Esti aici
Femeia.ro > Familie > Avantajele de a avea un frate

Avantajele de a avea un frate

 

Copilăria îţi este plină de râsete, jocuri, certuri, supărări şi uneori şi bătăi. Nu cred că sunt fraţi care să nu se fi bătut măcar o dată. Dar, la maturitate, un frate sau o soră se dovedesc a fi o adevărată comoară. Acest articol este pentru fetele cu fraţi. Învaţă să-ţi apreciezi fratele şi să vezi adevăratele avantaje pe care lei ai alături de el.

Iată avatnajele de a avea un frate.

1.  Te poate ajuta

Unul dintre cele mai bune lucruri este acela că fratele tău te poate ajuta atunci când ai nevoie de el. Îţi poate schimba cauciucul dacă ai vreo pană sau poate lucra la maşina ta dacă ai probleme cu ea. Te poate ajuta să cari ceva greu sau să dai ceva jos de pe un raft înalt. Poate că eşti capabilă să faci toate aceste lucruri de una singură, dar e în regulă. Este foarte bine dacă poţi, dar dacă nu, este bine să ai un frate care să te ajute.

Citeste si: Ce vor barbatii de la femei, dar nu spun niciodata

2. Te poate învăţa multe despre bărbaţi

Un frate te poate învăţa multe despre bărbaţi. Te poate ajuta să înţelegi de ce prietenul se poartă în felul în care se poartă. El îţi poate spune o părere dintr-o cu totul altă perspectivă.  Din moment ce şi el este bărbat, poate înţelege ce face sau gândeşte prietenul tău. Te poate ajuta când nu întelegi ce se întâmplă.

3. Poate avea prieteni drăguţi

Asta nu va fi mereu în avantajul tău, dar câteaodată poate fi. Câteodată poţi fi norocoasă, iar fratele tău poate avea prieteni drăguţi. Poate avea prieteni cu care ai vrea să ieşi la o întâlnire. Este o opţiune bună de luat în considerare.

Citeste si: Legi universale in dragoste

4. Te poate avertiza cu privire la tipul nepotrivit

Sunt multe şanse ca fratele tău să ştie care dintre tipi sunt buni sau nu pentru tine. Mai ales dacă aveţi vârste apropiate. Poate că aude lucruri pe care tu nu le auzi despre alţi băieţi şi le cunoaşte şi diferitele laturi. Părerea lui poate fi importantă. Te poate salva de multă durere sufletească.

5. Este o persoană alături de care poţi râde

Fraţii pot fi foarte distractivi. Să ai un frate alături de care poţi râde este minunat. Vă puteţi relaxa şi distra împreună. Dacă fratele tău are simţul umorului, bucură-te. Poate face ca stresul din viaţa ta să dispară.

Citeste si: 5 lucruri siure despre dragoste

6. Te face să te simţi mai comfortabil în preajma altor tipi

Un frate te ajuta să te simţi mai comfortabil în preajma altor tipi. Când ai crescut alături de unul sau mai mulţi fraţi, eşti deja familiarizată cu tot ce înseamnă cultura masculină. Nu vei fi la fel de emoţionată şi stânjenită ca în cazul în care ai fi crescut doar alături de surori. Poţi găsi un avantaj în asta. Astfel poţi evita stările de stânjeneală. Te poţi relaxa şi poţi fi tu însăţi în preajma unui tip de care eşti interesată.

7. Un frate este ceva special

Fraţii sunt speciali, la fel şi surorile. Nu contează dacă ai fraţi sau surori, cu toţii sunt importanţi pentru tine. Îi iubeşti. Nimeni nu-ţi înţelege familia cum o faci tu.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns