Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama-soacră

Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama-soacră

cadouri pentru soacra

Crăciunul se apropie cu pași repezi și nu trebuie să lași pe ultima sută de metri achiziționarea cadourilor. Dacă în acest moment nu ai nicio idee ce ai putea să îi dăruiești soacrei tale, îți venim în ajutor cu o listă de cadouri perfecte pentru ea.

Un voucher la spa

Orice femeie adoră să fie răsfățată, iar soacra ta nu face excepție! Mai ales dacă nu obișnuiește să meargă la spa, oferă-i de Crăciun un voucher, pentru a o ajuta să se relaxeze la masaj, saună, împachetări corporale sau piscină.

Bilete la un spectacol

Fie că e vorba de teatru, operă sau balet, soacra ta va fi încântată dacă îi vei oferi ocazia să meargă la un astfel de eveniment cultural. E de preferat să îi cumperi două bilete, pentru a putea merge însoțită de soț sau o prietenă.

Un parfum de calitate

Probabil ai văzut deja la ea în casă sau ai simțit parfumurile pe care le preferă, deci nu ar trebui să îți fie greu să alegi un parfum care să i se potrivească. Alege însă unul de calitate – a nu se citi neapărat scump!

Citește și: 15 lucruri pe care trebuie să le știi despre parfum

Un set de cărți

Dacă soacra ta iubește lectura, surprind-o cu un set de cărți pe gustul ei. Cel mai probabil ți-a vorbit măcar o dată de un autor care îi place mult, deci caută un altul care să îi semene.

Un set de ceaiuri

În timpul iernii, cel mai bine ne încălzim cu un ceai fierbinte și aromat. Oferă-i soacrei tale un set cu mai multe ceaiuri, pentru a descoperi arome noi.

Ce să eviți

Oale și ustensile de bucătărie. Cel mai probabil are deja mai multe decât folosește, deci nu are rost să îi iei și tu încă ceva. În plus, acest cadou ar arăta că o vezi doar ca pe o femeie care petrece timpul doar în bucătărie.

Seturi de pahare sau farfurii. Și acestea sunt obiecte de care cel mai probabil nu are nevoie, deci le va ține doar într-un dulap. Acestea sunt cadouri potrivite doar pentru tinerii care abia s-au mutat din casa părintească.

Aparate electrocasnice. Un blender, un mixer sau un robot de bucătărie pot fi folositoare, însă dacă nu știi sigur că își dorește unul nu are rost să îi cumperi. Cel mai probabil ar utiliza deja unul dacă ar dori.

Seturi de cosmetice. Clasicele seturi cu loțiune de corp și șampon sunt într-adevăr folositoare, însă sunt mai potrivite pentru o persoană pe care nu o cunoști prea bine. Soacra ta cel mai probabil are deja suficiente și, în plus, poate are preferințe pe care nu le cunoști.

Tu ce obișnuiești să îi dăruiești soacrei tale de Crăciun?

Comments

comments

Lasă un răspuns