Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cum ii spui prietenei tale ca o inseala iubitul

Cum ii spui prietenei tale ca o inseala iubitul

Nu vrei să o răneşti niciodată, deci căutarea unor modalităţi de a-i spune că prietenul ei o înşeală este dificilă. Am fost în această situaţie şi m-am zbătut să găsesc modalitatea corectă de a-i spune. Chiar dacă vrei să eviţi o astfel de conversaţie, ea trebuie să ştie. 

1.  Fii cinstită

Dacă baţi câmpii, nu faci altceva decât să-ţi îngreunezi povara de a-i spune. Unul dintre cele mai bune moduri prin care-i poţi spune prietenei tale că iubitul o înşeală este să i-o spui cât se poate de direct. Asigură-te că sunteţi doar voi două, pentru a nu-i fi ruşine să reacţioneze pe măsură. Nu începe să îl faci în toate felurile sau să faci lucrurile mai rele decât sunt. Fii cinstită şi rezumă-te la o simplă afirmaţie. Oricum prietena ta se va simţi prost. 

Citeste si: Semne ca esti intr-o relatie toxica

2. Oferă-i dovada

Este greu să-i dai vestea într-un mod delicat. Dacă nu ai dovada acelui fapt, prietena va simţi că nu vrei decât să o răneşti. Dacă este posibil, fă rost de dovada faptului că o înşeală, înainte de a-i spune. Fă-i o poză atunci când este alături de o altă femeie. Dacă îi vei oferi dovezi după ce îi spui, îi vei diminua furia direcţionată asupra ta şi o vei ajuta să vadă adevărul. De asemenea, vei îndepărta orice urmă de îndoială pe care ar putea să o aibă.

3. Întreab-o dacă a observat ceva

Dacă nu ai dovezi,  încearcă să o faci să-şi dea seama de una singură. Există anumite elemente de identificare ale celor care înşeală. Întreab-o dacă nu a observat faptul că iubitul ei se comportă diferit. Chiar dacă nu s-a mai gândit la asta până acum, sunt şanse ca aceasta să-ţi spună toate lucrurile ciudate pe care le-a tot făcut iubitul ei. Odată ce a pus totul cap la cap, spune-i ce ai văzut.  Această strategie va face ca prietena ta să suporte adevărul mai bine. 

4. Vorbeşte cu iubitul ei

Dacă iubitul ei are un dram de conştiinţă, atunci fă-l pe el să-i spună. În orice caz, sunt şanse ca tu să trebuiască să începi conversaţia. Vorbeşte cu el şi confruntă-l cu privire la ce ai văzut. Explică-i că trebuie să-i spună prietenei tale ce s-a întâmplat. Spune-i că-i vei spune tu, dacă nu îi va spune el. Dacă-i pasă câtuşi de puţin de ea, va fi îndeajuns de bărbat încât să-i spună. 

Citeste si: 7 semne ca te insala

5. Arată-i

Dacă îi vezi iubitul cu aceeaşi persoană şi în acelaşi loc de câteva ori, fă-ţi un plan care să permită o întâlnire de neprevăzut între voi patru. În mod natural, aminteşte-i că i-ai mai văzut pe cei doi în acel loc. Ea va înţelege exact ce se întâmplă. Tu vei fi acolo pentru a o ajuta să suporte suferinţa. Asta combate orice urmă de îndoială.

6.  Trimite-i un mesaj anonim

Nimeni nu vrea să-şi facă prietenii să plângă sau să rişte să-i piardă. Dacă îţi faci griji din cauza modului în care va primi vestea prietena ta, varianta anonimatului ar putea fi cea mai recomandată. Lasă-i un bilet undeva unde îl va găsi, în care-i spui cu detalii ce ai văzut. Într-un vestiar, în camera ei, pe parbriz sau printr-un mesaj cu număr ascuns. Dacă ai vreo poză sau vreun videoclip, trimite-le şi pe acelea, păstrându-ţi anonimatul în continuare.

7. Fă-o să ştie că şi pe tine te doare

Câteodată, când nu ne place iubitul respectiv  tindem să păstrăm un ton care denotă entuziasm, atunci când îi spunem că acesta o înşeală. Vei fi mai delicată şi mai credibilă dacă începi conversaţia prin a-i spune că veştile ce urmează să fie date îţi provoacă suferinţă şi ţie. Explică-i că fericirea ei e importantă pentru tine şi că te doare faptul că trebui să îi spui ce ai de spus. Fii sinceră şi vei face ca veştile să fie mai uşor de suportat.

Citeste si: 8 semne ca trebuie sa va despartiti

Niciodată nu este uşor să-i spui prietenei tale că iubitul ei o înşeală. Fii cât se poate de delicată pentru a evita să îngreunezi o situaţia care este oricum dificilă.

I-ai spune prietenei tale că prietenul ei o înşeală?  

Comments

comments

Lasă un răspuns