Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 7 daruri pentru el de Ziua Indragostitilor

7 daruri pentru el de Ziua Indragostitilor

 

Ziua Îndrăgostiţilor este cu siguranţă un moment bun pentru a-i face iubitului tău daruri care să vorbească despre dragostea ta. Iată câteva idei de daruri pentru el de ziua Îndăgostiţilor, ca să ai de unde să te inspiri.

1. Gadgets. Bărbaţii adoră gadget-uri, iar Ziua Îndrăgostiţilor este o bună ocazie pentru a-l surprinde. O soluţie poate să fie un smartphone cu o treaptă peste cel pe care deja îl are. Trebuie să alegi însă cu multă atenţie pentru a nu cumpăra ceva ce nu o să folosească. Ideea este aceea de a aduce un zâmbet pe faţa lui.

2. Stică personalizată. Cadourile personalizate sunt o excelentă soluţie, fie că este vorba despre o sticlă de bere, de vin sau pahare. Poţi personaliza eticheta de pe sticle sau poţi imprima pe pahare un mesaj, jumătate de dragoste, jumătate umoristic de genul „Te iubesc mai mult decât berea”. Este un dar inspirat care îl va încânta şi care îi va aduce zâmbetul pe buze. Acest gen de daruri le poţi face cu ajutorul unor firme de specialitate, pentru că trebuie să arate perfect.

3. Bomboane. Da! Şi bărbaţii pot să primească în dar bomboane de Ziua Îndrăgostiţilor, dar ceea ce este important este felul în care acestea sunt ambalate şi prezentate. Deci, fă-i un dar creativ. De exemplu un borcan umplut cu o mulţime de bomboane delicioase şi bileţele de dragoste, un fel de borcan cu iubire.

4. Ramă foto. Alege un model masculin, eventual o varianta digitală şi încarcă poze frumoase cu voi doi. O ramă clasică trebuie să conţină o poză foarte atent aleasă cu voi doi.

5. O pereche de butoni de cămaşă.
Nu există bărbat care să nu iubească butornii de cămaşă. Este o iubire similară cu cea pe care o ai tu pentru curele, eşarfe şi manuşi. Alege un model unicat, eventual vintage. Este o idee care îl va face să se simtă special şi care o să dovedească că esti foarte atentă la felul în care el arată.

6. Un set de căni.
Pasiunea pentru porţelanuri o au femeile, dar nici bărbaţii nu sunt mai prejos. Alege un set de căni personalizate, eventual cu mesaje pentru un cuplu. Alege modelul cu grijă, trebuie să fie d ebună calitate şi evita soluţiile simple cu inimioare, pisici şi căţei.

7. Ceva de agăţat pe perete. Aici trebuie să fii foarte creativă şi să alegi un dar care să fie potrivit pentru a fi ţinut pe perete tot timpul anului, nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor. O hartă veche, un poster sexy, o fotografie de autor (eventual dintr-un loc în care aţi fost împreună) sunt idei foarte bune.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns