Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Rezoluții esențiale pentru 2020

Rezoluții esențiale pentru 2020

Rezoluții esențiale pentru 2020 – Am făcut o listă cu 10 rezoluţii pentru 2020. Dacă este să dăm crezare previziunilor astrale 2020 pomite să fie mai bun decât 2019 (care nici el nu a fost foarte rău), aşa că ai un motiv în plus pentru a luă în calcul şi a încerca să respecţi 10 rezoluţii esenţiale pentru 2020. E posibil ca iecare în parte să contribuie la bunastarea ta în 2020.

1. Schimbă stilul de a mânca. Mai multe fructe şi legume, mai puţine grăsimi şi mai puţine dulciuri.
2. Munceşte mai mult. Există date care arată că anul acesta muncă o să fie cu adevărat răsplătită. Organizează-te mai bine, munceşte cu drag şi vei culege roade.
3. Învaţă ceva nou. Ai putea încerca o limbă străină. Chineză de exemplu. Nu trebuie să înveţi limbă perfect, ci doar o sumă minima de cuvinte. Este povocator. Sau învaţă să cânţi la tobe, ori la pian….

4. Citeşte o carte pe lună. Dacă te plângi că nu ai timp, ţine cartea mereu cu ţine şi ai să vezi că în cursul fiecărei zile sunt o grămadă de momente în care poţi să te bucuri de plăcerea lecturii. Poţi să citeşti în mijloacele de transport în comun, dimineaţă la cafea, în pauză de masă. Poţi ridica ştacheta la două sau trei cărţi pe lună. Nu dintr-o dată ci treptat. Inteigenţa este sexy, iar lectura temeinică şi constantă este primul pas spre inteligenţă.
5. Fii mai bună, mai blândă şi mai răbdătoare atât cu tine cât şi cu cei din jurul tău. Beneficiile se vor întoarce înzecit.

6. Renunţă la un obicei rău. La fumat, de exemplu. La sedentarism, sau încearcă să-ţi controlezi un alt viciu. Este imposibil să nu ai unul.
7. Fă ceva pentru planetă. Implică-te într-o campanie eco, fă voluntariat pentru mediu sau promovează o politică eco la tine în casă, în bloc sau în comunitatea de la serviciu. Încearcă, de exemplu, sa convingi, alte 10 persoane să nu mai arunce nici un fel de reziduri grase în scurgerea de la chiuvetă. Depozitează grasimile arse şi află locul unde pot fi duse pentru reciclare. Spune şi altora şi fă şi tu aşa!

8. Petrece mai mult timp cu familia ta. Vizitează-ţi părinţii mai des, petrece timp cu ei. Vorbeşte mai mult cu ei, stai la taclale cu mamă şi megi la o cină cu tatăl tău, doar voi doi.
9. Cheltuie mai puţin pe haine. De cele mai multe ori hainele pe care deja le ai sunt mai mult decât suficienţe. Combină cu mai multă îndrăzneală ţinutele pe care le ai deja. Îţi vei exersa imaginaţia. În plus este o atitudine cât se poate de sănătoasă pentru planetă, deci împlicit pentru tine.
10. Economiseşte bani în fiecare luna. Indiferent cât câştigi fă un efort şi pune nişte bani deoparte în fiecare lună. Stabileşte o sumă minimă pe care să o economiseşti şi ambiţionează-te să respecţi această decizie. Efectele benefice sunt mult mai mari decât avantajele de a avea nişte bani albi pentru zile negre. Este un excelent test de voinţa.

Se spune că 2020 este anul celor care îndrăznesc să viseze, al celor care muncesc cu bucurie şi al celor care au răbdarea de a persevera. Ţine minte aceste detalii şi foloseşte toate acestea pentru binele tău în Noul An, ca pe un fel de rezoluţii esenţiale pentru 2020.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns