Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ce să faci în ziua nunții pentru a nu fi epuizată la finalul petrecerii

Ce să faci în ziua nunții pentru a nu fi epuizată la finalul petrecerii

Dacă ai ajuns în cea mai importantă zi din viața ta, cea a nunții, cu siguranță ești o femeie fericită. Emoțiile se împletesc cu zâmbetele largi, iar entuziasmul că au mai rămas câteva ore până când vei spune tare și răspicat „DA!” ți se citește pe chip. Nu-ți mai încapi de fericire și parcă îți vine să țipi de fericire? Înseamnă că rețeta pentru o petrecere reușită e aproape gata.

Mai lipsesc câteva ingrediente, care vor face ca totul să fie perfect! Am pregătit pentru tine câteva sfaturi care să te ajute să ajungi la finalul petrecerii în siguranță, fără să te epuizezi și să ai nevoie de o zi întreagă de somn, ca să-ți revii. Ce ar trebui să faci în ziua în care vei fi personajul principal și cum să rămâi o mireasă fresh până în zori, când toți invitații vor fi plecat, vei afla în cele ce urmează.

Poartă încălțări comode

Dacă ți-ai pregătit o pereche de pantofi cu toc cu care întreaga ținută va fi completă, păstreaz-o în picioare doar atât timp cât faceți poze, dacă ții neapărat să ai o postură elegantă. Imediat ce fotograful a început să se concentreze pe ceilalți invitați sau ați început să dansați, schimbă-i cu o pereche de teniși de damă.

Talpa dreaptă și materialul textil îți vor ajuta picioarele să se relaxeze după câteva ore de stat pe tocuri, iar tu vei putea juca tot restul nopții. Nu va observa nimeni că ai coborât de pe tocuri, mai ales dacă rochia de mireasă este lungă până în pământ, iar dacă porți una scurtă, cu atât mai bine. Vei fi considerată o mireasă cool, care e lipsită de prejudecăți și are un spirit liber.

Ia-ți o rochie de schimb

Și dacă tot a venit vorba de rochii și comoditate, ar fi ideal să ai posibilitatea de a te schimba, imediat ce ați ajuns la restaurant, într-o ținută mai lejeră decât ar putea fi o rochie de mireasă. Dantela sau materialul greu din care sunt confecționate majoritatea rochiilor te vor împiedica să te miști în voie și te vor obosi mult prea devreme. O opțiune foarte bună ar fi să porți ceva din mătase, care alunecă ușor pe corp și este foarte vaporoasă. Astfel, vei încheia petrerecea fără dureri de spate.

Alege apa în locul alcoolului

Desigur, nu poți refuza să ciocnești un pahar de șampanie în cinstea noului cuplu din care faci parte. Însă ar trebui să te oprești la el, dacă vrei să arăți bine și să nu te epuizezi până la finalul nunții. Alcoolul deshidratează organismul, iar asta se traduce printr-un ten vizibil obosit și un corp pe care îl vei mișca cu o mai mare greutate. În locul alcoolului, ai putea bea câteva pahare de apă, care te vor energiza și vei putea rămâne sufletul petrecerii până în zori.

Ține aproape o apă termală

Apa termală, pe care o găsești în orice farmacie, îți va menține tenul și picioarele fresh pentru mult timp. Cumpără un flacon pe care să îl ții la frigider cu o seară înainte de marele eveniment. Poart-o cu tine în poșetă și pulverizeaz-o la fiecare două-trei ore pe ten și pe picioare, după ce te-ai descălțat. Vei simți imediat cum prinzi din nou energie și te vei simți revigorată în câteva secunde, ca după un duș.

Nu sta pentru mult timp în picioare

Evită să petreci mult timp stând în picioare, ca să nu ți se umfle. Dansează sau plimbă-te printre mese, pentru ca rolul de gazdă a petrecerii să fie unul bine jucat și să-ți protejezi membrele, care vor avea multe de suportat în acea zi.

Bucură-te de o stare de bine la cea mai importantă zi din viața ta și urmează sfaturile de mai sus! Casă de piatră!

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns