Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 4 lucruri pe care nu ar mai trebui să le mai faci de azi înainte. Tu ai renunțat la ele?

4 lucruri pe care nu ar mai trebui să le mai faci de azi înainte. Tu ai renunțat la ele?

Doar pentru că te-ai obișnuit să procedezi la fel de ani de zile, nu înseamnă că nu ai și alte opțiuni. Iată la ce poți renunța încă de azi.

Se spune că obișnuința este a doua natură și poate de aceea multe persoane sunt reticente la schimbări și la folosirea unor noi modalități de a aborda lucrurile. Trăim, însă, vremuri în care timpul pare să se scurgă mai repede și parcă niciodată nu mai avem răgaz pentru ceea ce contează cu adevărat – familie, prieteni, noi însene. Iată ce lucruri nu ar mai trebui să faci de acum înainte și cum poți să le rezolvi fără efort și fără timp pierdut:

  • Nu mai pierde vreme cu lucruri pe care le poți rezolva într-un minut. Ce ai de făcut

Una dintre activitățile pe care orice femeie le are de făcut este plata abonamentului pentru telefonul mobil sau căutarea unei reprezentanțe pentru a se asigura că are suficient credit pe cartela de la telefon.

Scapă de grija telefonului apelând la această metodă de încărcare electronică, prin care în timp record ai creditul de care ai nevoie. În plus, nici măcar nu trebuie să pleci de acasă sau să fii îngrădită de programul magazinului, poți să-ți încarci cartela fără probleme la orice oră și în orice zi. Nu-i așa că pur și simplu nu mai e nevoie să pierzi timpul cu asta?

  • Uită de cozi, ghișee și facturi

Plata facturilor presupune timp pierdut la coadă, drumuri inutile și alte astfel de neplăceri. E cazul să lași în urmă aceste lucruri și să folosești serviciul de internet banking pe care ți-l oferă banca ta. Este foarte simplu de folosit și, în plus, poți observa mereu care este situația ta financiară.

Este util și pentru a transfera bani dintr-un cont în altul, fără să ții cont de programul vreunei bănci sau instituții. Având acest instrument la dispoziție, este chiar păcat să mai pierzi timpul stând la ghișeu pentru plata facturilor la utilități.

  • Nu mai risipi clipe prețioase când mergi la cumpărături

Trăim în secolul vitezei, în care poți comanda online orice produs. De ce să pierzi clipe prețioase mergând din magazin în magazin, cărând lucruri voluminoase și, eventual, punând în coșul de cumpărături și lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie? Îți poți comanda online atât haine, produse utile pentru casă – detergenți, baxuri de apă, produse de îngrijire, cât și lucruri pentru casă – lenjerii de pat, pături, practic, orice ai putea avea nevoie.

Nu uita că poți returna produsele fără probleme în două săptămâni și că poți opta pentru plata la primirea coletului. Nu te expui la niciun risc, iar magazinele online fac acum livrări și în două ore. Așadar, ce rost mai are să mai pierzi tu timp în hipermarket și în mall?

  • Nu mai renunța la clipele alături de cei dragi pentru a te dedica unor treburi pe care le poate face un aparat modern

Fă o investiție în timpul tău și achiziționează-ți electrocasnicele care să te scutească de vreme pierdută și energie consumată cu lucruri mărunte. Probabil ai deja o mașină de spălat rufe, însă poate e vremea să iei în calcul și achiziționarea unei mașini de spălat vase sau a unui aspirator robot, care face curat singur și care nu necesită niciun efort din partea ta. Sunt lucruri pe care le meriți atât tu, cât și cei dragi ție, care probabil și-ar dori să petreci mai mult timp cu ei și mai puțin cu treburi casnice.

Tu ai renunțat la aceste lucruri?  

 

Sursa foto: Shutterstock

 

Comments

comments

Lasă un răspuns