Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ce spune poza profilului tau despre tine

Ce spune poza profilului tau despre tine

 

Sunt lucruri pe care poza profilului tău le spune despre tine, fără ca tu să-ţi dai seama.

Normal că vrei să-ţi creezi imaginea dorită. Nu vrei ca prietenii, familia sau publicul să-şi facă o impresie greşită despre tine.

1. Lucruri despre stilul tău de viaţă

Un lucru pe care-l poate face poza profilulul tău este acela de a crea o idee despre stilul tău de viaţă. Acesta poate fi un lucru bun sau un lucru rău. Poza profilului tău poate lăsa impresia că îţi place să mergi în cluburi, îţi place yoga sau îţi place să ieşi afară. Trebuie să te gândeşti dacă poza profilului tău lasă impresia dorită.

Citeste si: Obiceiuri de adoptat inainte de 30 de ani

2. Dacă eşti într-o relaţie

Poza profilului tău poate lăsa impresia că eşti într-o relaţie fericită şi serioasă. Este uşor de lăsat această impresie dacă în poză sunteţi îmbrăţişaţi şi vă sărutaţi. Dar dacă în poza profilulul tău apari alături de un amic sau chiar alături de fratele tău, aceasta poate fi înşelătoare. Oamenii care nu îl cunosc pe acel băiat vor înclina să creadă că eşti într-o relaţie când, de fapt, tu eşti singură.

3. Indicii despre interesele tale personale

De obicei, în poza profilului, există nişte indicii despre interesele tale personale. Poţi fi fotografiată în timp ce faci alpinism, înconjurată de cărţile tale preferată, sau chiar mergând pe role. Nu se regăseşte nimic nelalocul lui în acele poze. Este bine să te gândeşti la ceea ce spune poza profilului tău despre tine.

Citeste si: Muzica si sanatatea trupului si a mintii

4. Încrederea

Majoritatea îşi poate da seama dacă cineva este încrezător sau nesigur pe el judecând după poza profilului. O persoană încrezătoare de obicei zâmbeşte şi se uită la cameră atunci când îşi face o poză. Îşi schimbă des poza de profil pentru că este fericită cu privire la pozele ei. O persoană nesigură păstrează o singură poză, pentru că în celelalte nu-i place cum a ieşit. S-ar putea să aibă o poză de profil în care care nici măcar nu apare ea!

5. O persoană banală sau un artist

Adesea, îţi poţi da seama dacă cineva de abia ştie cum să folosească aparatul de fotografiat sau are fler artistic. Dar indiferent de caz, o persoană poate fi frumoasă şi încântătoare. Diferenţa este că un om cu personalitatea artistică nu se va mulţumi cu un selfie făcut în grabă. Îşi vor alege cu grijă fundalul, ţinuta şi poziţia. Alte lucruri care ar putea indica simţul artistic ar fi editarea pozelor sau jucatul cu unghiul camerei.

Citeste si: 23 de lectii invatate pana la 23 de ani

6. Dacă eşti băieţoasă

Dacă postezi mereu poze în care pescuieşti, vânezi sau te duci la curse in noroi, vei lăsa impresia că eşti băieţoasă. Dacă postezi poze în care ai un machiaj perfect şi o ţinută feminină laşi impresia că eşti feminină. Ambele sunt perfect acceptabile şi sunt o parte din ceea te face să fi tu însăţi. Dacă eşti fericită, e tot ce contează!

 7. Ce simţi despre tine însuţi

Sincer, eu cred că asta este puţin trist. Câteodată, poza profilului demonstrează că o persoană nu are o părerea bună despre ea însăşi sau nu prea are încredere de sine. Există posibilitatea ca aceştia să stea ascunşi după ceilalţi în poze. Ei postează doar poze cu feţele lor pentru că nu le place întregul lor corp, sau doar poze dintr-un unghi anume. Dacă te regăseşti în cele scrise, iubeşte-te şi ai încredere în tine.

Ce spune poza profilului tău despre tine?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns