Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 motive pentru care e mai bine să fii femeie

5 motive pentru care e mai bine să fii femeie

Se spune că trăim într-o lume a bărbaților, în care femeile au mult mai multe reguli de urmat și mult mai mult de luptat în carieră. Societatea ne impune o mulțime de reguli nouă, femeilor, iar acest lucru ne face să ne gândim de multe ori la cât de norocoși sunt bărbații în comparație cu noi. Trebuie, însă, să recunoaștem că existe și o mulțime de motive pentru care este mai avantajos să fii femeie.

Iată câteva dintre argumentele care înclină balanța în favoarea noastră.

  • Hainele noastre sunt mai frumoase, mai creative și uneori mai comode

Dacă ai pășit vreodată într-un mall, sigur ai observat că numărul magazinelor pentru femei este mult mai mare decât cel destinat bărbaților. Noi avem o mulțime de opțiuni în ceea ce privește vestimentația, de la rochii elegante până la jeansi scurți. Noi putem purta haine mult mai comode, chiar și la birou, pe când bărbații nu pot să renunțe la pantalonii lungi și sacoul gros.Noi putem combina hainele cu orice tip de încălțăminte – pantofi eleganți, belerini sau sandale.

Există prietenie între un bărbat și o femeie?

  • Suntem multi-taskeri înnăscuți

Femeile pot fi cu ușurință considerate super-oameni. Asta pentru că reușesc să facă o mulțime de lucruri în același timp. Capacitatea de multi-tasking este o calitate înnăscută a femeii și ne ajută enorm zi de zi. Cu siguranță ai văzut cel puțin o dată pe stradă o femeie care își ținea bebelușul în brațe încercând să-l liniștească, în timp ce discuta la telefon despre treburi importante de la birou.

Avem atenție distributivă și putem rezolva mai multe probleme în același timp. Probabil ai observat că dacă tu și partenerul tău începeți să faceți curățenie în casă și vă împărțiți treburile, tu le termini mult mai repede pe ale tale. Acest lucru este valabil și în treburile de la birou.

  • Avem un al șaselea simț

Intuiția feminină este proverbială. Noi simțim când ceva nu este în regulă și cu greu reușim să fim păcălite. Nimic nu ne scapă, iar de acest lucru sunt conștienți și partenerii noștri bărbați.

Știm sigur că cel puțin o dată ți-ai ignorat intuiția ca apoi să descoperi că trebuia să te încrezi în totalitate în ea, pentru că s-a dovedit că era corectă. Instinctul nostru este mult mai puternic decât credem noi și ne poate ține departe de anumite situații și persoane, sau, din contră, poate aduce oameni frumoși în viața noastră. Bărbații nu au această intuiție, poate acesta este și motivul pentru care unii dintre ei fac alegeri atât de greșite!

Ce apreciază cu adevărat bărbații la o femeie. 4 mici gesturi care contează cel mai mult

  • Ne distrăm mult mai bine decât bărbații

Nu putem să nu amintim și de faptul că noi, femeile, ne distrăm de zece ori mai bine decât bărbații. Râdem cu poftă, găsim mereu o parte amuzantă a unei situații și un motiv să zâmbim. În plus, noi știm să facem haz de necaz, iar prietenele noastre sunt mereu lângă noi atunci când avem nevoie de ele, chiar și în miez de noapte.

Noi nu ieșim la bere și nici la meci, însă avem o mulțime de modalități în care ne distrăm și ne destindem. Bărbații ar avea multe de învățat la acest capitol.

  • Suntem mai inteligente din punct de vedere emoțional

Inteligența emoțională a fost așezată în sfârșit în locul pe care îl merită și a devenit o calitate prețuită mult mai mult decât în trecut. Noi, femeile, suntem mai inteligente din punct de vedere emoțional, ne înțelegem mai bine emoțiile și le putem gestiona mai bine decât bărbații.

Ce are în garderobă o femeie cu adevărat elegantă. Câte dintre ele ai?

Este utilă și în interacțiunile cu persoanele din jur, acest tip de inteligență ajutându-ne enorm în a înțelege și a stabili legături cu oamenii cu care intrăm zilnic în contact.

Mai știi vreun motiv pentru care este mai bine să fii femeie decât bărbat? Care crezi că este cel mai puternic argument în favoarea noastră?

Sursa foto: pexels.com

Comments

comments

One thought on “5 motive pentru care e mai bine să fii femeie

Lasă un răspuns