Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 7 lucruri unde femeile sunt mai bune decat barbatii

7 lucruri unde femeile sunt mai bune decat barbatii

Femeile sunt mai pricepute decat barbatii la multe lucruri. Ca ei nu recunoasc este alta problema. Ceea ce conteaza este sa trecem, din cand in cand in revista acele lucruri pe care noi, femeile le facem mai bine decat barbatii. Oricum aceasta lista cu 7 lucruri unde femeile sunt mai bune decat barbatii este o lista foarte, foarte scurta.

1. Multitasking

Numarul unu la care femeile se descurca mai bine decat barbatii este multitaskingul. In timp ce femeile pot gestiona abil atat o cariera, cat si o gospodarie, barbatii nu au aceasta abilitate. Si nu e vorba numai de lucruri importante, ci si de cele marunte, cum ar fi sa gateasca in timp ce vorbeste la telefon si supravegheaza si copilul. Asta e ceva ce numai o femeie poate face.

2. Ingrijirea copiilor

Responsabilitatea cresterii copilului cade cel mai adesea pe cea care i-a dat nastere deoarece doamnele sunt mai pricepute in mod natural cu copiii decat barbatii. In timp ce majoritatea tatilor sunt fie iubitori si distractivi, fie stricti, femeile pot fi o combinatie placuta intre toate acestea, adica un parinte si un prieten. Realitatea dovedeste ca cei mici se simt mai bine si mai confortabil in compania femeilor.

3. Predat

Predatul este un domeniiu dominat de femei. Femeile sunt mai in masura sa se conecteze la elevii lor si sa le explice mai bine decat barbatii, deoarece acestea poseda abilitati sociale mai bune decat barbatii. De asemenea, copiii si adolescentii se conecteaza mai bine cu femeile decat cu barbatii.

4. Ingrijire personala

Exista femei care arata de departe mult mai bine decat barbatii si acest lucru pentru ca femeile stiu pur si simplu cum sa arate in forma lor cea mai buna, stiu cum sa se ingrijeasca. Majoritatea barbatilor sunt neglijenti in ceea ce priveste aspectul lor si nu prea au simtul modei. Femeile sunt mult mai placute privirii si pot face asta cu o abilitate iesita din comun.

5. Curatenie

Femeile fac curat mult mai bine decat barbatii. Nu numai ca isi mentin igiena personala mult mai atent, dar pastreaza si mediul inconjurator mai curat si sunt mai putin murdare prin natura lor. O femeie vede daca in casa unui barbat exista mana de femeie sau nu, dintr-o simpla privire.

6. Studii

Numarul barbatilor care au terminat o facutate este mai mare decat numarul femeilor care si-au finalizat studiile. Cu toate acestea femeile au mereu note mai mari decat barbatii. Cei mai multi sefi de promotie sunt femei! Si asta ca o dovada ca femeile sunt mai inteligente decat barbatii.

7. Longevitate

Femeile traiesc mai mult decat barbatii cu cel putin 8-10 ani. Ciclul menstrual si hormonii feminini previn dezvoltarea bolilor de inima, iar estrogenul femeilor le face ca sistemul lor imunitar sa fie mai puternic decat cel al barbatilor.

Sunt femeile mai bune decat barbatii sau nu?

Comments

comments

Lasă un răspuns