Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > 7 motive sa mergi la schi iarna aceasta

7 motive sa mergi la schi iarna aceasta

Poate eşti expertă sau nu, poate eşti începătoare sau poate nu ai pus niciodată schiurile în picioare. Indiferent în ce categorie de încadrezi, ar trebui să ştii ce avantaje ai dacă mergi la schi. Este un sport frumos, şi chiar dacă nu l-ai încercat până acum, e momentul să îţi iei un instructor şi să mergi pe pârtie, mai ales că începe în curând sezonul.

Şi dacă nu te-ai hotărât, îţi dau eu câteva motive să mergi la schi iarna aceasta.

1.Îţi va face bine. În primul rând te vei bucura să mergi la munte, iar aerul curat îţi va face foarte bine. Nu te vei mai gândi la problemele cotidiene. Vei fi tu, zăpada şi muntele.

Citeste si: Cum sa te mentii toamna aceasta

2.Arzi caloriile. Prin schi vei arde cam 365 calorii pe oră. Pe lângă faptul că te relaxezi şi te distrezi, reuşeşti să faci sport şi să scapi repede de caloriile nedorite. 

3.Ai multe locaţii. În funcţie de buget poţi alege să schiezi în România sau în străinătate. Dacă eşti începătoare încearcă la noi, măcar instructorul îţi va vorbi pe limba ta, iar dacă eşti anti-talent ajungi mai repede acasă în cazul în care chiar te hotărăşti să renunţi.

Citeste si: Ce sa faci in timpul zilei pentru a slabi

4.Petreceri. Pe lângă efortul fizic pe care trebuie să îl depui, ai parte şi de multe distracţii. Pe pârtii seara au loc multe petreceri şi concerte. Şi să nu mai vorbim de plăcerea de a sta cu prietenii pe pârtie la un pahar de vin fiert.

5.E bine pentru corpul tău. Dacă mergi la schi nu înseamnă că doar arzi nişte calorii. Acest sport îţi pune la lucru toţi muşchii, îţi tonifică abdomenul şi ţi se îmbunătăţeşte circulaţia. 

Citeste si: Alergiile de sezon: cum ne descurcam cu ele

6.Este distractiv. Este mult mai distractive decât mersul la sală şi alegratul pe bandă. Este minunat sentimentul pe care îl ai atunci când coborî pe pârtie în viteză (sau nu).

7.Peisaje frumoase. Un alt motiv să mergi la schi iarna aceasta este faptul că îţi poţi bucura ochii cu frumosul peisaj de munte. Chiar dacă nu reuşeşti să te urneşti de la poalele pârtiei, te vei bucura de frumuseţile peisajului. 

Dacă ai luat în considerare ideea să mergi la schi iarna aceasta nu pot decât să te felicit. E timpul să începi pregătirile, să te interesezi de locaţii, cazare şi să-ţi faci planul de concediu. Poate prinzi şi revelionul, ce zici? 

Comments

comments

Lasă un răspuns