Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Legile Karmei. De ce nu-ti merge bine…

Legile Karmei. De ce nu-ti merge bine…

Legile Karmei au fost menționat în scripturile indiene antice în limba sanscrită. În mod surprinzător, legile Karmei sunt o altă formă a Legii a treia a lui Newton – fiecare acțiune are o reacție egală (bine faci, bine găsești) și de sens opus (se întoarce la tine). Orice am face și orice decizie am lua aceasta se va întoarce la tine, uneori înzecit.

Se spune că dormi după cum îți așterni, sau cu alte cuvinte primești ceea ce dai. Dacă nu-ți merge bine, dacă o ții dintr-un eșec în altul, dacă te simți risipită și nu poți aduna nimic pentru tine (nici bani, nici dragoste, nici succes), atunci este o problemă și trebuie să te reevaluezi să te analizezi și să mergi pe un alt drum, cu o altă atitudine față de propria ta persoană, față de cei din jur și față de viață.

Legile Karmei

1. Relația cauză-efect face legătura între fapte și viață. Orice am face este direct legat de ceea ce se întâmplă cu noi. Fapte bune atrag evenimente bune, oameni buni, situații și circumstanțe bune, în timp ce faptele rele în mod inevitabil atrag tot ceea ce este negativ. Dacă ți se întâmplă lucruri rele, întreabă-te dacă acțiunile tale sunt bune și sincere sau rele și fase.

2. Umilința este o trăsătură necesară pentru a descoperii fericirea. Este una din legile Karmei. Umilința te ferește de gândurile negative ale celor din jurul tău. Umilința nu înseamnă să-ți pui cenușă în cap, ci să răspunzi cu calm, cu înțelepciune, cu blândețe și cu iubire celor care se îndreaptă către tine cu nervi, cu agresiune, cu răutate, invidie sau porniri dușmănoase. Umilința este primul pas spre înțelepciune și, mai apoi spre fericire.

3. Dacă ți se întâmplă lucruri rele este mereu din vina ta! Gândurile negative, tensiunea, teama, frica, invidia sunt aducătoare de rele. Simpla schimbare a modului în care gândești, înfruntarea temerilor de orice fel, pot să fie calea spre bine. Nu te plânge de ceea ce ai. Nu te teme pentru ceea ce poți pierde. Nu-ți fie frică să ceri, caută și o să primești. Aceștia sunt pașii spre fericire.

4. Concentrază-te pe ceea ce faci. Ignoră orice alte temeri și probleme. Nu te grăbi și vei face bine ceea ce faci. Încearcă să te gândești mereu la varianta bună a evenimentelor. Dorește-ți bine ție și celor din jur, necondiționat. Acest lucru va aduce fericirea în viața ta.

5. Ce dai, aia primești. Onestitatea, încrederea și dragostea sunt cheile fericirii!

6. Dacă ai făcut o faptă bună, nu așteaptă recompense instantanee. O să fii dezamăgită. Recompensele vin atunci când trebuie, atunci când ai cu adevărat nevoie de ele.

Ține minte!

♥ Ai grijă ce-ți dorești. Fericirea și binele înseamnă împlinirea dorințelor care te vor face cu adevărat fericită!
♥ Nu uita! Binele de acum își are rădăcinile în tristețile de altădată. Tristețile de altădată sunt semințele fericirii de azi.

Citeste si: Zodiacul karmic

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns