Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Cele mai frumoase filme de Crăciun de vizionat cu întreaga familie

Cele mai frumoase filme de Crăciun de vizionat cu întreaga familie

filme de craciun

Ne așteaptă preparate gustoase, mese cu familia, cadouri, plimbări prin orașul acoperit de zăpadă și împodobirea cât mai frumoasă a bradului. Pentru a te ajuta să intri cât mai bine în spiritul Crăciunului, ți-am pregătit o listă de 5 filme pe care le poți viziona cu întreaga familie, cu o cană de ciocolată caldă sau vin fiert în mână.

A Christmas Carol (1985)

Filmul spune povestea lui Ebenezer Scrooge, un bătrân care este vizitat de fantoma fostului său partener de afaceri și de spiritele Crăciunului Trecut, Prezent și Viitor. După vizitele acestora, Scrooge, până atunci un bătrân răutăcios și zgârcit, devine un om mai bun și blând. Scrooge este bazat pe nuvela lui Charles Dickens, A Christmas Carol.

How the Grinch Stole Christmas (1966)

Gândindu-se că locuitorii orășelului din apropiere se simt prea bine petrecând sărbătorile de Crăciun, răutăciosul Grinch se simte foarte agasat și nedreptățit. Așa că se deghizează în Moș Crăciun, își face câinele să arate ca un ren și se duce în oras să fure toate lucrurile legate de Crăciun. Se pare că locuitorii vor avea un Crăciun trist anul acesta…

It’s a Wonderful Life (1946)

Un înger este trimis din ceruri pentru a ajuta un om de afaceri frustrat și disperat, arătându-i cum ar fi fost viața dacă el nu ar fi existat niciodată.

The Polar Express (2004)

Suntem în Ajunul Crăciunului, iar în fața casei unui băiețel care nu crede în Moș Crăciun sau miracole apare un tren. Conducătorul acestuia îl invită să urce în tren, iar astfel începe o aventură în care băiatul va învăța despre prietenie, curaj și spiritul Crăciunului.

Elf (2003)

Nu toți piticii lui Moș Crăciun sunt pitici… Acesa este și cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moș Crăciun și se trezește din întâmplare la Polul Nord! „Cariera” de spiriduș nu i se potrivește întru totul deorece el crește de trei ori mai mare decât un spiriduș normal, ajungând astfel precum Gulliver în Țara Piticilor. Atunci când își dă seama că nu se poate adapta în lumea spiridușilor, Buddy hotărăște să plece la New York pentru a-și găsi adevărata familie și să readucă sărbătoarea Crăciunului în conștiința celor ce nu vor să mai creadă în existența Moșului.

Vizionare plăcută și Crăciun fericit!

Sursă foto: Unsplash @freestocks

Comments

comments

Lasă un răspuns