Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 3 femei care și-au îndeplinit visurile chiar dacă soarta părea împotriva lor

3 femei care și-au îndeplinit visurile chiar dacă soarta părea împotriva lor

Uneori norocul pare să fie departe de tine, însă poveștile acestor femei sunt pline de inspirație pentru oricare dintre noi. Sunt niște adevărate exemple și avem de învățat o mulțime de lucruri de la ele.

O parte dintre femeile care acum au averi impresionante și o viață la care multe dintre noi doar visează au avut de trecut prin grele încercări în viață înainte să își atingă țelurile. Secretul lor este că nu s-au lăsat bătute și au investit în ele însele. Ai la dispoziție o mulțime de instrumente așa încât să-ți urmezi pasiunile și să investești în dezvoltarea ta.

Știm deja că unul dintre cele mai mari obstacole în calea atingerii unui țel poate fi cel financiar, însă există o mulțime de metode prin care poți să plătești cursuri, ateliere sau pur și simplu să te întreții până vei primi șansa de care ai nevoie. Folosește acest calculator de rate pentru a vedea exact cât te-ar costa un eventual împrumut. După cum vezi, poți afla tot ce te interesează despre cum să obții bani în scurt timp și fără nicio complicație.

O mulțime de persoane de succes au folosit împrumuturi pentru a-și antige țelurile – Michelle Obama, Jane Lynch, Kerry Washington sunt doar câteva exemple de femei care au făcut împrumuturi pentru a studia. Iată poveștile impresionante ale unor femei care au reușit în ciuda soartei potrivnice:

  • De la rochii din saci de cartofi la ținute de mii de dolari pe covorul roșu

Oprah Winfrey are o poveste de viață emoționantă. Părinții săi erau încă adolescenți când ea s-a născut, iar posibilitățile lor financiare erau foarte limitate. Oprah a crescut cu bunica și mama sa și erau atât de sărace, încât de mult ori ea purta rochii făcute din saci de cartofi.

După o copilărie nefericită și după ce familia ei s-a mutat din oraș în oraș, ea a ajuns în cele din urmă să locuiască alături de tatăl său, de la 14 ani încolo. Viața ei s-a schimbat la 180 de grade alături de tatăl său, care era strict și interesat de educația fetei. De acolo a început drumul ei către vârf, la 17 ani fiind deja angajată cu jumătate de normă la un post de radio local din Nashville.

  • Toți i-au închis ușile, însă în cele din urmă a ajuns cunoscută în toată lumea

E greu să mai găsești acum pe cineva care nu a auzit de cărțile Harry Potter. Scriitoarea J.K. Rowling nu a avut, însă, un parcurs foarte ușor. 12 edituri i-au închis ușile considerând că povestea vrăjitorului Harry Potter nu este nicidecum una interesantă.

După un mariaj eșuat și cu mari probleme financiare, scriitoarea a fost diagnosticată cu depresie, iar editorul care a acceptat să publice cartea a avertizat-o să se angajeze pentru că nu va face prea mulți bani de pe urma lui Harry Potter. Doi ani mai târziu, lui J.K. Rowling i se ofereau 100.000 de dolari pentru ca volumul să fie tradus și vândut în SUA. Alți câțiva ani mai târziu, apăreau filmele, iar ea devenea miliardară.

  • Fără acoperiș deasupra capului, dar cu o ambiție incredibilă

Cine nu o recunoaște acum pe Jennifer Lopez? Este o celebră actriță și cântăreață, însă copilăria și adolescența ei au fost trăite foarte departe de strălucirea Hollywoodului. Părinții ei erau foarte săraci, însă cu eforturi au reușit să le ofere copiilor o viață decentă.

Chiar și așa, la 18 ani Jennifer locuia în studioul de dans pentru că nu avea un acoperiș deasupra capului și pentru că familia sa nu accepta ca ea să urmeze o carieră în lumea spectacolului. Ambiția sa fantastică a făcut ca într-un an de zile să devină dansatoare într-un show foarte popular din Los Angeles.

După cum o demonstrează aceste povești, chiar dacă unele femei cunoscute în toată lumea pare că au avut pur și simplu toate șansele în viață, realitatea este de mult ori cu totul alta. Acum au niște vieți extravagante, însă în trecut calculau fiecare bănuț. Orice femeie poate învăța de la ele cum să treci peste obstacole.

 

Sursa foto: s_bukley/Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns