Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ce spune culoarea preferată despre personalitatea ta

Ce spune culoarea preferată despre personalitatea ta

Culoarea ta preferată spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta, iar modul în care alegi să îți zugrăvești casa îți va influența gândurile și sentimentele mai mult decât ai putea crede.

Când vrei să îți zugrăvești locuința, vei alege, inevitabil, culoarea ta preferată pentru a vopsi pereții după pofta inimii. Trebuie doar să știi că alegerile tale nu sunt niciodată întâmplătoare.

Care este culoarea ta preferată?

Răspunde la această întrebare, apoi citește rândurile de mai jos.

Culoarea personalității tale nu este neapărat cea pe care o porți tot timpul, ci culoarea ta preferată. De obicei, aceasta este și nuanța în care alegi să-ți zugrăvești casa. Este acea culoare care îți oferă o stare unică și, în aparență, antitetică de energie și de calm, în același timp.

Dacă îți place mai mult de o singură culoare, citește informațiile despre fiecare dintre ele, pentru a te înțelege pe tine însăți pe deplin și pentru a afla ce te motivează cu adevărat.

Ce culoare detești?

Culoarea pe care o detești sau pe care o eviți de fiecare dată când poți să faci asta spune la fel de multe lucruri despre tine precum cea pe care o adori. Nuanța care îți displace are legătură cu segmentele vieții tale cărora ar trebui să le acorzi mai multă atenție sau cu traume din copilărie și adolescență care încă nu s-au vindecat.

Există întotdeauna o legătură, mai vagă sau mai evidentă, între copilărie și alegerile și preferințele noastre din prezent.

Ce spune despre tine culoarea ta preferată

Iată de spune despre tine culoarea ta preferată, aceea pe care o alegi atunci când cumperi haine, când vrei să redecorezi casa și când vrei să zâmbești mai mult, conform empower-yourself-with-color-psychology.com:

Alb. Cea mai mare nevoia a ta este cea pentru simplitate în propria viață. Îți dorești să fii independentă și nu te bazezi decât pe tine însăți.

Roșu. Ești orientată către acțiune și ai o nevoie profundă de a experimenta lucruri noi cu toate cele cinci simțuri.

Portocaliu. Ai o mare nevoie de a fi înconjurată de oameni, de a fi acceptată și respectată ca parte a unui grup. Totodată, ești dornică de noi provocări fizice și sociale în viața ta.

Galben. Ești adepta ordinii și logicii în viața de zi cu zi și îți exprimi individualitatea folosindu-te de logică. Acesta este modul în care îi inspiri pe ceilalți și le oferi idei strălucite.

Verde. Ai o mare nevoie de a iubi și de a fi iubită, de a te simți în siguranță. Ai nevoie de acceptarea celorlalți și de recunoștință din partea lor pentru tot ceea ce faci pentru ei.

Albastru. Resimți o puternică nevoie de a-ți găsi pacea interioară și de a trăi în conformitate cu principiile adevărului, fără să fii nevoită să renunți la credințele tale pentru a-i mulțumi pe ceilalți.

Indigo. Vrei să fii în armonie și în comuniune cu natura și universul, dar simți nevoia și să fii acceptată de către cei din jurul tău.

Purpuriu sau violet. Îți dorești siguranță emoțională, ordine și perfecțiune în toate aspectele vieții tale, inclusiv în partea sa spirituală. Totodată, ai o mare dorință de a participa la diferite proiecte umanitare.

Roz. Simți nevoia să fii acceptată și iubită în mod necondiționat.

Turcoaz. Cea mai mare dorință a ta este cea de a crea un echilibru în viața emoțională, de a reuși să-ți exprimi speranțele și idealurile și de a-ți croi un drum în viață conform propriilor tale principii.

Magenta. Ești o persoană nonconformistă, care vede întotdeauna lucrurile dintr-un punct de vedere diferit de al celor din jur.

Maro. Îți dorești siguranță, simplitate și confort, dar și o familie și prieteni care să-ți fie alături.

Negru. Ai nevoie de putere și control pentru a-ți ascunde nesiguranța emoțională.

Gri.  Ește rece, conservatoare și de încredere. Ai tendința de a te conforma doar pentru a te asigura că în jurul tău toată lumea este calmă.

Argintiu. Ești intuitivă, eficientă și spirituală.

Auriu. Emani charismă, ai o personalitate puternică și îi faci pe ceilalți să se simtă relaxați și în siguranță.

Foto: Creative Commons

Comments

comments

Lasă un răspuns