Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 10 cadouri de Crăciun care fac pe oricine să se simtă special. Tu ce-ai vrea să primești?

10 cadouri de Crăciun care fac pe oricine să se simtă special. Tu ce-ai vrea să primești?

Oricine ar primi unul dintre aceste cadouri se va simți apreciat și va folosi cu drag lucrurile primite. Ți-am pregătit câteva idei pentru fiecare persoană specială din viața ta.

Crăciunul este un prilej ca toți cei dragi ție să se întâlnească în jurul mesei și al bradului și să-și împartă cadouri. Obiceiul acesta atât de frumos te poate pune adesea și în încurcătură, pentru că îți dorești să alegi cadouri la fel de speciale precum sunt ei, cei care îți înfrumusețează viața zi de zi. Pentru că știm că e greu să alegi cadoul perfect, îți arătăm o listă cu idei pentru toți cei care ocupă un loc special în inima ta:

  • Un răsfăț pe care orice femeie și-l dorește

Un cadou nemaipomenit pentru o femeie specială din viața ta – mama, mătușa, sora sau o prietenă bună – este un răsfăț prin înfrumusețare. Cu siguranță ai și tu în jurul tău acea super-femeie, care mereu îi pune pe ceilalți pe primul loc și e tot timpul acolo cu o vorbă bună. Pentru că ea însăși poate nu și-ar face un asemenea cadou, ar fi o idee excelentă să-i oferi tu acest dar. Câteva ședințe în care să se bucure de acest tratament cosmetic relaxant și cu rezultate vizbile în scurt timp reprezintă un cadou cu adevărat deosebit și o experiență plăcută pentru orice femeie.

După cum vezi, poți să îi oferi un giftcard, pe care să îl folosească oricând își dorește, poate chiar înaintea unui eveniment important.

  • Utile, deosebite și potrivite pentru oricine

Cadourile care constau în produse cosmetice sunt clasice și e imposibil să dai greș cu ele. Atunci când alegi unele organice și cu adevărat deosebite precum acestea, ele se transformă într-o bucurie garantată. Cine nu și-ar dori una dintre acele creme, geluri și săpunuri din ingrediente atent alese și cu arome îmbătătoare?

Este un cadou potrivit și pentru colega ta de birou, dar și pentru una dintre femeile din familia ta. Cu siguranță va fi folosit cu drag și va fi foarte apreciat.

  • Un codou de iarnă, pe care oricine l-ar aprecia

Un cadou foarte practic, mai ales pentru bărbatul special din viața ta, este o pereche de ghete călduroase pentru iarnă. Desigur, ele sunt o idee excelentă de cadou și pentru mama sau fiica ta, și chiar și pentru tine însăți. Meriți, nu-i așa? E de ajuns să arunci un ochi printre ghetele și cizmele de pe acest site ca să găsești câte un cadou pentru fiecare persoană din familia ta.

  • Darurile cele mai frumoase pentru copiii care au fost cuminți tot anul

Cei mai veseli și entuazismați în ziua de Crăciun rămân, însă, copiii. Si noi, adulții, când le vedem bucuria din ochi ne înveselim instantaneu. Când faci un cadou unui copil, parcă îți faci ție însăți un dar. Jucăriile sunt, fără doar și poate, cele care fac Sărbătorile mai frumoase pentru prichindeii din jurul nostru.

Niște camioane, roboței sau jocuri de construcție pentru băieței și astfel de jucării speciale pentru fetițe  vor umple casa de râsul molipsitor al copiiilor. După cum vezi, jocurile acelea au și reduceri de 50%, așa că vei putea cu același buget să cumperi mai multe.

  • Oferă-le un mediu mai sănătos

Cadoul care sigur nu va rămâne nefolosit este unul dintre aceste aparate pentru purificarea aerului. Prietenilor, părinților, bunicilor sau mătușii tale le va fi de mare folos. Este un aparat care curăță aerul din casă și care asigură un mediu sănătos, lipsit de impurități și alergeni. Ce poate fi mai potrivit pentru oamenii dragi ție, decât un mediu cu adevărat sănătos?

  • O casă mai frumoasă și un dormitor mai confortabil

Cu produsele pentru casă e aproape imposibil să dai greș. Cui nu i-ar plăcea să găsească sub brad o păturică pufoasă și călduroasă sau o cuvertură cu un model special, așa cum sunt acestea? În plus, dacă tot vine Anul Nou, e o ocazie perfectă și pentru tine să-ți înnoiești puțin casa, nu-i așa?  

  • Cel mai potrivit cadou pentru managerii de la birou

Este un moment foarte potrivit pentru a-i oferi șefului sau șefei un cadou. Ce-ai zice de aceste stilouri? Sunt cadourile cele mai bune pe care le poți lua managerului, pentru că sunt utile și sigur le va folosi des. În plus, nu sunt cadouri prea personale, deci sunt numai bune pentru cei cu care ai o relație profesională.

  • Dăruiește-le o experiență plăcută

În ultimii ani, în țara noastră au început să concerteze o mulțime de artiști celebri. Ce-ar fi ca anul acesta să le iei tuturor celor dragi câte un bilet la un concert? Părinții se vor bucura să vadă trupele clasice și își vor aminti mereu această experiență, mai ales dacă nu obișnuiesc să meargă la astfel de evenimente de obicei. Este o ieșire din rutină și un mod de a le oferi o zi de neuitat.

  • Cu ce le poți face zilele mai ușoare bărbaților din viața ta

Bărbații sunt ființe practice, așa că vor aprecia un cadou practic. Un aparat de ras sau de tuns reprezintă un cadou mai mult decât potrivit. Este lucrul care îi va ușura pur și simplu viața și pe care îl va folosi aproape zilnic, deci este și un dar care îl va bucura enorm.

  • Alimentează-le pasiunile celor dragi

Fiecare persoană are un hobby, așa că o idee de cadou este o carte sau un ghid care să îi alimenteze această pasiune. Faci cadou unei persoane îndrăgostite de fotografie? O carte cu biografia și lucrările unui fotograf celebru este o idee excelentă. Ai în jurul tău un pasionat de automobile? Un album cu mașinile care au făcut istorie va fi cu siguranță apreciat. O altă idee foarte bună este un voucher pentru un curs în care să învețe mai multe despre pasiune sa – curs de gătit, de croitorie sau de bijuterii handmade.

Ce părere ai despre aceste idei? Ai găsit printre ele cadoul pe care îl căutai?

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns