Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ce genți de mână pentru femei vor fi la modă în această primăvară?

Ce genți de mână pentru femei vor fi la modă în această primăvară?

genti de mana

Geanta este una dintre cele mai importante achiziții pe care le poate face o femeie. Dacă poșetele pe care le ai deja în garderobă se încadrează în stilul clasic și practic în același timp, este momentul să faci un mic upgrade.

Care sunt tendințele in 2021?

Sezonul acesta sunt în tendințe gențile de mână minimaliste, dar și piesele iconice, la fel de mult se vor purta însă și plicurile ori clutch-urile chiar și la ținutele casual. Se poartă gențile realizate din materiale naturale, cu finisaje perfect executate. Sunt în top gențile inspirate din moda anilor ‘80  cu cromatică bogată și asocieri variate de materiale. Descoperă care sunt modelele de genți damă care sunt la modă în această primăvară.

Gențile de mâna minimaliste

Minimalismul revine puternic în tendințe în 2021.  Iar capitolul genți de mâna pentru femei nu va rămâne neatins de acest stil care transmite rafinament și oferă un aer sexy și relaxat. Gențile minimaliste sunt ușor de purtat și de integrat în ținutele diafane ale acestei primăveri, așadar nu ezita să îți achiziționezi cel puțin un model pe care să îl porți pe parcursul sezonului cald, la diverse ținute.

Gențile de mâna supradimensionate

La polul opus modelelor minimaliste se află gențile de mâna supradimensionate, mari și încăpătoare, practice în orice împrejurare. Alege o geantă supradimensionată din piele de crocodil pe care o vei putea asorta cu stil la ținute monocrome, pentru a desăvârși un look extreme de sofisticat. În colecția CCC găsești toate modelele de genți la modă în această primăvară, nu ezita să faci o vizită în magazine sau să comanzi online: https://ccc.eu/ro/genti/geni-pentru-femei.

Gențile crossbody

Gențile de mâna fără toartă însă cu bareta lungă, ce pot fi purtate pe umăr vor fi probabil cele mai populare în această primăvară. Alege o geantă crossbody simplă pe care să o poți folosi și că un clutch și vei avea de fiecare dată ce să accesorizezi la o ținută sport sau la o rochie vaporoasă, pentru că în ambele cazuri acest stil de geantă se dovedește o alegere minunată.

Gențile statement

Gențile statement precum cele cu forme sculpturale și detalii care le completează vor domina colecțiile din această primăvară, pentru acele femei care sunt în căutarea accesoriilor surprinzătoare și sunt menite să facă diferența. Alege o geantă statement la ținute elegante, rafinate, alese cu grijă la detalii. O geantă statement este alegere ideală la evenimente speciale sau la întâlniri importante, nu este recomandat să porți un astfel de model la ținutele casual.

Plicurile și clutches

Plicurile și clutches vor fi și în primăvara 2021 la modă și au devenit, de câteva sezoane deja, mai mult decât un accesoriu pe care îl poți purta doar la ținutele de seară. Modelele existente acum îți permit să asortezi acest stil de geantă inclusiv la ținute sport sau casual. Asortează un plic cu design deosebit la o ținută simplă formată din jeanși și un tricou alb simplu, iar efectul pe care îl vei obține va fi impresionant. Poți purta plicurile inclusiv la rochii sport, stil hanorac sau le poți asorta în diverse combinații de denim. O varietate mare de modele sunt disponibile în magazinul CCC sau se pot comanda din magazinul online.

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns