Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 4 situații de urgență din care orice femeie trebuie să știe să iasă rapid

4 situații de urgență din care orice femeie trebuie să știe să iasă rapid

situatii de urgenta

O femeie trebuie să știe să se descurce în orice împrejurare și context, mai ales dacă se trezește în mijlocul unui eveniment neprevăzut. Fii încrezătoare că vei reuși să ieși rapid dintr-o situație de urgență în fiecare moment, găsind cele mai bune soluții aflate la îndemână.

Iată 4 situații de urgență din care orice femeie trebuie să știe să iasă rapid:

  1. O întâlnire neplanificată

Dacă lucrezi într-un mediu business, întâlnirile neplanificate pot fi oricând o posibilitate. Multe dintre ele pot fi extrem de importante pentru tine și firma pe care o conduci sau reprezinți, iar modul în care te prezinți în fața unui client va face toată diferența. O soluție recomandată este să ai la tine mereu câteva produse de machiaj, pentru a putea să-ți dai un aer proaspăt, chiar și după o zi de muncă. O cremă hidratantă, un rimel, un ruj, un fond de ten și puțin gloss și te poți duce oriunde cu încredere. Nu uita, desigur, nici de un parfum discret, dar de calitate.

  1. Când bugetul familiei e dat peste cap

Sunt destule femei care în fiecare lună își planifică toate cheltuielile și își fac singure un calcul simplu, pentru a afla câți bani mai rămân după ce achită toate facturile curente. Există situații în care probleme neprevăzute pot da peste cap destul de rău tot bugetul familiei, iar astfel de momente necesită și astfel de soluții inteligente și rapide. Avantajul lor este primirea banilor în 24 de ore, adică în timp util pentru rezolvarea și celor mai urgente probleme, achitarea în rate fixe și libertatea de a apela fără a oferi un garant sau o garanție.

  1. O vizită neașteptată

Știm ce înseamnă să ne trezim cu un grup de prieteni sau câteva rude în fața ușii, într-o vizită neanunțată. Ce facem în acel moment? Salvarea în astfel de situații e organizarea. Sunt câteva trucuri la care poți apela de fiecare dată, pentru a salva situația. Nu trebuie să te închizi în bucătărie și să pierzi peste o oră gătind, trebuie doar să gândești simplu și eficient. În primul rând, când faci cumpărăturile săptămânale, asigură-te că incluzi pe listă și câteva gustări care rezistă în dulap sau debara. De la biscuiți și alte gustări sărate, nimeni nu va refuza un astfel de platou pus pe masă. În al doilea rând, ține mereu în casă o sticlă de vin sau de lichior. La pachet cu o cafea sau cu un ceai, nimeni nu va simți că ai fost nepregătită. Mai ține minte un aspect, impresia unei case curate nu este dată de praful șters zilnic de pe mobilă, ci de un mediu organizat. Încearcă să ai mereu lucrurile așezate la locurile lor și casa va arăta impecabil de fiecare dată.

  1. Un interviu în ultima clipă

Căutarea unui nou loc de muncă te poate pune față în față cu obligația de a fi gata pentru un interviu în doar câteva ore. Nu ai voie să ratezi oportunitatea, așa că trebuie să ai mereu un set clar de lucruri de făcut în cazul în care se întâmplă așa ceva. Stabilește-ți un scurt discurs despre calitățile tale, pe care poți să îl rostești în orice clipă. Citește rapid pe internet despre firma sau compania la care urmează să dai interviu. Urmărește care sunt interesele declarate în presă, află dacă directorul lor a dat interviuri în ultima vreme și învață pe de rost cine sunt competitorii acestei firme, ca să poți să știi cum să îți poziționezi discursul.

Ce nu trebuie să uiți niciodată este că poți găsi soluții ideale indiferent de contextul în care te trezești.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Victoria Chudinova

Comments

comments

Lasă un răspuns