Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 7 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le faca

7 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le faca

Timp pentru creativitate

Stim, probabil nu detii niciun talent nemaipomenit, insa nici nu e nevoie. Descopera ce ti-ar placea sa faci si in timpul liber practica acel hobby. Incearca pictura, dansul, fotografia sau orice altceva.

Timp pentru informare

Nu uita, trebuie sa fii informata, sa inveti constant cate ceva nou. Poate fi ceva nou in domeniul tau sau intr-un domeniu care te-a interesat dintotdeauna. Ideea este sa-ti tii mintea ocupata oferindu-i noi informatii tot timpul.

Timp pentru somn

Somnul este foarte important. Ai nevoie de cel putin 8 ore pe seara pentru a te simti odihnita si pentru a putea functiona cum trebuie la serviciu. Asadar nu uita sa dormi cat trebuie.

Timp pentru miscare

Da, strambi din nas cand auzi de miscare, exercitii fizice sau sala. Nu uita ca poti face miscare si altfel. Urca scarile, nu lua liftul, mergi o statie pe jos daca este frumos afara sau pur si simplu misca-te prin casa cat poti de mult timp de 20 de minute pe zi.

Stim, ai un program foarte incarcat si zilele zboara fara sa le simti. Astazi este luni si maine vineri, nici nu stii cand trece timpul. Oare e cazul sa-ti asez si alte lucruri pe agenda? Raspunsul este: da. Iata ce trebuie sa nu uiti niciodata sa faci.

Timp pentru sex

Atunci cand nu iti propui sa faci sex, ajungi oricum sa faci…sex. Atunci de ce ideea de a face dragoste cu iubitul este atat de minunata insa nu faci deloc timp pentru ca aceasta sa se intample?

Probabil, uiti cat de important este sexul intr-o relatie si intr-o casnicie. Daca tu uiti, el nu uita si aduna frustrari. Evident, partida de sex trebuie sa fie dorita de ambii parteneri nu doar de el, dar stiu sigur ca si tu iti doresti la fel de mult ca si partenerul tau sa va regasiti pasiunea.

Timp cu prietenele

Nu conteaza cat de mult timp stai cu iubitul si cat de multe lucruri ii povestesti, cel mai bine te vei simti dupa ce asculti si parerea prietenelor tale. Femeile au un anumit fel de a diseca lucruri, uneori amuzant, alteori dramatic insa intotdeauna te simti mai bine dupa o discutie cu ele.

Timp pentru tine

Ce inseamna asta? Fara sot, fara copii, fara parinti, fara prieteni. Tu cu tine, mancand prajiturele, citind o carte, vizionand un serial siropos. Poate ca nu-ti dai seama insa asemenea momente de singuratate pot fi benefice. Atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Nu trebuie sa uiti cine esti.

Comments

comments

Lasă un răspuns