Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 lucruri de facut dimineata ca sa ai o zi buna

5 lucruri de facut dimineata ca sa ai o zi buna

Există oameni care sunt plini de viaţă toată ziua şi asta pentru că îşi încep ziua bine. Iată care sunt cele 5 lucruri de făcut dimineaţa ca să ai o zi bună.

În fapt nu este nici un miracol, iar cei care reuşesc să aibă zile frumoase şi productive nu îndeplinesc vreun ritual misterios. De regulă aceştia sunt oameni organizaţi, care funcţionează coordonat, după un plan prestabilit şi care profită de fiecare moment din viaţa lor.

Ascultă muzică, nu ştiri. Ştirile matinale sunt o necesitate, dar învaţă să filtrezi informaţiile sau să primeşti doar ceea ce te interesează. Dimineaţa nu politica şi evenimentele sociale sunt importante, ci starea vremii şi informaţiile despre trafic. Orice altceva este secundar şi trebuie înlocuit cu muzică de calitate. Cel mai bine ascultă muzică tonică, care să te mobilizeze, să te binedispună şi să te energizeze.

Gimnastică. Nu este nevoie de cine ştie ce exerciţii complicate sau grele, dar 15 minute de mişcare dimineaţa fac minuni. Dacă nu faci parte din categoria celor care agrează ideea de a face mişcare dimineaţa, meditează 10-15 minute. Este suficient pentru a începe ziua în formă maximă şi a rămâne în formă maximă până seara.

Planul pentru ziua în curs. Nu degeaba există sisteme de planificare pe telefon, calculator sau pe tabletă, nu degeaba agendele personale sunt organizate pe zile şi ore. Dimineaţa este esenţial să-ţi faci un plan pentru ziua în curs. Stabileşte ce este esenţial de făcut şi care sunt obiectivele secundare. Nu vei uita nimic important, nu te vei aglomera şi te vei pune la adăpost de sarcinile multiple, care sunt marea piedică în calea unei activităţi cu adevărat spornice.

Mănâncă micul dejun! Stomacul gol îi face pe oameni morocănoşi! Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei şi nu trebuie să ieşi din casă dacă ai sărit peste masa de dimineaţă. În cel mai rău caz, mănâncă ceva în drum spre serviciu. Micul dejun este un aliat! Susţine puterea de concentrare, creşte capacitatea de reacţie şi reduce stresul.

Îmbracă-te cum te simţi bine. A te îmbrăca astfel încât să te simţi TU confortabil este esenţial. Dacă vei purta haine frumoase, dar care nu-ţi plac sau care nu-ţi stau bine vei avea un continuu motiv de stres. Când eşti mulţumită de modul în care arăţi, te simţi fericită şi încrezătoare.

Pune în practică aceste sfaturi şi vei vedea ce frumose vor fi zilele tale!

Afla ce fac oamenii de succes dimineata si cele 10 lucruri pe care trebuie sa le faci seara ca sa arati bine dimineata

 

Comments

comments

Lasă un răspuns