Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Cinci dintre cele mai bune destinații din lume în care să mergi în luna de miere

Cinci dintre cele mai bune destinații din lume în care să mergi în luna de miere

Alegerea destinației pentru luna de miere este la fel de importantă ca nunta în sine. Prin urmare, dacă ți-ai planificat să te măriți anul acesta și ai stabilit deja toate detaliile referitoare la nuntă, este timpul să te ocupi și de luna de miere. Iată, mai jos, câteva dintre cele mai bune destinații din lume în care să mergi în luna de miere.

Bora Bora, minunea din Oceanul Pacific

Bora Bora, o insulă din Oceanul Pacific, este considerată una dintre cele mai frumoase și mai romantice destinații de vacanță din toată lumea. Hotelierii din Bora Bora parcă sunt instruiți în spiritul romantismului și al iubirii, așa că vor facă orice pot ca tu și partenerul tău să vă simțiți cei mai răsfățați oameni de pe Pământ. În Bora Bora veți putea face snorkeling, scufundări și parasailing. Dacă doriți să adăugați puțină adrenalină lunii de miere, o variantă ar fi să înotați alături de rechini și pisici de mare. De asemenea, în Bora Bora aveți posibilitatea să închiriați un elicopter și să vedeți de la înălțime toate peisajele superbe.

Mallorca, paradisul accesibil

Mallorca este cea mai mare insulă spaniolă și face parte din arhipeleagul Insulelor Baleare. Un colț de paradis accesibil turiștilor români, Mallorca se remarcă prin plajele superbe, arhitectura impresionantă și istoria bogată.  Ofertele de cazare în Mallorca sunt generoase și, cu siguranță, vei găsi un hotel care să respecte toate cerințele voastre pentru luna de miere. Un alt factor pentru care merită să luați în calcul Mallorca ca destinație pentru luna de miere este bucătăria locală. În felurile de mâncare din Mallorca vei întâlni influențe romane și africane, pe lângă cele spaniole.

Dubai, pentru o iubire luxoasă

Dubai este unul dintre cele șapte emirate care compun Emiratele Arabe Unite (EAU), una dintre cele mai luxoase destinații turistice de pe glob. În Dubai vă veți relaxa alături de cei mai bogați oameni ai lumii, veți putea experimenta o călătorie prin deșert, pe cămile sau pe ATV-uri.  Amândoi veți fi surprinși de combinația de clădiri luxoase și întinderile nesfârșite de nisip din Dubai. Dacă tot sunteți în Dubai, un oraș al superlativelor, nu ratați o vizită la extravagantul hotel Burj al Arab și nici la un centru Spa de top, unde veți avea parte de clipe minunate de relaxare.

Paris, orașul luminilor

Parisul, supranumit și orașul luminilor, este unul dintre cele mai romantice locuri din întreaga lume. De asemenea, Parisul este plin de atracții turistice și istorice, cele mai cunoscute fiind turnul Eiffel, muzeul Luvru, castelul Versailles, Arcul de Triumf, catedrala Notre Dame, basilica Sacre Coeur și bulevardul Champs – Elysees. În cazul în care alegeți Parisul ca destinație pentru luna de miere, este obligatoriu să faceți o croazieră pe Sena și, de asemenea, să mâncați ecleruri și prăjituri într-o cofetărie de top.

Buenos Aires și tango

Buenos Aires, capitala Argentinei, este supranumit și „Parisului Sudului”. În Buenos Aires s-a născut tangoul, iar dacă vizitați minunatul oraș argentinian, vă veți întâlni la tot pasul cu celebrul dans.  Dacă tot ajungeți în Buenos Aires, merită să luați câteva ore de tango, să vă delectați cu bucătăria tradițională și, de asemenea, să încercați o sesiune de masaj pentru cupluri.

Sursa:Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns