Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Cum recunosti o prietena adevarata

Cum recunosti o prietena adevarata

O amică este o persoană care te cunoaşte puţin şi care se bucură de compania ta pentru o perioada scurtă de timp. O prietenă adevărată este cineva care ţine la tine şi te acceptă pentru cine eşti, care te încurajează şi îţi stă alături la bine şi la rău.  

Adesea facem confuzia între amică şi prietenă şi ne dăm seama destul de târziu cine ne lasă la nevoie şi cine ne este prietenă adevărată.

Iată 7 lucruri pe care o prietenă adevărată nu le face niciodată.

1.O prietenă adevărată nu te vorbeşte de rău. Vei afla mereu dacă cineva de vorbeşte de rău. Prietena adevărată îţi va spune în faţă tot ceea ce gândeşte despre tine, chiar dacă nu îţi va plăcea.

2.Nu se ceartă cu tine. O prietenă adevărată nu începe discuţii în contradictoriu. Te cunoaşte foarte bine şi îţi ştie la fel de bine şi opiniile. Va fi sinceră cu tine şi îţi va spune părerea ei fără să-ţi rănească sentimentele.

3.Nu te descurajează. O prietenă adevărată te va încuraja mereu să-ţi atingi scopurile, să-ţi îndeplineşti visele, şi te va şi ajuta, dacă va fi nevoie.

4.Nu te desconsideră. Indiferent de greşelile pe care le-ai făcut în viaţă, o prietenă adevărată nu te va subaprecia. Toată lumea face greşeli, iar o prietenă adevărată te va ajuta să treci peste, nu te va arăta cu degetul. 

5.Nu te va abandona. Indiferent care este situaţia, dacă veţi fi într-un loc în care tu nu cunoşti pe nimeni, o prietenă adevărată îţi va fi alături. Nu te va părăsi, ci va încerca să te facă să te simţi în largul tău.

6.Nu va fi invidioasă. O prietenă adevărată nu va fi niciodată invidioasă pe succesul tău. Va fi mândră şi fericită de realizările tale, şi îţi va fi alături şi te va încuraja şi pe viitor.

7.Nu te judecă. O prietenă adevărată nu te va judeca niciodată şi nu va încerca să te schimbe. Ştie că nimeni nu este perfect, şi că şi tu, la rândul tău, ţii la ea cu tot cu calităţi şi defecte. 

Deşi este greu de găsit, prietena adevărată îţi este mereu alături şi te încurajează să-ţi îndeplineşti toate visele. Şi o prietenă adevărată îţi rămâne prietenă toată viaţă.

Comments

comments

Lasă un răspuns