complicată.

Scorpion – Lucrurile decurg normal în general, așa că ar fi foarte bine dacă nu ți-ai mai face atât de multe griji pentru nimic. Trebuie să te limitezi la activitățile strict necesare. Starea asta neplăcută o să treacă, așa că profită și relaxează-te. Partenerul are grijă de ține și nu te lasă singură până când nu te faci bine.

Săgetător – Concentrează-te pe lucrurile care sunt cu adevărat importante și nu te mai lăsa impresionată de fleacuri fără valoare. Caută să te simți bine și să te relaxezi. Altfel, gândurile negre vor pune stăpânire pe tine. Nu trebuie să-ți faci griji că partenerul se va supăra că ai cheltuit prea mulți bani. Te iubește și vrea să fii fericită. Fii mai sigură pe tine ai toate motivele.

Capricorn – Nu-ți găsești liniștea. Dacă stai bine să te gândești, nu ai probleme atât de grave precum îți imaginezi. Ți-e teamă să rămâi singură și de aceea te complaci într-o relație fără viitor. E posibil să iei decizii greștie atât față de tine cât și față de partenerul tău. Uneori este însă foarte bine dacă ai un plan de rezervă.

Vărsător – Dimineață vei fi foarte ocupată cu diverse probleme casnice, dar și cu planuri de viitor pentru tine și cineva foarte drag. Îi faci declarații de dragoste partenerului și ești romantică, dar nu faci asta din convingere. Ai mult de lucru și că să termini, e posibil să muncești până seară târziu.

Pești – Apar cheltuieli neașteptate și foarte urgente pe care nu ai cum să le onorezi și asta îți aduce mari bătăi de cap. Depune mai mult efort pentru ca relația ta să meargă bine și nu te lasă pradă deznădejdii și ideilor preconcepute. Fii sinceră cu tine. Ar fi foarte bine dacă te limitezi doar la grijile tale și nu te amesteci în conflicte care nu te privesc sau pe care nu le poți aplana.

Citeste si: Ce misiune avem pe Pamant?

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns