Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Zodiacul floral

Zodiacul floral

Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic in primul rand femeilor. Pentru a putea afla caracteristicile fiecarei zodii din zodiacul floral nu este nevoie decat de ziua din luna in care te-ai nascut, nu si de luna sau an. Astfel, fiecare zi are asociata una din cele noua flori ale zodiacului, iar cele nascute in ziua respectiva pot afla ce le este predestinat din punct de vedere al destinului, caracterului si dragostei.

Vrei sa stii care floare corespunde personalitatii tale? Citeste zodiacul floral si vei afla care trasatura iti domina personalitatea si cum te comporti in dragoste:

Trandafir

Cand: zilele de 9, 18, 27 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27 si 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri

Esti extrem de pasionala si agresiva. Impulsiva din fire, te expui consecinte nu intotdeauna placute ale deciziilor tale. Cu toate acestea, nu dai inapoi si faci cu usurinta fata intamplarilor neplacute.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/01/27/zodiac-floral-2.jpgMargareta

Cand: zilele de 8, 17, 26 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, si 31

Ziua favorabila: sambata

Desi dai dovada de multa sensibilitate si naivitate, stiu sa-ti impui cu usurinta punctul de vedere. Asteptarile iti sunt de multe ori inselate, totusi ai tendinta sa te apropii de persoanele care iti acorda importanta. Iti doresti foarte mult de la cei din jurul tau sinceritate si fidelitate, cu toate ca de multe ori te vezi nevoita sa apelezi la compromisuri pentru a mentine o relatie.

Orhidee

Cand: zilele de 7, 16, 25 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, si 40

Zilele favorabile: duminca si luni

Asemeni orhideei, nobila si exotica, reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Cei din jur iti sesizeaza presenta de la distanta datorita frumusetii, elegantei si atitudinii tale aristocratice si isi doresc sa te aiba din ce in ce mai mult prin preajma.

Mac

Cand: zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, si 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri

Te pricepi sa manipulezi oamenii cu multa usurinta, lucru ce-ti ofera multa satisfactie. pe de o parte, te ajuta sa te familiarizezi cu cei din jurul sau si sa-i cunosti, iar pe de alta parte sa te folosesti de ei ca sa evoluezi si sa progresezi pe orice plan.

Iris

Cand: zilele de 5, 14, 23 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, si 38

Zilele favorabile: miercuri si vineri

Aceasta floare este venerata si considerata un simbol national in Japonia. Persoanele care au avut norocul sa se nasca in aceste zile sunt cu totul deosebite: se adapteaza cu usurinta in oricare mediu si in orice situatie si se descurca cu usurinta in orice domeniu.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/01/27/zodiac-floral-4.jpgAlbastrea

Cand: zilele de 4, 13, 22, 31 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, si 29

Zilele favorabile: duminica si luni

Te asemeni acestei flori pana la ultima fibra. Dai dovada de sensibilitate, fragilitate, devotament si bunatate. Ai face orice pentru cei din jurul sau, numai ca sa nu fii uitata. Esti un foarte bun prieten, o companie agreabila si o persoana pe care te poti oricand baza.

 

Papucul Doamnei

Cand: zilele de 3, 12, 21, 30 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, si 42

Zilele favorabile: duminca, luni, si vineri

Apartinand aceleasi specii ca si orhideea, nativa aflata sub acest semn are un aer exotic, extrem de atragator pentru persoanele de sex opus.

Bujor

Cand: zilele de 2, 11, 20, 29 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33

Zilele favorabile: duminica, luni si vineri

Bujorul, datorita culorii sale rosii ca focul, este simbolul dorintei devoratoare de a iubi si de a fi iubit, de a se darui si de a afla ce se ascunde sub acest sentiment numit „pasiune”. De aceea, te simti pe deplin implinita numai atunci cand iubesti si esti iubita.

Floarea Soarelui

Cand: zilele de 1, 10, 19, 28 ale fiecarei luni

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zile favorabile: duminica si luni

La fel ca si florea care are nevoie de lumina pentru a creste si a se dezvolta, simti in permanenta nevoia de a te afla in centrul atentiei, de a fi apreciata, admirata si complimentata. Esti o fire energica, dinamica, expansiva, vesela si optimista, calitati care te ajuta sa te faci cu usurinta cunoscuta.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns