Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 3 trucuri pentru a arata bine in poze

3 trucuri pentru a arata bine in poze

Ce faci pentru arăta bine în poze?
Aproape nimic, deoarece, odată cu  apariţia Smartphone-ului, este foarte uşor să arătăm în poze mai tinere, mai odihnite şi chiar mai frumoase. Şi toate acestea datorită aplicaţiilor speciale din telefon care fac să ne dispară pistruii, ridurile, care ne schimbă culoarea ochilor şi ne subţiază faţa. Multe dintre noi arătăm atât de diferit în pozele de pe reţelele de socializare, încât uneori nici părinţii nu ne recunosc. Dar şi fără tehnologie putem arăta bine în poze.

Iată cum:

Aranjează-te puţin înainte de poză:

Pozele făcute pe nepregătite sunt cele mai amuzante dar de cele mai multe ori, fiind luată prin surpindere, nu îţi place cum arăţi în ele. Evită-le dacă poţi. Atunci când faci o poză aranjează-te puţin înainte şi vei vedea diferenţa. Trebuie să cunoşti unghiurile din care arăţi bine, cum să iţi înclini capul, bărbia. Dacă nu îţi place nasul tău evită pozele din profil. Află cum arăţi mai bine. De-ndată ce ştii, te vei simţi mai bine în privinţa pozelor şi vei dori să păstrezi cât mai multe.

Singura metodă prin care poţi afla cum îţi stă mai bine este să petreci puţin timp uitându-te în oglindă şi să pui pe cineva să-ţi facă nişte poze pentru a vedea în ce poză îţi place mai mult cum arăţi.

Fii autentică:

Lasă să se vadă şi în poză dacă eşti fericită sau dacă te simţi sexy. Vei zâmbi când te vei uita la această poză pentru că-ţi va aduce aminte de sentimentul momentului, nu pentru că îţi stătea bine părul. Să nu-ţi pese atât de mult de felul în care arăţi, cât de felul în care te simţi. Aminteşte-ţi, pozele trebuie să păstreze amintiri. Nu renunţa la o poză din cauza unui zâmbet strâmb sau unui unghi greşit. Chiar dacă nu vei dori să o împarţi cu lumea, păstreaz-o pentru tine. În definitiv, emoţia şi naturaleţea sunt cheia – acestea îţi activează memoria şi te fac să zâmbeşti când priveşti o poză.

Totul se rezumă la lumină:

În baruri, restaurante şi cluburi sistemul de iluminat lasă de dorit, aşa că mereu să preferi calitatea în favoarea cantităţii. Mai bine faci o singură poză de calitate decât zece poze în care nu se vede nimic. Este de evitat lumina care bate de deasupra ta –îţi va face părul strălucitor şi îţi va închide culoarea feţei. Dacă îţi vei îndrepta faţa către o sursă de lumină, aceasta te va ajuta şi vei reuşi să ascunzi pungile de sub ochi sau cearcănele.

Tu ce trucuri foloseşti pentru a arăta bine în poze?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns