Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ce spune parfumul despre tine

Ce spune parfumul despre tine

 

Fiecare parfum are o anumită personalitate, care are legătură directă cu personalitatea ta. Cu alte cuvinte parfumul pe care îl alegi îţi reflectă personalitatea, te dezvăluie şi te pune în valoare. Atunci când alegi un parfum se întâmplă ceva magic. Există o chime anume care se produce între sticluţa cu licoare parfumată şi personalitatea ta.

Iată ce spune parfumul despre tine.

Parfumurile orientale – Senzualitate
Parfumurile orientale sunt parfumuri voluptuoase, care înfierbanta imaginaţia şi sunt perfecte pentru o ţinuta de seara, eleganta şi sexy. Parfumul oriental este aroma preferată a femeilor independente, fără prejudecaţi, care doresc să-şi trăiasca viaţa cu intensitate.

Parfumurile „masculine” – Declaraţie de independenţă
Parfumurile „masculine” sunt preferate de femeile mileniului lll, independente şi puternice, care împrumută câte ceva din stilul şi personalitatea specifică sexului tare. Parfumurile „masculine” pot fi abordate la ţinutele clasice de zi sau la cele mai sobre de seară. Perioada potrivită pentru a fi „purtate” este cea de toamnă târzie sau în zilele de iarna.

Parfumurile de flori şi mirodenii – Femei timide, dar sofisticate
Parfumurile de flori şi mirodenii sunt alegerea femilor timide, pentru că le oferă un plus de personalitate şi le face să pară mai îndrazneţe. Un asfel de parfum provoacă şi dă curaj şi celor din jur. şi celei ce-l foloseşte. Parfumurile de flori şi mirodenii pot fi „purtate” la ţinutele obişnuite de seară. Sunt arome foarte variate, unele dulci, altele cu o tentă iute, dar toate acestea sunt esenţe amestecate de flori, mirodenii şi taninuri aspre extrase din scoarţa de copac.

Parfumurile verzi – Prospeţime şi tinereţe

Parfumurile verzi induc aromele câmpiilor înverzite, al ierbii proaspat cosite sau iz de pădure umbroasă. Parfumurile verzisunt potrivite pentru tineri sau pentru cei cu o personalitate „adolescentina”? Vestimentaţia „asortatî” la un parfum verde poate fi una de zi, obişnuită sau o ţinută sport.

Parfumurile florale – Delicateţe şi feminitate
Parfumurile florale vorbesc despre femeia romantică şi sensibilă. Îl poţi purta şi la ţinutele de zi, mai elegante, precum şi la cele de seară, cu condiţia ca vestimentaţia să fie cât mai feminină, dar niciodată provocatoare.

Parfumurile fructate – Veselie şi candoare
Parfumurile fructate indică o personalitate veselă, pozitivă şi tonică. Pentru ca mirosul de fruct sa fie pus în valoare, în compoziţia produselor se mai adauga esenţe de mirodenii, de mosc, de ambra sau florale. Aromele fructate se pot folosi pe tot parcursul anului, dar anotimpul ideal este vara.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns